Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(galinag @ 2014 02 06, 09:23)
Mergaitės,kas turite pelargonija Ledi Gertruda?

Auginu, bet dar mazytis augalelis pas mane, velyva rudeni is Krialdos atkeliavo.
Atsakyti
vidam,kur dingai cia laikas uzsukt,kaip ta tavo taske,labai jau grazi,laukiu eileje,gal gausiu koki vaikuti,gal pavasari ir kitos tures grazuoliu parduot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 02 05, 16:45)
gal geriau rodyt? Galečiau padovanot kerelį,jei kaip nors perduot eitųSpalva tamsesnė reali

Labai graži Jūsų pelargonija wub.gif Norėčiau tokios, bet kaip iki Vilniaus? Aš tai prisiauginusi esu rožiažiedžių, bet tiesą pasakius esu jomis nusivylusi. Mažai man iš jų grožio. Tiksliau gražu tik tada, kai iš arti žiūri į tuos žiedelius. O iš tolo tai man jokio grožio, o ir pačių žiedų neperdaugiausiai. Išskyrus vieną, kurią galiu pagirti - tai Swanland Pink. Non stop žydi ir didelem kekėm žiedų. wub.gif Tai vat, planai - auginti paprastesnes pelargonijas smile.gif

Jei kas turi raudonų, oranžiniai - raudonų, lašišinės spalvos, gal norėtų pavasarį pasidalinti daigeliais ar apsikeisti į rožiažiedes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 06 vasario 2014 - 09:24
Praeitais metais mano vienintele roziaziede (kuria ruosiaus ismesti, nes beveik nezydejo) buvo pasodinta tiesiai i grunta sode, tai krumas laaabai isbujojo, o zieduuu, sunku buvo patiketi, kad tiek gausiai gali zydeti. Tai tokia patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 02 06, 09:15)
vidam,kur dingai cia laikas uzsukt,kaip ta tavo taske,labai jau grazi,laukiu eileje,gal gausiu koki vaikuti...

silvija niekur nedingau perskaitau viską ką parašot, bet kadangi neturiu ką rašyti, tai tyliu biggrin.gif taškė gyva, jau sprogsta thumbup.gif sakiau šiemet jau nesiuntinėsiu nieko, bet kas pažadėta tai teks ištesėt smile.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2014 02 06, 09:46)
mano vienintele roziaziede (kuria ruosiaus ismesti, nes beveik nezydejo) buvo pasodinta tiesiai i grunta sode, tai krumas laaabai isbujojo, o zieduuu, sunku buvo patiketi, kad tiek gausiai gali zydeti.

Ir pas mane tas pats, bet vis tiek man nepatiko schmoll.gif krūmas man iki juosmens, žiedų daug bet kekės tokios didumo kaip lapas. Aišku neišmečiau, sodinsiu ir šiemet, bet paprastos didžiažiedės labiau patinka smile.gif

Atsakyti
man tai labai grazu ir kompaktines,ju yra ivairiu,tik reik susirast kokia grazia,ne taip ir lengva,na vienur plenciuka,kitur blush2.gif
Atsakyti
Rožiažiedžių liga manęs nepaveikė,praėjo pro šalį.Norėčiau nebent tikrai gerai žydinčios ir panosėj,ant palangės biggrin.gif
Atsakyti
ot ištikimos lietuvaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 02 05, 15:45)
gal geriau rodyt? Galečiau padovanot kerelį,jei kaip nors perduot eitųSpalva tamsesnė reali

Paimčiau smile.gif O jūs iš kur?
Atsakyti
O man rožiažiedės labai patinka, kol kas nežadu jų keisti , šiemet vėl dauginsiu ir džiaugsiuos žiedais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 02 07, 07:17)
Rožiažiedžių liga manęs nepaveikė,praėjo pro šalį.Norėčiau nebent tikrai gerai žydinčios ir panosėj,ant palangės  biggrin.gif

100proc. drinks_cheers.gif ,nuvylė jos mane labai, 100 kart gražesnės svyrančios pilnavidurės, turiu superines violetines svyrančias, žiemoje fantastiškai, jau ketveri metai turiu jas, persodinu tik kas kelis metus.
Bet jau tos Jūsų raudonos tai nuostabios, reikės man tokių pasiieškoti,nu labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 02 07, 10:13)
O man rožiažiedės labai patinka, kol kas nežadu jų keisti , šiemet vėl dauginsiu ir džiaugsiuos žiedais rolleyes.gif

vat dauginimui tai jos labai pasiduoda,bent jau maniškės kurias turiu,pamerk ir jau šaknelės thumbup.gif
šiemet labai daug bus į gėlynus susodinta,nes tiek prisidauginau,per tą gailėjimą išmesti blush2.gif
Atsakyti