Mano roziaziedes ir kitos vardines (gautos is Ediaros, Pienines, MONAMI, Krialdos ziemoja gerai, gi tik trumpai pasioziavo ir apsiramino, dabar graziai atrodo, vakar apgenejau, prisiplencavau. Tik va su zydejimu problema, gal siais metais isizydes

Gal mes rožiažiedes per daug saugome - reikia , kaip ir kitas, sodinti į gėlyną ir tada tikrai bus daug žiedų.
Papildyta:
šiemet labai daug bus į gėlynus susodinta,nes tiek prisidauginau,per tą gailėjimą išmesti
, išmesti genint tikrai labai gaila .
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 12:33)
šiemet labai daug bus į gėlynus susodinta,nes tiek prisidauginau,per tą gailėjimą išmesti

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 12:33)
vat dauginimui tai jos labai pasiduoda,bent jau maniškės kurias turiu,pamerk ir jau šaknelės

O man roziaziedes nepasidave rudeniniui dauginimui, visos supuvo. Padariau isvada, kad per salta. Nors ir previkuru buvau palaisciusi. Vienas siltesneje vietoje pamerkiau, tai be vargo isleido sakneles. Man tai patinka roziaziedes. O del zydejimo intensyvumo, tai ir svyrancios pilnavidures, taip smarkiai nezydi, kaip paprastos svyrancios.

Nerandu paprastu pelargoniju foto, ten per ziedus net lapu beveik nesimato.
Minusas man tu svyranciu pilnaviduriu, kad jos labai trapios. Kai didesnis vejas tai labai jau jos nukencia. O ir dauginasi sunkiai. Paprasciau nusipirkti. Gaila, kad Bauhofo nebeliko

Atsiprasau, as svepla

Mesti negalima pasigaileti. (kableli kaip kuri norit, taip ir pasidekit

Sveikos
O man rožiažiedės patinka, tik man atrodo, joms reikia laiko "įsibėgėti", bent jau pas mane gražiausiai ir gausiausiai žydi senesni augalai. Ir jos mėgsta didelius indus, daug vietos šaknims.
Va tulpiažiedėms esu abejinga, neturiu nei vienos, bet kiek teko matyti nuotraukų, tai atrodo, kad jas sunku formuoti

O man rožiažiedės patinka, tik man atrodo, joms reikia laiko "įsibėgėti", bent jau pas mane gražiausiai ir gausiausiai žydi senesni augalai. Ir jos mėgsta didelius indus, daug vietos šaknims.
Va tulpiažiedėms esu abejinga, neturiu nei vienos, bet kiek teko matyti nuotraukų, tai atrodo, kad jas sunku formuoti

QUOTE(jediara @ 2014 02 07, 15:49)
Gal mes rožiažiedes per daug saugome - reikia , kaip ir kitas, sodinti į gėlyną ir tada tikrai bus daug žiedų.
, išmesti genint tikrai labai gaila .

na aš šiemet paeksperimentuosiu,nes nemažai žadu gėlynuose išsodinti

QUOTE(Para @ 2014 02 07, 19:24)
*O man roziaziedes nepasidave rudeniniui dauginimui
***Minusas man tu svyranciu pilnaviduriu, kad jos labai trapios. Kai didesnis vejas tai labai jau jos nukencia.
***Minusas man tu svyranciu pilnaviduriu, kad jos labai trapios. Kai didesnis vejas tai labai jau jos nukencia.
*o pas mane net prieš mėn pamerktos jau su šaknim

QUOTE(Darsė @ 2014 02 07, 19:26)

QUOTE(saulele 1 @ 2014 02 08, 08:41)
na atšilus orams pasipils pasiūlymų

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 08:11)
Tiek ir tos ištikimybes

QUOTE(amarrile @ 2014 02 08, 12:49)
...Pastaroji augalota,kaip ir taške,įdomu bus palyginti grožį.Gal net į viena vaz0ną susodinsiu
Reiks didelio vazono...mano taškė buvo kaip šiek tiek sumažinta hortenzija

Bet pernai pamiršau išbarstyti rudens trąšas...
Mano pelargonijos jau jaučia pavasarį
Honeywood Suzzane ir Fishers Appleblossom pumpurus krauna

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 02 06, 09:22)
Iki žydėjimo daug kartų būsiu Vilniuj,dukrai tenka geles ir daigus net su autobusiuku vežti oten kaip nors pasiimsit

QUOTE(amarrile @ 2014 02 08, 13:49)
roziaziedes - 2 Denises, 1 Rose of Bulgarien, 1 Diemierii schafferi.Pastaroji augalota

Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 16:22)

Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 16:22)

QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 15:22)

jau sakau gal pradėti po biški trašom lieti

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 09, 10:06)

jau sakau gal pradėti po biški trašom lieti

Tai aišku kad jau galima tręšti...juk jei auga ir krauna žiedus tai ji ne miega ir valgyti nori

Tik tokiom trąšom kur azoto kiekis mažiausias , kad nevarytų į lapus. Bet ką čia aiškinu, juk pati esi žinovė