Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Mano roziaziedes ir kitos vardines (gautos is Ediaros, Pienines, MONAMI, Krialdos ziemoja gerai, gi tik trumpai pasioziavo ir apsiramino, dabar graziai atrodo, vakar apgenejau, prisiplencavau. Tik va su zydejimu problema, gal siais metais isizydes rolleyes.gif
Atsakyti
Gal mes rožiažiedes per daug saugome - reikia , kaip ir kitas, sodinti į gėlyną ir tada tikrai bus daug žiedų.
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 12:33)

šiemet labai daug bus į gėlynus susodinta,nes tiek prisidauginau,per tą gailėjimą išmesti  blush2.gif

drinks_cheers.gif , išmesti genint tikrai labai gaila .
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 12:33)
vat dauginimui tai jos labai pasiduoda,bent jau maniškės kurias turiu,pamerk ir jau šaknelės  thumbup.gif
šiemet labai daug bus į gėlynus susodinta,nes tiek prisidauginau,per tą gailėjimą išmesti  blush2.gif

O man roziaziedes nepasidave rudeniniui dauginimui, visos supuvo. Padariau isvada, kad per salta. Nors ir previkuru buvau palaisciusi. Vienas siltesneje vietoje pamerkiau, tai be vargo isleido sakneles. Man tai patinka roziaziedes. O del zydejimo intensyvumo, tai ir svyrancios pilnavidures, taip smarkiai nezydi, kaip paprastos svyrancios.
user posted image
user posted image
Nerandu paprastu pelargoniju foto, ten per ziedus net lapu beveik nesimato.

Minusas man tu svyranciu pilnaviduriu, kad jos labai trapios. Kai didesnis vejas tai labai jau jos nukencia. O ir dauginasi sunkiai. Paprasciau nusipirkti. Gaila, kad Bauhofo nebeliko verysad.gif

Atsiprasau, as svepla ax.gif

Mesti negalima pasigaileti. (kableli kaip kuri norit, taip ir pasidekit lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2014 - 19:27
Sveikos 4u.gif

O man rožiažiedės patinka, tik man atrodo, joms reikia laiko "įsibėgėti", bent jau pas mane gražiausiai ir gausiausiai žydi senesni augalai. Ir jos mėgsta didelius indus, daug vietos šaknims.

Va tulpiažiedėms esu abejinga, neturiu nei vienos, bet kiek teko matyti nuotraukų, tai atrodo, kad jas sunku formuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 02 07, 15:49)
Gal mes rožiažiedes per daug saugome - reikia , kaip ir kitas, sodinti į gėlyną ir tada tikrai bus daug žiedų.

drinks_cheers.gif , išmesti genint tikrai labai gaila .

na aš šiemet paeksperimentuosiu,nes nemažai žadu gėlynuose išsodinti smile.gif

QUOTE(Para @ 2014 02 07, 19:24)
*O man roziaziedes nepasidave rudeniniui dauginimui

***Minusas man tu svyranciu pilnaviduriu, kad jos labai trapios. Kai didesnis vejas tai labai jau jos nukencia.

*o pas mane net prieš mėn pamerktos jau su šaknim smile.gif

*** drinks_cheers.gif kaip pernai laužė ant vėjuotos vietos stovinčias doh.gif

QUOTE(Darsė @ 2014 02 07, 19:26)
O man rožiažiedės patinka, tik man atrodo, joms reikia laiko "įsibėgėti", bent jau pas mane gražiausiai ir gausiausiai žydi senesni augalai. Ir jos mėgsta didelius indus, daug vietos šaknims.

doh.gif jau su tais vazonais doh.gif vis dydin ir dydin biggrin.gif

QUOTE(saulele 1 @ 2014 02 08, 08:41)
kas turės jaunų augaliukų su šaknim, pirkčiau, į AZ smile.gif

na atšilus orams pasipils pasiūlymų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 07, 08:11)
ot ištikimos lietuvaitės  biggrin.gif

Tiek ir tos ištikimybes blush2.gif Praeitą vasarą nuo pat ankstyvo pavasario namuose nebuvau,tai ir galimybės mažos buvo.Rudenį gavau kelias Pienes roziaziedes - 2 Denises, 1 Rose of Bulgarien, 1 Diemierii schafferi.Pastaroji augalota,kaip ir taške,įdomu bus palyginti grožį.Gal net į viena vaz0ną susodinsiu
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 02 08, 12:49)
...Pastaroji augalota,kaip ir taške,įdomu bus palyginti grožį.Gal net į viena vaz0ną susodinsiu

Reiks didelio vazono...mano taškė buvo kaip šiek tiek sumažinta hortenzija biggrin.gif bet nepykta ant jos kad ir didelė, nes žiedų dydis atitinka augalo dydį thumbup.gif kažin kaip šiemet bus, nes jau trečiametė. Gal šiemet nebelaužys, apsirūpino kas norėjo g.gif
Bet pernai pamiršau išbarstyti rudens trąšas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 vasario 2014 - 13:06
Mano pelargonijos jau jaučia pavasarį rolleyes.gif

Honeywood Suzzane ir Fishers Appleblossom pumpurus krauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 02 06, 09:22)
Labai graži Jūsų pelargonija  wub.gif  Norėčiau tokios, bet kaip iki Vilniaus?

Iki žydėjimo daug kartų būsiu Vilniuj,dukrai tenka geles ir daigus net su autobusiuku vežti oten kaip nors pasiimsit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 02 08, 13:49)
roziaziedes - 2 Denises, 1 Rose of Bulgarien, 1 Diemierii schafferi.Pastaroji augalota

drinks_cheers.gif pas mane ji irgi bujoja kaip pasiutus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 16:22)

bigsmile.gif kaip smagu, imeskit foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 16:22)

bigsmile.gif kaip smagu, imeskit foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 02 08, 15:22)

wub.gif pas mane viena nedideliu žiedeliu žydi,viena tokį riebų pumpurą sukrovusi wub.gif
jau sakau gal pradėti po biški trašom lieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 09, 10:06)
wub.gif pas mane viena nedideliu žiedeliu žydi,viena tokį riebų pumpurą sukrovusi  wub.gif
jau sakau gal pradėti po biški trašom lieti  g.gif

Tai aišku kad jau galima tręšti...juk jei auga ir krauna žiedus tai ji ne miega ir valgyti nori thumbup.gif
Tik tokiom trąšom kur azoto kiekis mažiausias , kad nevarytų į lapus. Bet ką čia aiškinu, juk pati esi žinovė blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 vasario 2014 - 10:27