Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Ex @ 2013 10 20, 14:45)

p.s. tiesa, pamačius ir Jediaros Vit Rosen, man galvą ima skaudėt.. biggrin.gif

Tai va, kad ruduo "per anksti" atkeliavo ir dabar nelabai nori augti, bet pavasarį, labai tikiuosi, kad pradės augti ir auginti šakeles ax.gif
Atsakyti
Pasižvalgykit
http://flowersbiysk....ndex/str_2/0-14
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 10 20, 17:23)
Pasižvalgykit

bigsmile.gif yra į ką paspoksoti biggrin.gif
Atsakyti
Keli rudeniniai žiedai balkone
user posted image

user posted image
Atsakyti
Rimusse ,kai už lango toks oras smagu pasidžiaugti žiedais wub.gif gerai kas turi balkonus. O kambaryje labai greit nužydėjo , bet tikiuosi gal dar sužydės kuri nors, jei nesugalvos miegoti.
Ir pavadinimai ant nuotraukų, jau niekur nepasimes thumbup.gif o su kokia programa jūs užrašot? Aš rašau per Part.lt tai labai prie krašto užrašo, negaliu pareguliuoti užrašo vietos.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 22, 07:31)
Ir pavadinimai ant nuotraukų, jau niekur nepasimes  thumbup.gif  o su kokia programa jūs užrašot?

Aha, po Fotki.com triukų nusprendžiau, kad geriau rašyti ant nuotraukų mirksiukas.gif
Nuotraukų peržiūrai kompiuteryje turiu instaliuotą programėlę "IrfanView" (atsisiųsta kažkada nemokamai), kuri leidžia jas kažkiek ir koreaguoti, daryti užrašus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 10 21, 23:22)
Keli rudeniniai žiedai balkone

Kaip šilta pasidarė į šiuos gėrius žiūrint wub.gif
Atsakyti
Čia mano balkoniniai žiedai
user posted image
Atsakyti
Radvileee geras vaizdelis thumbup.gif šitiek žiedų spalio pabaigoje wub.gif turbūt pas jus balkonas įstiklintas ?

Atsakyti
Taip, įstiklintas smile.gif
Atsakyti
o mano svyrančios dar lauke ant pavėsinės kabo,gal jau parsinešti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 10 23, 09:27)
Čia mano balkoniniai žiedai

Įspūdingai atrodo wub.gif thumbup.gif Gal sakau pas Jus balkone dar vasara bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 23 spalio 2013 - 15:35