Labas vakaras.
QUOTE(Jovitutu @ 2013 11 03, 19:43)
Na, o apie arkliukus, jojam, šokam, dirbam ir tiek..

Filaretas
Gražu žiūrėt į jus!
QUOTE(*K&K @ 2013 11 04, 10:17)
Na tik vakar mazoji pries audra issimaude molyneje
Ohooo

Darbo mamytei užkraut bandė.
QUOTE(***Andrea*** @ 2013 11 04, 18:42)
Blyniukas 163???? Nepatikejau
Aš ir nepatikėjau, ir netikiu, ir netikėsiu. Jis man už Furiją aukštesnis tikrai tikrai, o ji 168. Koją kelt aukščiau reikia lipant.

Net iš nuotraukų matosi.
QUOTE(Yyy @ 2013 11 04, 19:13)
o as tai salma uzsisakiau
Sutiksiu su Egle ir dėl šalmo tikrai nepritarsiu. Prieš perkant dabartinį šalmą, nusprendus buvau pagailėt pinigų ir užsisakiau panašų. Fotkėj kažkaip normalus šalmas atrodo ir viską, bet kai atvežė man jį, net užspringau, košmaras. Nepajočiau nė vienos treniruotės su tokiu. Iškart rašiau, leido atsikeisti, tai pridėjau nemažai, bet džiaugiuosi nerealiai savo šalmu. Patogus nerealiai, "minkštas" galvai.
O dėl batų, tai irgi saviškiais labai džiaugiuosi. Jie yra rudeniniai/žieminiai, bet kai tikra oda, tai žiemą nešalta, vasarą nekaršta. Visais metų laikais tinka. Tik vienas minusas labai slidūs. Žiemą praeitą Grafą jot ėjau, į aikštelę įsivedžiau, tai vaizdas įsivaizduoju koks turėjo būt. Grafas kanopom išskėstom ir aš keturiom prie jo

Bet šiaip batai labai faini! Iš avenos pirkau, beje.
QUOTE(retisa7 @ 2013 11 04, 20:32)
Vakar vakare su Greta "lūžom" nuo vaizdo ir garsų.
Mirsiu nepamiršiu šito niekada!

Šeriuosi eržilus, girdžiu ten kažkas kitoj arklidėj darosi, išlendu, žiūriu luzitanas vidury arklidės ir ten jau veiksmas vyksta.
Kad ir kaip gaila būtų, joju rečiau. Mokslai, temsta anksti.. Bet šiaip sekasi neblogai. Šeštadienį labai gerą treniruotę su Furija apturėjau. Džiaugiuosi, kad susipartneriavom ir esam komanda su kumele pagaliau.

Bėgiojau testus abu, kartojau viską, ką mokėmės.
O rytoj aš rytoj pačią nemaloniausią matyt procedūrą apturėsiu. Pas dantistą apsilankysiu. O trečiadienį jau į žirgyną.
Mūsų nuotrauka iš anksčiau truputį.
A dog may be man's best friend, but the horse wrote history...