Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas gražus rytas visoms smile.gif
Artimųjų kapelius jau aplankėt? Aplankykit, kas bebūtų, kaip bebūtų.

Oho, nieko sau. Panos ginkluojasi, ar jau apsiginklavę bigsmile.gif

Vilma, žiū, rimtai Perlitos klausimą svarstai. *****, įdomu čia ir man pačiai bus . Iš kur tokią gerą akį turi? biggrin.gif

Na, o aš pastarosiomis dienomis auklėju jauniklius savo. Kažkaip užsirovė abu Ginete su Perla. Apie Ginete jau pasakojau. Apie Perlą papasakosiu. Taig pasišėriau pusryčius ir kažkaip žiū, pas ją pilvukas lyg toks papūstas. Nelabai puolasi ėst. Manau, diegliuot bandys gal. Imsiu ir paglostysiu, pamasažuosiu vaikui pilvuką. Tai ką sau manot, kad susiiiiiraukė, ausys dingo ir subinę mano pusėn vikst, kojas kilst. Nespyrė, tik pagrasino. Nuuuu, man to ir užteko. Kaip tik ajurvedinė mano šakė kitoj rankoj buvo... Taigi, pravedžiau auklėjamąjį darbą tema "Kas bebūtų, kaip bebūtų, šeimininkas niekada nieko blogo savo žirgui nenori ir jokių maivymūsi jo linkme nebus!!!!!". Fiesta su praktika, tai per 50cm*1m langą bandė išlipt lauk iš įvykių sūkurio lotuliukas.gif Nepavyko, tai taip ir prakabojo ten ant palangės, kol dukrytei pamoka vyko. O dukrytė po pamokos viską apčiupinėt, viską masažuot, viską kilnot davėsi su šypsena. Taigi, kaip sakoma "lenk medį kol jaunas", nes užaugs ir tave sulankstys biggrin.gif

Dukros su poniukais vakar lenktynes treniravosi hipodrome. Kvatro ir Ežiukas. Ojeii, rimtos visai lenktynės buvo. Emocijų kiek biggrin.gif Kvatro, užbėgime su Ogiuku prieš dvi dienas, laimėjo praktiškai be pastangų. Ogio graži sutelkta zovada visiškai netinka lenktynėse. Bet su Ežiuku vakar jau teko pakovoti bigsmile.gif Va tau ir mažiukas burbuliukas. Skriejo burbuliukas. Jis labiau mėgsta lenktyniaut, nei šokinėt. Tai Kvatriukui jau pasistengt teko. O mes su tėčiu ne juokais azartą gaudėm. Buvo tikrai graži ir užvedanti "kova". Pafilmavau su mobiliu. Kai sugalvosiu kaip, įkelsiu parodyt.

Jei nesubjurs diena, nes lietų pranašauja, eisiu su balneliu vaikyt princą. Energijos pliūpsniai, reik iškratyt tą energijos perteklių.

Irrr, laukiu atvažiuojančio iki Utenos dar vieno šeimos nario tongue.gif Šį kartą mažiuuuko. Tikiuosi ir neužaugs didelis. Pasirodysim mirksiukas.gif
Papildyta:
Indre, karietų galima įsigyt Marijampolėj pas Vizbarą. Kiek žinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 02 lapkričio 2013 - 09:25
smile.gif
http://www.lrytas.lt...jancia-pili.htm
Atsakyti
Aurelija, na apie seimos nari, jau numanau (is fb biggrin.gif ) bigsmile.gif

Oho Perlita, panike matai doh.gif biggrin.gif Gavo truputi 'ausu'. Dar gerai ,kad nors nespyre, nu jau visai .. Idomu, ka ten Fiesta tuo metu bande isdarinet, jei net lipo pro langa jau biggrin.gif Jauciu, kai isejai, dar nuo motkos uz toki cirka gavo biggrin.gif

O geras, poniuku lenktynes bigsmile.gif

Na paziurejau, nelabai man gugl meta apie Vizbara, tik kad sau turi kelias karietas is tu paciu lenku gamintas isigyjes. g.gif
Na turiu tokia minti, nezinau ar gyvendinsiu, pirkt dar viena karietini zirga biggrin.gif Tik dar karietu kainos jomajo, lenkai dar kainos neparase, bet jau vistiek kaip geras zirgas bus jauciu laugh.gif

O maniskis dickis nakti uzsitemperatavo, skaudziai kosti, mazas irgi neaiskus, bemieoge naktis man buvo.. Puskes gimtadienis nuplauke siandien, na sedesim namie . Vakar pasalo kapinese dar, gi kietas bachuras, nedasiseges kaklo, kiek bariau, vistiek savo , ir turi va doh.gif
Atsakyti
Kiek aš žinau apie Vizbarą, tai taip- pirmą savo karietą jis iš lenkų parsivežė. O šiaip jis lyg ir gamina pagal užsakymą. Nu čia, kad nesumeluot, reik su juo sukontaktuot asmeniškai. Mano žinios gan senos smile.gif Bent jau, manau, žinos, kur pigiau gauti.

Aga, tas pats iš FB tongue.gif Galės Lusitaną vaikyti lotuliukas.gif Aš labai tikiuosi, kad didelis neaugs, nes man taksiukai ir a la taksiukai patinka wub.gif Taigi va viena širdutė bus išgelbėta ir turės naujus namus smile.gif Galiu ir parodyti pirmas foto, kurios mane "papirko".
Susipažinkit, Bublis biggrin.gif
user posted image
Vardas gal ir keisis, nors toks šmaikštus šiaip, ir, bent iš foto, jam tinka biggrin.gif

Atsakyti
Nu perskaiciau Rublis laugh.gif
labai fainas wub.gif o dar kaip fainai pasakei - viena sirdute bus isgelbeta wub.gif

Na reikes pasidomet, nes jei is lenku, tai jauciu vistiek is tu paciu.. cia tik pirmine mintis, gal ir nenoresiu nieko biggrin.gif bet pasidomet nieks per galva neduos. ax.gif
Atsakyti
Mazylis sunytis smile.gif as snd zirgyne niurkiau busimaji Betovona - dvieju menesiu ale jau sveria tai tiek, kiek puses metu vaikas biggrin.gif
O pas mane zirgyne ant spinteles stai koks gyvenimas murkiantis vyksta
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras.

Vilma, nugi gražūs tavo spintutės gyventojai. O namuką tu įtaisei joms?

Indre, žinoma, kad už pasidomėjimą per galvą negausi mirksiukas.gif O tu čia jau žiū rimtai užsikabliavai- ir jojamas, ir karietinis, ir pati karieta WOW bigsmile.gif

Na, o pas mus šiandien aktyvi ir turininga diena buvo biggrin.gif
Vos spėjau padaryt pietus, skambina žmogeliai, gi jau Bublis netoli Utenos. Tai susikroviau dukras ir lėkėm pasiimti. Oooo koks fainas šuniukas. Eina sau. Kooks meilybė. Tie žmogeliai sako "Jau ir mes jo užsinorėjom. Papirko, kol atvežėm" biggrin.gif
Parvažiavom namo, pamatė tėtis. Tėčiui staigmena buvo. Pirmi žodžiai "Nuu, o kas čia dabar? Kaam jo reikia čia?". O po keletos akimirkų abu jau išėjo į aikštę dukrų treniruoti. "Kur tas Bublis? Kur? Bubli. Einam, bahūriuk" biggrin.gif Po treniruotės Bublis jau mėgavosi laipiojimo po mašiną malonumais, kuriais taip aktyviai nesimėgauja net vaikai, jau nekalbu apie kitus šunis. Taigi taigi... "Kaam jo čia reikia" lotuliukas.gif Ir tas šuniukas tiesiog skreste priskreto prie vyro. Valio, ramu, tegyvuoja draugystė. Šiuo metu Bublis ramiai sau, smigęs nuo lakstymo ir įspūdžių, tikrąja to žodžio prasme, lovoj miega.
Dukros su poniais bėgo lenktynes. Kvatro ir Ežiukas. Kadangi buvo svečių, tai šiek tiek pavėlavau ir nenuėjau iki pat tako pafilmuot, bet ir per levadų "tinklą" matosi esmė.
http://www.youtube.c...h?v=zRSvGv8GIpA
O po lenktynių, Viltė ir Kvatro dar turėjo ir šokimo treniruotę. Gimnastikos kliūtys.
http://www.youtube.c...h?v=XbPznEbT_6w

http://www.youtube.c...h?v=ab8DTVijQck
Video matosi ir Bublis "ekspertas" konkūro biggrin.gif
Na ir keletas foto.
user posted image

user posted image
"Ką yra?" lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Jis man toks Džeko Raselo terjeras su takso kūnu ir spalva biggrin.gif O vaikai neatsidžiaugia "Va dabar ir mes į varžybas vešimės šuniuką. O tai kiti atsiveža, o mes neturim". Tarp kita ko- prie žirgų moka elgtis, atsargus, toks vaizdas, kad su jais gyvenęs. Matyt skirtas buvo ir tiek. Tikiu likimu.
Tai va tokia pas mus šiandiena buvo smile.gif

Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif Nu lenktynės tai fainiai žiūrisi, va dar vieno tokio kaip Kvatro reikia, kad būtų galimybį pasigalinėti ne tik poniukams bet ir mergaitėms smile.gif Nors kaip jos konkūristės tai lenktynės turbūt nelabai jas "veža"? smile.gif Sakyk Aurelija, aš žiūrėjau žiūrėjau į tavo mergaites ir galvoju, kad Viltė labiau konkūristė, Miglė labiau išjodinėtoja ar man akys nemeluoja? biggrin.gif
Atsakyti
man tai ziauriai patiko lenktyniu video biggrin.gif Eziukas atrodo suoliuoja, trumpom kojytem, visai normaliai, o Kvatras pareina, ir praeina kaip pro stovinti biggrin.gif ziurejau gal 6 kartus ir luzau biggrin.gif
Jaunas, temperamentingas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(*K&K @ 2013 11 03, 11:41)
Sakyk Aurelija, aš žiūrėjau žiūrėjau į tavo mergaites ir galvoju, kad Viltė labiau konkūristė, Miglė labiau išjodinėtoja ar man akys nemeluoja? biggrin.gif

Ieškom poniuko, derinam įvairius variantus ir tt. Jau išaugo jos buvusius, kad ir kaip gaila bebūtų. Patobulėjo panos, reikalavimai keičiasi ir mažiuliai jau nebeatitinka jų.
Nu , žinok, Viltė yra gabesnė realiai. Kaip čia tiksliau pasakius. Jai gal gamtos duota tas gebėjimas labiau jojime. Ji į tėtį. O Miglutė turi pasiekti tai darbu, kaip ir aš. Taigi kai jau duota gamtos, tai ir progresas ryškesnis ir greitesnis. O dirba abi ir abi to konkūro nori. Nori pirmaut, net tarpusavy yra konkurencija. Ojei, žinok, kokios namie batalijos, kokios dramos vyksta doh.gif Kartais jau noriu ,kad jos balerinos būtų doh.gif

QUOTE(Yyy @ 2013 11 03, 12:17)
man tai ziauriai patiko lenktyniu video biggrin.gif Eziukas atrodo suoliuoja, trumpom kojytem, visai normaliai, o Kvatras pareina, ir praeina kaip pro stovinti biggrin.gif ziurejau gal 6 kartus ir luzau biggrin.gif

Geras vaizdas rimtai wub.gif . Kvatro puikus iš tiesų. Neatsidžiaugiam. Dabar tik treniruotės ir treniruotės, dueto formavimas. Lenktynės gan pavojingos ir turi savo niuansų. Taigi ir mums reikia pasitempt, kad tinkamai paruošt lenktynėms.

Atsakyti
Dziaukis, kad ne balerinos - jau dabar valgymo sutrikimu butu kamuojamos biggrin.gif
Suniukas labai fainiukas - sveikinimai isitaisius nauja drauga 4u.gif
Deja ne, ne as nupirkau namuka katem - jos tik mano spintos virus okupavusios, man kates nepatinka tai as jom jei ka tik maisto paduot galiu, bet jau ju gerove rupintis neketinu biggrin.gif Bet jau vaizdas.... ateinu ziuriu ant mano spintos namas ir dvi murkiancios kates kaifuoja jame:D
Lenktynes man panu patiko - Kvatro vejas labai, o kai pavijo iskart tempas paletejo - aplenkiau ir ok biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Na, tyluma vėl temoj. Tampa tradicija biggrin.gif

O pas mus treniruočių įkarštis. Mažieji duetukai dirba iš peties. Ką čia ir pasakoti, geriau pamatyti. Taigi prašom smile.gif
Lenktynės. Viltė su Kvatro, Miglė su Ežiuku
http://www.youtube.c...h?v=l9FBZ8bhCUc
Konkūras. Viltė su Kvatro
http://www.youtube.c...h?v=NVRGHW1VQf8

http://www.youtube.c...h?v=_u2txsL0Qwo

Foto.
Germetikas akimis nulydi duetukus į startą
user posted image
Germetiko portretas. "Leontjevas" biggrin.gif
user posted image
Viltė ir Kvatro skrydis
user posted image
Ginete formos wub.gif
user posted image

O čia video, kurį jau buvau įdėjus peržiūrai ir kartosiu. Nuostabi muzika, nuostabūs vaizdai. Spalvos. Užburiantis video. Žiūrėdama atsigaunu po sunkiausių dienų, blogiausių emocijų. Visiems turbūt teko matyti filmą Įsikūnijimas ( Avatar). Pamačius jį, vos ne balsu sušukau "O,Dieve, kokie vaizdai, kokios spalvos tos planetos". Taigi. O štai ką turim savo Žemėj. Nei ką ne mažiau įspūdinga. Tereikia branginti ir saugoti.
Taigi - pilnas vaizdas, max garsas ir.... gero vakaro, geros prasidedančios darbo savaitės mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=YOIdB-GPa24
Atsakyti