Artimųjų kapelius jau aplankėt? Aplankykit, kas bebūtų, kaip bebūtų.
Oho, nieko sau. Panos ginkluojasi, ar jau apsiginklavę

Vilma, žiū, rimtai Perlitos klausimą svarstai. *****, įdomu čia ir man pačiai bus . Iš kur tokią gerą akį turi?

Na, o aš pastarosiomis dienomis auklėju jauniklius savo. Kažkaip užsirovė abu Ginete su Perla. Apie Ginete jau pasakojau. Apie Perlą papasakosiu. Taig pasišėriau pusryčius ir kažkaip žiū, pas ją pilvukas lyg toks papūstas. Nelabai puolasi ėst. Manau, diegliuot bandys gal. Imsiu ir paglostysiu, pamasažuosiu vaikui pilvuką. Tai ką sau manot, kad susiiiiiraukė, ausys dingo ir subinę mano pusėn vikst, kojas kilst. Nespyrė, tik pagrasino. Nuuuu, man to ir užteko. Kaip tik ajurvedinė mano šakė kitoj rankoj buvo... Taigi, pravedžiau auklėjamąjį darbą tema "Kas bebūtų, kaip bebūtų, šeimininkas niekada nieko blogo savo žirgui nenori ir jokių maivymūsi jo linkme nebus!!!!!". Fiesta su praktika, tai per 50cm*1m langą bandė išlipt lauk iš įvykių sūkurio

Dukros su poniukais vakar lenktynes treniravosi hipodrome. Kvatro ir Ežiukas. Ojeii, rimtos visai lenktynės buvo. Emocijų kiek

Jei nesubjurs diena, nes lietų pranašauja, eisiu su balneliu vaikyt princą. Energijos pliūpsniai, reik iškratyt tą energijos perteklių.
Irrr, laukiu atvažiuojančio iki Utenos dar vieno šeimos nario

Papildyta:
Indre, karietų galima įsigyt Marijampolėj pas Vizbarą. Kiek žinau