Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Indre, šaunuolė mirksiukas.gif Aš už tavo sėkmę visom keturiom drinks_cheers.gif

Šepečių rinkinys krepšyje man iš Eglės labai patiko. Nusipirkus turiu. Labai patogu. Krepšys gražus. Vežiotis bus ne gėda smile.gif

Na, o čia keletas kadrų iš šiom dienom Portugalijoj vykstančios grandiozinės Lusitanų žirgų šventės Golegã, Santarem, Portugal, 2013.11.02-12 . Yra ten, be abejonės, ir kitų veislių žirgų suvežta. Bet pagrinde Lusitanai- nacionalinis pasididžiavimas. Grandiozinis renginys. Svečiai, žirgai iš visos Europos ir galima sakyt iš viso pasaulio. Pilna informacijos. Man jau galva sprogs ir akys išvarvės kiek grožių prisižiūrėjau, ir dar ne pabaiga. Visi veislynų puslapiai tik ir mirga foto iš Golegos. Ten dabar tai yra Nr.1. O kas tingi knaisiotis interneto platybėse- va akiai paganyti smile.gif
Autorinės teisės Catia Castro, BAROQUE HORSE magazine
Tikiuosi tokią ir savo foto turėsiu wub.gif Pagarba realiai. Super
user posted image
Joja ir seni, ir jauni
user posted image
wub.gif
user posted image

user posted image
Veiga paviljonas
user posted image
Yra pasirodo ir tokių bariukų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 08 lapkričio 2013 - 21:06
Kokie grazus ir ispuosti snarpliukai wub.gif
Na as galiu padrasinti tik savo pavyzdziu, kai pirkausi savo juodi as jau buvau susideliojus savaites plana ir jis tame savaites plane figuravo 3-4dienas per savaite po pora valandu. O realybe tokia, kad jis tame plane figuruoja 6-7dienas per savaite ir tikrai ne po pora valandu biggrin.gif
Atsakyti
***Andrea***, na matai, 3-4d i savaite jau pas mane butu super biggrin.gif ir dar po pora valandu biggrin.gif na ziuresim, niekas dar neaisku, gal be reikalo pergyvenu biggrin.gif irnesakyk.gif

retisa7, nu man sita foto... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras.
Fui kokia bjauri diena šiandien buvo schmoll.gif
Padirbėjo Greta su Furija. Abi sulytos iki paskutinio siūlo grįžo. Nutraukė treniruotę, įsismarkavus lietui. Ryt žada gražesnį orą.
Ginete nebuvo lauke, tai ta proga jam veiklos davėm, o tiksliau paįvairinom buitį smile.gif Nusivedėm į kitą arklidę, į tamborą. Greta iššukavo karčius, išvalė kailį, iškrapštė kanopas, supynė kasas. Aš šalia stovėjau drausmės vardan rolleyes.gif Žinoma, jam labai jau neįprasta "Kas čia čiupinėja svetimas?", bet normaliai elgėsi. Foto blogam apšvietime, su mobiliu, tai akys prožektoriai gavosi biggrin.gif
user posted image

user posted image
Žirgas skaneris biggrin.gif
user posted image

Nu va, įmetu jo foto pavasarį, dar būnant Portugalijoj, ir dabar- matosi pasikeitimai per 6 mėnesius ( berods) , apie kurį ir minėjo Kristina smile.gif
user posted image

Indre, o jau sutvarkyta mašina gal Vinco? Kada važiuojat parsivežt grožį? Aš jau irgi nekantrauju, kaip jums seksis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 09 lapkričio 2013 - 18:40
Laba vakara, smagu, kad tokie aktyvūs. bigsmile.gif Oras tai tikrai siaubingas, visą diena pas mus pila.. Bet užtaikiau pora akimirku kai mažiau lijno, ir prasivaikiau Niagara su Filaretu, jau pasiilgau arkliuku nes tris dienas gal zirgyne nebuvau, ryt jau reikes joti. smile.gif Bet ir tai labai sunku du arkliukus prajoti kai 17h jau tamsu tamsu.. g.gif

QUOTE(***Andrea*** @ 2013 11 04, 08:04)
*O skanius zaslus isbandet? Na tuos kur metalas idetas geltonas.
**Filiukas kaip visada grakstuolis smile.gif

*Nelabai galiu sau leisti pirkt tiek žąslų ir ieškoti kurie tiks, jei netiks neturėsiu kur jų dėti.. biggrin.gif
**Filiukas kaip, kad sakot, dėkoja. blush2.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 04, 10:25)
Jovita, pabandyk palaisvint žąslų dirželius. Padaryk taip, kad vos vos ne kritimo riboj jau būtų. Ims gaudyt juos pats, makaluot burnoj, kramtyt ir tiestis pirmyn ir žemyn ( žiūrėk kad nepradėtų permetinėt liežuvio šiuo atveju). Mūsų gi vienas zviazda irgi nei krimst žaslų. Kirtosi gyvatė ir kaip stabaras snukis, pakaušis. Vien griežia dantim, priešinimasis ir tiek. Pabandžiau taip, padėjo kažkiek.

Ačiū už patarima, reikės pamėginti. rolleyes.gif

QUOTE(*K&K @ 2013 11 04, 11:17)
nu va paziurekit Cohiba metu ir septyniu menesiu uz jos Elga penkiu metu hihihi.gif o tarp ju MB turintis 187 ugio biggrin.gif

Nu ir dičkė, o kiek jai dabar tiksliai metų? smile.gif

QUOTE(Frosted. @ 2013 11 04, 22:44)
Gražu žiūrėt į jus!  wub.gif
Mūsų nuotrauka iš anksčiau truputį. 

Dėkojam abudu du, į jus taip pat labai gražu žiūrėt, merginos. 4u.gif

QUOTE(Egliotux @ 2013 11 06, 11:00)
r jo dvimetis toks geras bus tai tikrai merginos rekomenduosiu kergti kas nori mišrių kraujų

Foto turiu iš pirmųjų jojimų, pati apsijojau ir daviau Renatai pabandyti, tai jai visai nepatiko ( plius nauja aikštelė, gilus gruntas)

Gražus širmukas, turėtu tikrai būt faina dirbt tokį, iš pasakojimo. mirksiukas.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 07, 18:46)

Enerdžaizeris. biggrin.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 09, 19:24)
Nu va, įmetu jo foto pavasarį, dar būnant Portugalijoj, ir dabar- matosi pasikeitimai per 6 mėnesius ( berods) , apie kurį ir minėjo Kristina  smile.gif

Na kur nesimatys, auga vaikinas, bresta, ir dar tokiu rūpesčiu ir meile apsuptas. bigsmile.gif

Iš seniau :

Filaretas.
(šakyte atstoja ilgą steką biggrin.gif)
user posted image
Niagara
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kas liečia šakelę-steką. Atkreipk dėmesį į foto iš Golegos. Kas raitelių rankose. Bambukas. Bambuko ūglis ar kaip čia išsireikšti. Iš karto iškilo klausimas ir paklausiau vieno veisėjo. Pasirodo bambukas yra tobulas stekas- poveikis skausmo atžvilgiu minimalus, o dėl skleidžiamo garso (tuščiaviduris) pasiekiamas maksimalus rezultatas. Žinoma šakelė medžio paprasto tai kaip stekas analogiškai.

Klausyk, Jovita, o Niagara kumeliukystėj nebuvo tokia a la širma? Ar aš klystu, ar ji čia spalvas kaitalioja g.gif

Atsakyti
Kokia grazi foto su Filaretu bigsmile.gif

Retisa7, nesupratau, cia ka, Ginete? swoon.gif biggrin.gif
user posted image

Nea, taiso dar , taiso biggrin.gif maz kita savaite.. biggrin.gif kai luzo, tai luzo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, čia Ginete pavasarį ankstyvą, prieš atvykstant pas mane smile.gif Pas juos ten kai šilta vos ne ištisai, tai be datos sunku pasakyt vasaris ar kovas čia foto. Bet esmė čia Ginete šių metų pradžios foto. Ooo visgi radau failo datą- foto daryta 2013.02.16 smile.gif Sunkoka būtų pasakyti, kad čia tas pats žirgas, nežinant.
Atsakyti
tai jau tikrai, kad sunku biggrin.gif tik kanopu zymes nebent atitinka, bet siaip tai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hilou, tylenės biggrin.gif

Kaip savaitgalį praleidot? Aūūūū??

Šeštadienį vyko Utenos hipodrome ristūnų tarptautinės, o kartu kaip ir oficialus atidarymas atnaujinto hipodromo. Buvo mano šeimyna. Aš ūkį saugojau nuo triukšmo, nuo netvarkos, nuo mašinų ūžimo biggrin.gif Pasidarysiu kaip tas Girinis iš filmuko biggrin.gif
Sekmadienį vaikai su poniais nuo pat ryto jodinėjo, Greta Furukę pramankštino. Turėjom svečių, tai Furukės nugara pasidžiaugt svečiams davė Greta. Ojei kokia atrakcija. Kai jodinėji kasdien, kažkaip net keista, kai atsisėdimas ant žirgo tiek emocijų sukelia žmogui. Bet smagu rolleyes.gif
Princas mano vakar subinaitę gan ilgai lauke "vėdino". Įdomus oras buvo- ryte šalta, per pietus atšilo neblogai, vakare vėl šalt ėmė. Iki 0 pas mus buvo nukritus lauko temperatūra blink.gif .
Ryte va baisus tirštas rūkas. Kaip siena. Vežiau vaikus, tai autopilotu. Eina sau. Plius langus gramdžiau nuo šerkšno. Tfu, nekenčiu šalčio. Emigruosiu cool.gif

Vakar grožių prisižiūrėjau. Ir vienas užsisakiau tongue.gif Bus gražus mano princas wub.gif Va
user posted image
Paprastutės, bet pradžiai manau užteks.
Atsakyti
O musinuka prie kur segsi m?
Grazu smile.gif
Pas mane kaip visada viskas tas pats - zirgynas, darbas, namai smile.gif
Atsakyti
Prie paprastų kamanų tongue.gif O vėliau dar portugališkas ikirsiu visvien. Tada į jas rišiu Mosquero rolleyes.gif
Atsakyti