Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Na va, aš jau "pabuvojau", "apsilankykit" ir jūs smile.gif
Golegã Lusitano Fair 2013
http://www.youtube.c...h?v=B3rc0EzPUX8
by BaroqueHorseMagazine.
Labai norėčiau čia realiai pabuvoti. Svajonės linkę pildytis, tai belieka stipriai svajoti iki kitų metų šventės smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Neturiu ką papasakot, tai tik vis paskaitinėju smile.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 07, 18:46)
Na ir video šiandienos

Kokius tris kartus gal žiūrėjau. Negalėjau atsižiūrėt vienoj vietoj kaip jis gražiai stoja į tokį mini piestuką ir vietoj apsisuka. Kaip pūkelis biggrin.gif Po to tą patį dar nuo priekinių kojų daryt bando biggrin.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 09, 19:24)
Nu va, įmetu jo foto pavasarį, dar būnant Portugalijoj, ir dabar- matosi pasikeitimai per 6 mėnesius ( berods) , apie kurį ir minėjo Kristina

Čia tikrai jis? blink.gif gyvenime neatpažinčiau... Chameleonas doh.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 11, 11:13)
Vakar grožių prisižiūrėjau. Ir vienas užsisakiau

Paprastos, bet labai gražios. smile.gif

O čia iš vasaros, su Furuke Sartuose. Netyčia atradau šitą foto, graži pasirodė (tik kad aš kreiva visa doh.gif )
user posted image

O kas dėl Golegos, tai šakės kaip norėčiau ten nuvažiuot... Tik kad data truputį nedėkinga, nepavyktų su univeru suderint man.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon.: 12 lapkričio 2013 - 12:10
Laba diena visoms smile.gif

Monika, taip, labai jis dėkingo sudėjimo, labai lengvo priekio, tai su juo pasiekt atitinkamų elementų nebus sunku. Sunkiau bus įprast balne sėdėt, kai priekis aukštyn eina biggrin.gif Va įmetu video, kurį parodė Loreta, kai aiškinomės Mosquero veikimo principus ( sąmonė tai ar nesąmonė) biggrin.gif Čia matosi ir tų a la "pietukų" ( lengvumo) panaudojimas atitinkamam elemente. Realiai čia jis apsisukti taip moka. Jau iš prigimties. Nu super. Taip laisvai jau dabar padaryt su juo galima net vedant- stabtelt ir atgal šiek tiek stumtelėjus sukt. Neatsistebiu aš jų judesiais. Yra be abejonės ir sunkiais priekiais, ne visi ir ten gabūs. Bet yra yra gimnastų, dviem kojom vaikštančių be problemų, kaip maniškis pvz biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=mZ0vPX9QGqc

Kas liečia Golega Lusitano Feira- savaitei ( bent jau taip planuojamės, kad ir mano princo veisėjui neatsibost svečiuose ) palauks ir universitetas mirksiukas.gif Nenumirs niekas be tavęs, jei jau be manęs nenumirs biggrin.gif Visa info asmeniškai mirksiukas.gif O data kaip tik mums labai dėkinga. Vasarą tai kainos kelionės išauga keleriopai mirksiukas.gif O Lapkričiui viskas OK, kaip man sakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 12 lapkričio 2013 - 12:42
QUOTE(retisa7 @ 2013 11 12, 13:40)
*Monika, taip, labai jis dėkingo sudėjimo, labai lengvo priekio
**Kas liečia Golega Lusitano Feira- savaitei ( bent jau taip planuojamės, kad ir mano princo veisėjui neatsibost svečiuose ) palauks ir universitetas

* Tai va tas lengvumas ir krenta į akis iškart (gerąja prasme). Gražu žiūrėt.
** Nu taip, velniai nematė to universiteto. Bet aš vasarai planuoju tokią grand kelionę į USA, tai nežinau kaip ir kas ten bus dar. Kada grįšiu, kaip po to reiks atsiskaitinėt už visą praleistą rugsėjį ir panašiai. Pinigėlių klausimas tada irgi bus svarbus biggrin.gif
Atsakyti
Univeras, kad nenumirs tai jau tikrai biggrin.gif galiu garantuoti - antra bakalaura uzbaigiau beveik I ji nenuejusi, o magistra irgi dar maziau buvau biggrin.gif o va liko tik magistrini parasyti biggrin.gif
O cia mano maziukas - iskart po treniruotes I svaru garda, kitoje puseje yra sienainio, bet jam pakratai skaniau...
user posted image
Atsakyti
***Andrea***, koks fainas, uostineja, kas cia gero svariam garde biggrin.gif

Mon., o ka mokais? bigsmile.gif

O as siandien jau 99proc parsivezu busima saviski bigsmile.gif vidurius nuo vakar suka, negaliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jis zinok ne tik uostineja, jis jau intensyviai kemsa pakratus doh.gif Reik juk kumpius palaikyti...Dabar maniskiui visiskai nuskusti karciai, tai joju ir aiskiai matau koki spranda issiaugines ir kiek ten riebaliuku biggrin.gif
Kaip fainai - as ir nemiegojau visa nakti pries saviskio atsivezima, ir taremes, kad atves anksti ryte, nes buciau per diena tikrai su skrandziu susipykus biggrin.gif
Atsakyti
Oho , gal yr foto kaklo? bigsmile.gif man tai siaip grazu ilgi karciai, aisku, ne pas visus zirgus jie graziai ir auga. Mane tik neramina kiek, kad mano zirgo, kai buvau ana karta, tokios liudnokos akys, tai galvoju ar cia man pasirode, ar kazkas jam ten yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 11 13, 11:31)
Mane tik neramina kiek, kad mano zirgo, kai buvau ana karta, tokios liudnokos akys, tai galvoju ar cia man pasirode, ar kazkas jam ten yra g.gif

O kokius nors sveikatos testus padarėt prieš perkant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 11 13, 10:47)
O kokius nors sveikatos testus padarėt prieš perkant?  g.gif

Darysim, kai paimsim (menesio bandomasis tipo) smile.gif Tai jau ziuresim, gal man tik taip pasirode, nes gal liudejo, nes kumeles levadoj, toliau, o jis, erzilas, uzdarytas cia biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Pirmiausiai
user posted image
Ieškojau foto konkursui, tai va kokių "kleckiukų" radau wub.gif Kažkada buvau rodžius
user posted image

user posted image
Tęsiant žigo garde temą- mano princas garde smile.gif Griebėsi šienainio, ne pakratų
user posted image
Ir šviežiai įmesto, nes kampe nurinktas dar geras, bet kažkaip jis mano kitaip biggrin.gif
user posted image
Pagautas avižų iš Furijos lovio vagis cool.gif
user posted image
Dar iš Golegos- Padre ant Lusitano smile.gif Matyt sėkmės linki Coudelaria Felix da Costa šeimininkui Miguel
user posted image
Kažkur turėjau analogišką kadrą, kažkada kažkokioj šventėj "pagautą" Lietuvoje- lietuviškasis Padre ant seno tipo Žemaituko. Sveikino ir laimino senosios lietuviškos veislės puoselėtojus ir, ta proga, nepabijojo raitomis prajoti ant eržilo. Dabar greitom neradau. Surasiu smile.gif

Papildyta:
Indreee, taigi valiooo gi thumbup.gif Pagaliau gi bigsmile.gif Nu super. Lauksim foto gausiai, reportažo. Kiekvieną "pyrst" deklaruoti temoj prašom biggrin.gif
O apie vet apžiūrą jau sakiau asmeniškai ir pakartosiu viešai- pagrindinė apžiūra, testai ir bent jau pagrindiniai tyrimai BŪTINA mirksiukas.gif Nepirk katės maiše sveikatos atžvilgiu. Čia pataupysi, vėliau ašarom laistysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai dideliausi jubiliatei 4u.gif
Atsakyti