Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Kai buvau maza manes neleido mama jot - sake uzmus biggrin.gif o dabar va pati ka isdarineja ir dar tikrai ne su lengvai jojamu arkliu biggrin.gif
Ginete tai jumoristas - maniskis atrodo taip pat jei buna uzdarytas levadoj, o pro sona veda patinkancia kumele arba erzila biggrin.gif Kas per ismone istisai ant tu dvieju koju stovet...visi cia man aplink sako, kad sikna labia stipri pas arkli reiskia.
Atsakyti
stiprus stiprus pasturgalis Ginetes biggrin.gif ir dar treniruojas, by tik nesuskystu biggrin.gif palaiko formas biciukas laugh.gif

Andrea, bet tavo mama swoon.gif as apakus , nu maladiec thumbup.gif

O as cia imesiu irgi, is siandienos, mano dickis erziliokas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Indre, tai kad nesimato to tavo dičkio eržilioko g.gif Nieko nesupratau. Kur foto dingo? unsure.gif

Pas Ginetę fantastiškas balansas. Va visa esmė smile.gif
Atsakyti
Retisa, nerodo? g.gif

nu va biggrin.gif as 190cm ugio:D
user posted image
Atsakyti
Dievuleliau kokia as neistikima....as Yyy erzila isimylejau wub.gif
Atsakyti
Pasitaisė ryšys ir dabar rodo lotuliukas.gif doh.gif
O Dievai, kokie jūs abu gražūs wub.gif Indre, ale tu kad gražėji bigsmile.gif Ką vartoji? biggrin.gif Labai labai gražus eržiliokas. Dieviško grožio rimtai. O dar jei ir meilus, tai išvis pasaka wub.gif Dievinu gražius ir protingus eržilus.

Na, o mes šiandien su Kristina skype aptarėm, kad mano Ginete tarpais lygiai kaip Kalisotas mimikas ir pozas nutaiso. Galvą kraipo, akis varto, piestai lygiai kaip Kalisoto biggrin.gif Gyvas sidabras.
Atsakyti
***Andrea***, kada i svecius? wink.gif biggrin.gif

Retisa, nu nieko, bandau save atgaut, paskutiniu metu, visai i save nepanasu, paakiai amziais juodi, suvargus, susenus doh.gif siandien ta proga , kad jau fotkinsiuos, net blakstienas nusdaziau biggrin.gif Nieko nevartoju laugh.gif
Del biciuko biggrin.gif taip, aisku, patikrina mane, pirmas dienas nesidave kamanotis, dabar jau be problemu, dabar dar iskyla problemu, kai biski atsibosta jam aikstelej padirbet, tai nesiragina biggrin.gif

Ginete tai siaip labai idomus man, toks kitoks, na aisku, lusitanas gi biggrin.gif toks uch, niekad neatsibosta i jo isdaigiskas nuotraukas ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Gyvsidabris biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
antra foto kai gerumo laugh.gif
Atsakyti
Būtum mane tada mačius kai fotkinau šitą jo judesį lotuliukas.gif Jis ne vieną žingsnį čia taip padarė. Iš posūkio atrisnojo, galvą žemyn sau tarp kojų ir per istrižainę va tokiais žingsniais į priešingą kampą pro pat mane kokius tris tempus. Aš iš nuostabos vos telefo neišmečiau ant žemės. Ėmiau ne fotkint, bet juoktis. Balsu. Tada kažkaip mintis greit perjungt kamerą, bet nespėsiu, ai fotkinu gal pavyks kaip moja. Pokšt kadras biggrin.gif Rimtai vesim į cirką lotuliukas.gif
Atsakyti
visus fintus gales uzauges daryt, ir su raiteliu ir be jo biggrin.gif
nu ka tu biggrin.gif gabus berniokas, savaime rodo, ka galesi po to ji mokyt biggrin.gif kad paprasius rodytu biggrin.gif
Atsakyti
Taip. Jį beliko tik apjoti.
Atsakyti