Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas vakaras visoms 4u.gif
Nutrukau nuo grandines ir vis neparasau biggrin.gif
Siandien su kolege is Kauno vel lankemes Dusetose - teko stebeti lenktynes poniuku - Kvatro saunuolis, jau kaip skuta vaikis kaip triusiukas blink.gif
Teko vel pajoti Agatuka - mano maziukas numyletas wub.gif
Valgem nerealiai skanu Gretos torta - kremo recepta prasyciau man I AZ biggrin.gif
Ir nors siek tiek linojo, bet labia fainai praleidom laika smile.gif
Va sunytis tai nerealiai grazus, realybeje daug fainesnis nei nuotraukytese bigsmile.gif
Atsakyti
***Andrea***, oooj, foto truksta bigsmile.gif ir kas per tortas? bigsmile.gif

As tik ka is saviskio. Jau pakamanot, tai jau oj, blogis biggrin.gif nesiduoda ne uz ka, gudrumu teko biggrin.gif

Pirma karta ejom i manieza po stogu, apejom kelis ratus, apsipazinti, po to buvo akys issipletusios, kai bandziau uzlipt biggrin.gif labai baisu pasidare zirgui manieze tam biggrin.gif bet visumoj, maladiec, erzilas, ir viska, ir nieko, be zbitku, ten pora kartu pasibaide, pasinese (kai jojom pro vaikoma zirga), o kai mometu likom vieni manieze biggrin.gif nu tai sakau gal ramiai pasuoliuosim, tai nemoka ramiai, reikia nestis, zovada tikrai galinga biggrin.gif tai susilau kaip reikiant, o jis net po pobalniu nesusiles biggrin.gif Pasportavom va, ir grizau namo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Nu smagus susitikimas buvo thumbup.gif O jau Greta tortą iškepė, mmmmmm. Svajonė wub.gif
Amazonė Agatą jojo. Vaikai šou su poniukais parodė. Oras palyginus neblogas buvo. Žodžiu, visos veiklos turėjo. Visos pilvus skanumynais prikimšo biggrin.gif Pakalbėjom įvairiom temom. Prisijuokėm iki ašarų biggrin.gif
Foto yra. Išsiuntinėsiu panom rytoj. Pačios sukels.
Vos panos iš kiemo išjudėjo, kiti svečiai atvažiavo (ties varlynu prasilenkėt). Pas Ginetę bigsmile.gif
Viena pažystama atvyko iš Anglijos labai trumpam į tėvynę ir , jos žodžiais tariant, "Nu negalėjau išvykti nepamačius gyvai to tavo gražuolio." Nuėjom prie gardo. Įspūdį padarė nerealų. Mergina išvažinėjus nemažą pasaulio dalį, tai iš karto "Oi pietietis biggrin.gif . Tas temperamentas, judesiai, akių spindesys. O išvaizda išvis kerinti." Labai paglostė širdį tokie žodžiai. Viešnia patenkinta, apdalino vaikus dovanom ir išvažiavo.
Tai va tokia ta šiandiena mūsų buvo.
Atsakyti
[quote=retisa7,2013 11 16, 20:31]
Labas vakaras.
Cia as prapuolene...smile.gif
Kaip nuosirdziai Jums pavydziu susitikimu, kuriuose ir as mielai sudalyvauciau...
bet deja kaip visad uzsivertus darbais darbeliais.
Siandien mano arabukas erzilu grupeje patapo rezerviniu Cempionu wub.gif !!!
user posted image

Dar smagiai pasibendravom Aurelija su tavo MB, kartu su Sergejum buvo mano arabuko palaikymo komanda tongue.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovinika: 16 lapkričio 2013 - 22:07
Ohoooo thumbup.gif Sveikinimai gražuoliui Valsyčiui ir šauniai jo šeimininkei thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Stengsimės neatsilikti mirksiukas.gif
Gera palaikymo komanda labai svarbu tongue.gif
O į svečius labai prašom ir visada laukiam mirksiukas.gif

Atsakyti
uau, koks cempionukas thumbup.gif bigsmile.gif

As tik ka is zirgyno. Turim beda kamanotis biggrin.gif nesiduoda ne uz ka, tenka gudrumu 'paimt' biggrin.gif
Kita beda, uzlipt, juda, eina, sukas, nesiduoda, reikia nuglostyt, uzkalbint, uzliuliuot, tada stovi jau graziai. Mokemes ir nulipant kad reikia stoveti biggrin.gif Pavyko, ir uzlipti graziai is karto davesi biggrin.gif Graziai platina riscia, tik jautrumas pas ji bangom, kartais labai jautrus blauzai, kartais, atrodo be pentinu biggrin.gif niekaip. Siandien maziuka 40cm pabandziau sokt, galvoju, paziuresiu, kaip reaguoja, aha biggrin.gif Pries kliuti tik isrente kakla, kaip pries kumele kokia biggrin.gif Kai soookooo i virsuu, per metra, nu per 80cm DRASIAI butu praejes.. Galvoju, reik 2 karta pabandyt, gal jau dabar pajaute, kad ner tokia cia auksta kliutis, kad toki rezerva daryt, tai vel tas pats biggrin.gif
Zodziu, balnas dar levokas man, (skolintas), kartais spaudzia viena koja. Griztu as is jo kaip po gym'o, ant kitu zirgu kazkaip taip sporto nesijausdavo man biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Ech, greitai savaitgalis pralėkė unsure.gif

Šiandien pasidaviau eržilo prašymams pažaisti "Bulių" biggrin.gif Įmetu foto, kaip jis skraidė patenkintas. Kokios mimikos ir judesiai biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Karo žirgas smile.gif
user posted image
Po to kiek pailsėjom ir tada jau aš jo pareikalavau savos programos. Šiandien mokinomės tiesiog ramiai vaikščioti vedant. Aš einu jis eina, aš sustoju jis sustoja, aš bėgu jis bėga risčia. Ramiai. Be strakaliojimų, malimūsi, susikoncentravus į reikalavimus. Pasirodo laabai nelengva užduotis tokiam ekspresyviam žirgui ramus darbas. Kur reikia ekspresijos, prašom, net dūmai rūksta. O va kur reikia ramybės, tai supluko bernelis labiau nei siautėdamas. Bet finale labai gražiai apėjom vienas šalia kito du ratus maniežo ( levados). Į levadą vedamas ir aplamai vedamas kieme jis eina kuo puikiausiai, ant korduko "pakabintas" bėga kairėn dešinėn ir eina no problem. Bet čia treniravomės grynai palei sienelę maniežą bėgt, vedant išvedžiojimo virvele, kaip vertinimuose išvedime bus ir pan. Reiks nemažai išmokt, realiai. ir ne taip paprasta kaip atrodo. Paklusnumo atžvilgiu jokių problemų, bet energijos, ekspresijos atžvilgiu reiks išmokti ją kontroliuoti. Bet jau prisijuokiau iš jo mimikų lotuliukas.gif "O gal bėgam? Ne. Nu greičiau gal? Ne. O Dieve... Nu gerai. Nu bet o galll? Ne. Gal pašokinėjam? Ne. O kas ten už levados prabėgo? O ką kišenėse turi? Ne. Nu gerai gerai jau einam..." lotuliukas.gif

Indre, o kur tu jį balnoji? Garde ar yra tam skirta vieta? smile.gif Ramybės, kantrybės. Daugiau padirbėkit nuo žemės smile.gif Mano manymu dar anksti jums kliūtis šokti.

Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 11 17, 17:42)
Kita beda, uzlipt, juda, eina, sukas, nesiduoda, reikia nuglostyt, uzkalbint, uzliuliuot, tada stovi jau graziai.

Visiškai taisytinas reikalas: jei malasi užlipant, paprašyk, kad kas nors kitas palaikytų, kol ramiai pastovės užlipant, o tik užlipusi, duok kokį skaniuką - taip iš pradžių įpratinsi, kad nepajudės, kol ko nors neduosi, o paskui jau ir skaniukų nebereikės, tuo labiau kokių nors užkalbėjimų ar užliūliavimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 17 lapkričio 2013 - 19:32
Ziauriai fainos foto , karo zirgo biggrin.gif thumbup.gif

Taip, su kliutele, paskubejau, vien del to, kad ji labai maza buvo. Pabandem ir ramu biggrin.gif tikrai kuri laika. Dirbam zingine, riscia daugiausia kolkas.

Retisa, nea, zinok garde balnoju, nes nelabai yra salygu kitur. Tikrai man butu smagiau kaip kad pas jus pvz, prisirisi kolidoriuj ir valai/balnoji. Negerai kai garde? g.gif

Angie_kiras, ideja biggrin.gif Vakar tai laike man, siandien nebuvo ko paprasyt, bet ji galima uzliuliuot biggrin.gif manau po biski ir nebereiks liuliuot. Reiks nuspirkt skanuku, nes is namu nesu mazu obuoliukus, morkyciu nebeturiu .. Kaip minejau, darbo gale, be problemu nulipau ir vel uzlipau . Stovejo ramuciukas biggrin.gif Tik jis tooooooks purvinas.. Uzsisakiau is Eglutes stebuklingo skyscio, gal pades kiek.. Nerealu, ir dar nelabai jam patinka sukuotis, sukas, biski eina,juda doh.gif biggrin.gif Bet nieko, ir mane jau drasiau priima, labiau pasitiki smile.gif
Atsakyti
Nėra gerai. Gardas turi būti žirgo privati teritorija, kurioje jis ilsisi, maitinasi, jaučiasi saugus. Gardas jo teritorija. Jis čia ir pranašumų turi daugiau, o eržilai nesidrovi to ir pademonstruoti. Todėl reikia rasti kitą balnojimosi vietą mirksiukas.gif Ne garde pranašumą turi tu. Labai ryškiai pasijaučia skirtumas. Laaabai.
Ir be abejonės dabar svarbu ryšys, pasitikėjimas. Skanukai neblogai tam pasitarnauja biggrin.gif Evelina labai teisi dėl palaikymo lipant pirmais kartais.
Atsakyti
Na va, siaip jis gana neblogai reaguoja i kitus zirgus. Mat, turiu minti gale kolidoriaus nebent balnot, prisegus (prisegtuku jokiu kolkas irgi neturiu), tik ten kumeles stovi g.gif biggrin.gif Bet siaip jis jaucia, kad pasitikiu irgi, nu gi bet koks zirgas, duodu is kanopos ir kapiec biggrin.gif Manau po metu is vis bus ciki viskas, pasiitkejimas, prisirisimas didziulis. Nesinori man tik treniruotis sausai, bet ir siaip draugyste padaryt smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Pas mane nieko naujo, sėdžiu sau kažkokį virusą pasigavus... unsure.gif bandau labiau neįsisirgt.

QUOTE(*K&K @ 2013 11 15, 20:32)
nu kagi baigiau savo siuvini

blink.gif eina peklon kaip gražu. Super, tikrai 4u.gif

QUOTE(Egliotux @ 2013 11 15, 22:55)
Tai va merginos, kviečiame kas tik nori pas mus į žygį pajot kartu ir apžiūrėt apylinkes. Geriau susipažinti su Augustinu Dvaru

Kaip būtų įdomu ax.gif

QUOTE(jovinika @ 2013 11 16, 23:06)
Siandien mano arabukas erzilu grupeje patapo rezerviniu Cempionu

Sveikinimai 4u.gif labai gražūs jūsų arabukas smile.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 17, 20:05)
Šiandien pasidaviau eržilo prašymams pažaisti "Bulių"

Ta karo žirgo foto super thumbup.gif nebaisu kai jis taip energingai aplink sukasi ir bulių žaidžia? smile.gif
Atsakyti