Šiandien su mamom atsisveikino eržiliukai. Ryt kumelytės. Mažyliams prasidėjo savarankiškas gyvenimas. Vaikų darželis grupėmis, tai linksmiau ir mažiau raudų. Mamos tai ramiai. Jau joms pabodę jaunimas. Nori poilsio.
labas,
nu ka siandien as ciut nesprogstu is pasiutimo, apvoge mus
visa diena lakstem po apylinkes ieskojom greblio-vartytuvo. Ryte pabude pamatem kad jis pavogtas, pikta negaliu taip sunkiai verciames susiperkam technika, kad galetume prisienaut savo zirgams o tie vagys musu vos ne brangiausia technika nakti isvoge
Merginos jei ka itartino pas kaimynus pamatysit butinai man praneskit i PM nors tai mazai tiketina bet ka gali zinot gal stebuklas ivyks
Jei susigaudote tokioje technikoje tai yra "Dobilas 3" taip vadinasi greblys-vartytuvas
nu ka siandien as ciut nesprogstu is pasiutimo, apvoge mus

visa diena lakstem po apylinkes ieskojom greblio-vartytuvo. Ryte pabude pamatem kad jis pavogtas, pikta negaliu taip sunkiai verciames susiperkam technika, kad galetume prisienaut savo zirgams o tie vagys musu vos ne brangiausia technika nakti isvoge

Merginos jei ka itartino pas kaimynus pamatysit butinai man praneskit i PM nors tai mazai tiketina bet ka gali zinot gal stebuklas ivyks

Retisa labai dėkui už rekomendacijas, dauguma inventoriaus pas mus tikrai neblogas, yra žinoma ir nelabai kokybiško bet pagal kainą viskas.
Kas odinio tai tikrai labai gerai laiko ir kamanos ir kantarai ir batai neblogi. Turim vienus išpardavimui gal kam reikia 41 dydžio odinių tik už 100lt ( normali kaina apie 160lt ) vienas defektėlis dėl truputi susiraukšlėjusios odos, todėl ir kainą nuleidom (be raištelių ir užtrauktukų).
Dar ir poponams rekomendacijas nes kaina palyginus su Rambo kokybė panaši ir iki 250lt nusipirkti žiemai 300g nuo lietaus 600 denų su kaklu.
Visi kiti dar pigiau, dar komplektas poponų kokybiškų tik 450lt ( į jį įeina gardini, nuo lietaus, kaklas ir viskas susideda kartu, tai yra 3 in 1 + kaklas)
Taip pat pildau užsakymą iki 10 gruodžio kad ateitų iki Kalėdų jei kas ko norėtų :
epaper.fi/reader/?issue=43074;b65dfd44a8ebdfdd33941261a0dea978
(primenu kad kainos kataloge ne mūsų o kokias siūlo tiekėjai)
O aš numečiau šią savaitę jojimus, niekaip neradau laiko, tik vaikiausi, tyrimus dariau dėl kelio ( magnetinį rezonansą) nes gavau pavasarį iš kojos nes ne pro tą užpakalį praėjau ir va atsakymas girnelės medialinio krašto nežymi kaulų čiulpų edema ( aiškiai viskas nuo smūgio) po savaitės pas traumatologą vėl eisiu žiūrėsiu ką pasakys, nes keliai skauda pastoviai. Ir su tais daktarais Ukmergėj tai košmaras pas vieną eini išrašo vaistų ir sako pas kitą neit, tada nueini pas kitą nubraukia tuos vaistu ir sako negerk nepadės, išrašo naujų... O tu žmogus žinok kad geras... Gerai kad bent apie veterinariją pasiskaitau tai suprantu pati šiek tiek ką šneką ir kaip sau padėt, nes kitaip visai žalias miškas būtų.
Sekmadienį išlekiu į Norvegiją su mažučiais, žiūrėsim kaip ten bus, grįžusi papasakosiu įspūdžių, gal kokio vėl inventoriaus atsivešiu kaip aną kart.
Dar vat mano poponuoti puponautai Škotas ir Dakaras, nupirkom kamuolį kumeliukams, o va kam labiausiai jo reikia, kol buvau nelabai ką darė, va kai jau išėjau mačiau virš galvų skraidino ( išbandžiau naują savininko muilinę neblogai gavosi, sau noriu naujo fotoaparato iki 2000lt gal kas turi ką patarti, nusižiūrėjau Samsung nx2000 dėl dydžio ir išmanumo, nes ir tel naują planuoju pirkti tai gal pasiderinsiu Samsung'us) :

O čia mano mylimas širmelis, tokia jau jų dalia būt murziniems. Na tikrai jį myliu, vakar apsivedžiojau kinkymui su kordais, galvojau jei sugalvos spirt bus kur pabėgt, bet nieko, labai super, spėju jei nupirks roges žiemą aš jį pasikinkysiu, kol kas į lenktyninį įkišiu jei taip ramiai judės juk visgi pase Amerikos ristūnas
. va jo dvimetis dar auga, iš kur jis toks gigantas bus jau apie 160cm ūgio, o dar pora metelių prieš akis augimui... :

Kas odinio tai tikrai labai gerai laiko ir kamanos ir kantarai ir batai neblogi. Turim vienus išpardavimui gal kam reikia 41 dydžio odinių tik už 100lt ( normali kaina apie 160lt ) vienas defektėlis dėl truputi susiraukšlėjusios odos, todėl ir kainą nuleidom (be raištelių ir užtrauktukų).
Dar ir poponams rekomendacijas nes kaina palyginus su Rambo kokybė panaši ir iki 250lt nusipirkti žiemai 300g nuo lietaus 600 denų su kaklu.
Visi kiti dar pigiau, dar komplektas poponų kokybiškų tik 450lt ( į jį įeina gardini, nuo lietaus, kaklas ir viskas susideda kartu, tai yra 3 in 1 + kaklas)
Taip pat pildau užsakymą iki 10 gruodžio kad ateitų iki Kalėdų jei kas ko norėtų :
epaper.fi/reader/?issue=43074;b65dfd44a8ebdfdd33941261a0dea978
(primenu kad kainos kataloge ne mūsų o kokias siūlo tiekėjai)
O aš numečiau šią savaitę jojimus, niekaip neradau laiko, tik vaikiausi, tyrimus dariau dėl kelio ( magnetinį rezonansą) nes gavau pavasarį iš kojos nes ne pro tą užpakalį praėjau ir va atsakymas girnelės medialinio krašto nežymi kaulų čiulpų edema ( aiškiai viskas nuo smūgio) po savaitės pas traumatologą vėl eisiu žiūrėsiu ką pasakys, nes keliai skauda pastoviai. Ir su tais daktarais Ukmergėj tai košmaras pas vieną eini išrašo vaistų ir sako pas kitą neit, tada nueini pas kitą nubraukia tuos vaistu ir sako negerk nepadės, išrašo naujų... O tu žmogus žinok kad geras... Gerai kad bent apie veterinariją pasiskaitau tai suprantu pati šiek tiek ką šneką ir kaip sau padėt, nes kitaip visai žalias miškas būtų.
Sekmadienį išlekiu į Norvegiją su mažučiais, žiūrėsim kaip ten bus, grįžusi papasakosiu įspūdžių, gal kokio vėl inventoriaus atsivešiu kaip aną kart.
Dar vat mano poponuoti puponautai Škotas ir Dakaras, nupirkom kamuolį kumeliukams, o va kam labiausiai jo reikia, kol buvau nelabai ką darė, va kai jau išėjau mačiau virš galvų skraidino ( išbandžiau naują savininko muilinę neblogai gavosi, sau noriu naujo fotoaparato iki 2000lt gal kas turi ką patarti, nusižiūrėjau Samsung nx2000 dėl dydžio ir išmanumo, nes ir tel naują planuoju pirkti tai gal pasiderinsiu Samsung'us) :

O čia mano mylimas širmelis, tokia jau jų dalia būt murziniems. Na tikrai jį myliu, vakar apsivedžiojau kinkymui su kordais, galvojau jei sugalvos spirt bus kur pabėgt, bet nieko, labai super, spėju jei nupirks roges žiemą aš jį pasikinkysiu, kol kas į lenktyninį įkišiu jei taip ramiai judės juk visgi pase Amerikos ristūnas

Labas vakaras.
Kristina
Košmaras. Vaaagia, vagys nelaimingi. Reik kaip savo akį techniką saugot ir kad ant akių pašaliečiams nestovėtų. Šunis paleist lakstyt, vis los ir prikels jus. Eina sau. Nu rimtai griūk negyvas. Kaip sakoma, kur trumpa ten trūksta. Klausyk, tu Dobilo foto į el paštą įmesk su numeriais identifikavimo ar kokiais išskirtiniais ženklais. Pasiūlo technikos, pasiūlo būna. Tai va jei pasiūlys....
Ojei nu košmaras. Negaliu atsigaut. Rimtai nelaimės po vieną nevaikšto, tfu tfu tfu.
Eglute, ir tau traumos
? Oiii, tu į Kauną lėk, mergyt. Utena dar dar ( ir taiiiiii
), bet Ukmergė tai ten .... Teko girdėt tavo aprašytą variantą, apie kolegų sprendimus ir atsiliepimus savo kolegų atžvilgiu. Kai dukra susilaužė rankytę, tai uiii kiek visko sužinojau per trumpą laiką ir vienareikšmiškai Kaunas Klinikos. Nes mes rinkomės, kad geriau iš karto teisinga repozicija ir kaulai sugis, nei sustato, o po mėnesio Kaunas ar Vilnius vėl turi laužyt ir vėl repozicija
O mes šiandien atskyrėm paskutinius kumeliukus- kumelytes. Ramu. Mamos ilsisi ir laukia pavasario.
Šlabdriba, drėgna, šalta. Fui. Nieko net nesinori dirbt lauke. Išmečiau eržilą pabimbinėt levadoj laisvai. Po to Fiestą su Perla. Tos kiek patrypčiojo ir prie vartelių kaulijo įleist atgal į arklidę. Tai va tiek ir to veiksmo.
Kristina

Ojei nu košmaras. Negaliu atsigaut. Rimtai nelaimės po vieną nevaikšto, tfu tfu tfu.
Eglute, ir tau traumos

O mes šiandien atskyrėm paskutinius kumeliukus- kumelytes. Ramu. Mamos ilsisi ir laukia pavasario.
Šlabdriba, drėgna, šalta. Fui. Nieko net nesinori dirbt lauke. Išmečiau eržilą pabimbinėt levadoj laisvai. Po to Fiestą su Perla. Tos kiek patrypčiojo ir prie vartelių kaulijo įleist atgal į arklidę. Tai va tiek ir to veiksmo.
Man kai įspyrė nieko nepažeidė, raiščius tik manau nes skaudėjo ilgai, o šlubavau tik pora dienų, o dėl magnetinio buvau pačiose geriausiose klinikose būtent dėl kojų, į naujausią aparatą įkišo, trauma buvo anksti pavasarį, o dabar paskutiniu metu pradėjo abu kelius skaudėt, žinoma nieko nerado ir vienas tik vitaminų išrašė, o pas kitą kai nuėjau iškart į rentgeną ir rezonansą, tai va gavau atsakymą eisiu po savaitės pas tą patį jaunesnį, jis bent užsiima rimtai tirti, išrašė prieš uždegimą kurie skrandžiui nekenkia, tai juos jau išgėriau bet vis dar stotis sunku, tik va jot nieko nejaučiu visiškai ir pajojus nieko, tik va pasėdėjus vos pasikeliu traška, dar gi ir skrandį tyrė tai sakiau iškart užsiregistruosiu bet kur tik ne Ukmergėj nes nuėjau į tyrimą ultragarsu, tai tik cistas ir girdėjau...
*K&K
uzjauciu , nu kaip slykstu, tas jausmas. Suo gera ideja, ar yra aplinkybes palankios jam?
koki pikta suni

Egliotux, va matai
veliau kazkas islenda, as cia vasaros gale pasisukau koja, tia irgi va primena karts nuo karto apie save 
As tai siandien trumpam buvau pas bachura, vakar buvo sveciu, tai prie kitu bande charakteri rodyt, kad jis cia virsesnis, siandien man bande biski
pvz valytis nesiduoda, sukas, eina. Pabalnojus, vedziau is gardo, , nuejau duru atidaryt, tas riscia ir i kita arklidziu gala, tipo pas zirgus, su kuriais nepabendrauja
Na bet manieze tai klause, syki stekuti isgirdo, ir po to jau graziai. Pusiau sutelktai pasuoliavo, bet siaip dar pajodzarga. Na , po biskuti..
O vakar pamieravom nauja inventoriu

Egliotux, va matai

As tai siandien trumpam buvau pas bachura, vakar buvo sveciu, tai prie kitu bande charakteri rodyt, kad jis cia virsesnis, siandien man bande biski

O vakar pamieravom nauja inventoriu

Dar vat kaip žiema taip pas mus prasideda darbščiųjų rankų būrelis
mama pamišus dėl riešinių, jau visą Ukmergė baigia apmegzti tai va jos Kalėdoms pasiruošimas :

O aš vis nenusėdžiu, prieš kelis metus vėliau vilną ir dariau įvairiausius auskarus, karolius, vėriau plytų raštu karoliukus ir dar visokių auskarų pridariau dovanom, dar seniau ir ausinukus nėriau ir mazgiausi tarp diržų, o dabar sugalvojau daryti karūnėles daryt žirgams ir apyrankes derint, jei kas norėtų galiu ir jums padaryti, tik kol kas nedaug spalvų turiu :

Bus kažkas panašaus tik paprastesnio kol kas :
http://www.yourhorse...7240_160645.jpg
Papildyta:
Yyy o kur jūs tokias balnakilpes randat? labai įdomios atrodo, patogios? o balnas išrinktas tikrai neblogas, panašus į mano Stubben, aš va išjodinėjimo balno ieškau, jei kas turi ką pasiūlyt iš gilių ir storom pagalvėm

O aš vis nenusėdžiu, prieš kelis metus vėliau vilną ir dariau įvairiausius auskarus, karolius, vėriau plytų raštu karoliukus ir dar visokių auskarų pridariau dovanom, dar seniau ir ausinukus nėriau ir mazgiausi tarp diržų, o dabar sugalvojau daryti karūnėles daryt žirgams ir apyrankes derint, jei kas norėtų galiu ir jums padaryti, tik kol kas nedaug spalvų turiu :

Bus kažkas panašaus tik paprastesnio kol kas :
http://www.yourhorse...7240_160645.jpg
Papildyta:
Yyy o kur jūs tokias balnakilpes randat? labai įdomios atrodo, patogios? o balnas išrinktas tikrai neblogas, panašus į mano Stubben, aš va išjodinėjimo balno ieškau, jei kas turi ką pasiūlyt iš gilių ir storom pagalvėm

Labai gražiai išpuoštas Landroveris
Aga tiksliai, kaip tos kilpos patogumo atžvilgiu ?
Egle, jau fb sakiau ir pasikartosiu- AUKSARANKĖS jūs abi su mama. Mašinos vėl sustreikavo mūsų
Tai neišjudu iki jūsų. Atlėksiu bintų, tai parodysi kaip natūroj viskas atrodo. Labai gundausi riešines įsigyt. Labai mada dabar jų.

Egle, jau fb sakiau ir pasikartosiu- AUKSARANKĖS jūs abi su mama. Mašinos vėl sustreikavo mūsų

aciu aciu 
Na, kilpos ne mano (tik balnas mano, visi dirzai dar ne mano), siaip patogios, bet jei kas turi siaura peda, tai bus dideles labai, bet man su zieminiais kerzavykais tai ciki
Egliotux, oo, kaip fainai, tikrai auksarankes
as tai silko tapyba uzsiimu

https://www.facebook...bookmark_t=page

Na, kilpos ne mano (tik balnas mano, visi dirzai dar ne mano), siaip patogios, bet jei kas turi siaura peda, tai bus dideles labai, bet man su zieminiais kerzavykais tai ciki

Egliotux, oo, kaip fainai, tikrai auksarankes

as tai silko tapyba uzsiimu

https://www.facebook...bookmark_t=page
Labas vakaras .
Temsta, tai vakaras
Foto reportažai "Lusitanas ir lietuviška žiema" prasideda

Bičas visada nuotaikoj
Išbandė šiandien ir naujai paruoštą, išvalytą levadą. Čia buvo dvimetukės mano visą vasarą. Išvalė, išgramdė technika. Super
Gali didesnėj erdvėj lakstyt žirgeliai. Jam buvo nauja čia lakstyt. Tiek sniegas dar, tiek pati levada. Tai ėjo ištisai uosdamas kelią, kaip vilkšunis
Pro vartus už manęs įėjo. Tada išsamiai išuostinėjo, ištyrinėjo visus kampus ir siautėt.
Temsta, tai vakaras

Foto reportažai "Lusitanas ir lietuviška žiema" prasideda

Bičas visada nuotaikoj

Buvau sestadieni varzybu ziuret, musiskiai prasinese

Zirgelis rodo charakteri po biski, mustruojames, daugiau kaip ir nieko naujo