Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Laba diena.
Manoji kumpanosiukė taip pat susipažysta su pirma žiema savo gyvenime smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Mūsų naujiena- mažylis Bravo smile.gif Pirmas kartas su balnu ir su raitele smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Abi sesės su naujais draugais wub.gif
user posted image
Na ir šaunuoliai Viltė su Kvatro wub.gif
user posted image
Mažųjų foto iš antradienio. Yra ir naujos. Sutvarkysiu parodysiu smile.gif

Atsakyti
KOks grazus Bravooooo wub.gif labai fainai, tai sesem jau ramuma, turi abi vel po viena biggrin.gif thumbup.gif
dziugu bigsmile.gif

Mes irgi po biski tobulejam, jau graziau ir risciuojas ir zovaduojas, ir kliuteles pasokinejam, mokinames mokinames biggrin.gif
Tik as padustu va greit biggrin.gif na, bet su laiku.. gris raumenynas ir man biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Indrut.
Ooo taip, jau abi turi, jau ramybė ausims biggrin.gif

Smagu, kad su eržiliuku susijojat. Žinoma, kad viskas ateis su laiku. Nepriforsuosi čia. Be abejonės laukiu foto rolleyes.gif

Šiandien sniego patalas geroookai storesnis. Išleidau eržilioką palakstyt. Išsivoliojo, pasiautėjo, paprašė žaidimų, tai pagainiojom vienas kitą. Kiek atsipūtę nuo lakstymų, nuėjom atgal į arklidę. Jis pirmas, aš nušlepsėjau iš paskos. Gerai aukštos plonos kojytės- sniege mažiau klimpsta. Kad juokas suėmė. Jis eina ir vis atsisuka pasižiūrėt, kaip man brendasi biggrin.gif Sakau būtum tikras draugas, tai nugarą pasiūlytum ir parneštum, ne tik dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mamkos biggrin.gif

Na ka.. pagaliau ir as po visu egzaminu ir rami kaip belgas galiu prisest prie interneto ir placiau aprasyt kaip mums sekasi..

Pas mus kaip ir viskas gerai, jei ne tas prakeiktas skystymas is analines angos kaip pabezdam.. laukiu nesulaukiu jau pavasario, kada Zorriukui uodega galesiu isplaut ir uzpakali, kur viskas nutekeje.. galima per karta visa pakeli dregnu serveteliu suvartot, vis tiek nebus geriau.. nors nukirminuotas ir senos zoles ant ziemos levados nebera... Keista, bet haflingeriui nieko tokio nera.. tik maniskiui..

Praeita sekmadieni buvom pirma kart i laukus isjoje su balnu.. nu saunuolis mano dickis.. Ejo drasiai i prieki, ir nieko nereikejo bijot.. tik kai kumeles dvi pries karieta pamate tai labai jau ju prisireike.. o jau mergu reikejo.. bet pasakiau ne ir viskas tuom pasibaige.. nors mes ne vieni buvom.. haflingeri buvau ant kordo pasiemus.. daugiau sakiau, kad paliksiu ta avina viena arklidej ir isjosiu su Zorro viena i laukus.. tasosi.. nenori eit.. reik pakeliui zoles paest.. nu nervina..

Bet jau meilumo mano erziliokas.. kai valau garda, tai ateina ir reik jam bucinuka atsiimt.. ir visa laika netoliese stovi ir ziuri, kad graziai ir tvarkingai dirbciau..

ech.. tokiais atvejais ne kiek nesigailiu, kad sita miela asileli issirinkau.. dabar taip galvoju, kad as ne arkli, o antra labai dideli katina isigijau wub.gif

QUOTE(*K&K @ 2013 12 04, 22:53)
x ehhhhhhhhh del maniezo tai tikrai liudna kai nera kazkas baisaus kai gyveni ant molio  doh.gif Arba klampu ir slidu arba isalas ir zirgeliai negali lakstyti neatsidauzdami padu sad.gif

xx As vakar pripuciau kamuoli ir imeciau mergoms futbola pazaist, kamuoliu susidomejo tik Cohiba, kai ikelsuiu video imesiu nuoroda wink.gif

x jo... pas mus tas pats.. nei padirbsi ko nei ka.. slidu baisiai.. o dabar va pasals ir is vis ne nepajudesi ant levados..

xx Maniskiui irgi nupirkau yogos kamuoli.. pripuciau ir peridenau arkliam.. Zorro net ausies nepajudino del to kamuolio, o Grisu baisiai jo bijojo..

Fotkiu gal imesiu kai busiu namie.. dabar esu darbe.. tai tik bruksteliu, kad musu nepamirstumet smile.gif

O vat issilaikiau veterinaro asistentes egzaminus.. palygint visai neblogai, kai ne vokietei.. mano rezultatai 2,4 balo.. (1 - labai gerai, 6 - labai blogai)
Nuo rugsejo pradesiu kitka mokintis, bet liksiu medicinos srity smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš vat prisiruošiau papasakoti kokiame rojuje buvau patekusi wink.gif

Kadangi važiavau į Norvegiją registruoti kumeliukų, veterinarą išsikvietėm pas pažįstamą kalvį, o ten pat ir jojimo mokykla kurioje ieškoma mergina iš Lietuvos darbu prie žirgų. (kad kas man būtų prieš 3 metus pasiūlęs tokį darbą net būčiau negalvojus ir išlėkus smile.gif ). Žinoma yra savu privalumų ir trūkumų, bet kai pamačiau savininkės 5mečius manieže darančius viską nuo balso, o pati jojo be pentinų mano akys taip visur ją ir lydėjo biggrin.gif Po treniruotės susėdom prie pietų stalo ir ji pasipasakojo kas per "paukštė" yra smile.gif Pasirodo jis 3 metus iš eilės išjodinėjimo Norvegijoje čempionė, taip pat Europos čempionė ir plius turi pakvietimą į olimpines, tik jo negalėjo išnaudoti nes jos žirgas susižeidė. Dabar jos 5mečiai, dėl kurių man seilė varvėjo, geriausi Norvegijoje biggrin.gif

Arkliams pas ją tikras rojus, per dieną būna levadose, prieš treniruotę visad žingsniuoja 10-15 min vaikštynėje, po treniruotės visad joja į lauką, mišką, prie fiordų (kurie ten ranka pasiekiami). Levados ne šeip kaip LT juokingo dydžio, o normalios, kai kurios vos ne 1h dydžio smile.gif

Vėliau dar prisėdom pabendrauti kai turėjo tarpą tarp treniruočių ir labai sutapo mūsų nuomonė dėl visko, labai ji man patiko, nors ir griežta labai, bet manau tokia ir turi būt gera trenerė smile.gif

Čia rasite nuotraukų iš jos žirgyno gyvenimo: https://www.facebook...deskole?fref=ts

O aš tik grįžusi į laukus pasileidau smile.gif Margiui naujus žaslus išbandžiau, labai padėjo, net pelham tai gerai nesuveikė kaip šie, iš Švedijos juos atsigabenau jie MYLER Amerkoje gaminti ir kainavo nedaug, nerūdijantys, dar kailiuką ant balno nusipirkau, nors netikrą bet pakankamai šilta.
user posted image

O čia toliau su Merija judėjom ir Dakaru smile.gif O Dakaras Renatai vaizdų iškrėtė biggrin.gif oj juoko buvo, nepaspaudė, pati peršoko ant kojų o jis su per puse ir sustojo laimingas biggrin.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delaine: 10 gruodžio 2013 - 20:13
Man labiausiai patiko Renatos skrydis per Dakarą, medį ir ant kojų biggrin.gif akrobatė biggrin.gif jau ne pirmą kart taip ją paskraidina, man taip pat panašiai yra buvę smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Nesušalot? Labai smagu atėjus rast paskaityt ir dar taip įdomiai bigsmile.gif
Dalyte, labai gražus tavo bėriukas kukulis wub.gif Tenka pamatyti fb ax.gif Labai išaugęs Zoro, išstambėjęs ir tai dar ne pabaiga. Turėsi rimtą milžiną gražuolį wub.gif O jei dar kamanas gražias bičui uždėsi kur apžiūrėiom kataloge tai išvis bus žirgyne Nr.1 thumbup.gif Dėl skystų išmatų aptarėm fb. Tikiuosi priežastis tame ir nesunkiai susitvarkys.

Eglute, super nuotykiai tiek Norvegijoj tiek LT miške. Gerai pagauti kadrai thumbup.gif Dėl darbo labai norėtūsi tokios praktikos, ale ir į rėmus netelpu ir namiškiai be manęs niekaip. Didelė ta mano šeimyna biggrin.gif

delaine, labas. Mes pažystamos, bet kitos bendruomenietės tavęs nepažysta. Suprantu, kad Eglutę taip pat pažysti. Bet temoj trumpai prisistatyk ar bent pasilabink, įsiliedama į pokalbį smile.gif Kategoriškų taisyklių mes neturim ir netaikom, bet savo temą prižiūrim. Ačiū. Tu turi ką parodyti. Labai gražios tavo foto. Manau čia rasi bendrą temą ir pokalbiams, jei tik norėsi mirksiukas.gif Sveika užsukus.

Na o mūsų fronte nieko naujo. Apledijo viskas. Net į lauką šiandien nėjo žirgeliai. Praneša atšilimus. Nesuprasi čia. Geriau jau pašaltų ir išsilaikytų iki kovo. O kovą normaliai pavasaris savo laiku ateitų.
Dukros su poniais intensyviai sportuoja ir ristūnai. Jiems nėra blogo oro biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas užpustytas. Gaila neilgam, bet šiuo metu pas mus sniego kalnaiiii smile.gif

Dalyte, soriuks, vakar nepasveikinau su veterinaro asistento kvalifikacija drinks_cheers.gif thumbup.gif Pražioplinau paskutines eilutes doh.gif Sveikinimai didžiausi. Labai malonu girdėti, kad sieksi ir toliau mokslų medicinos srity 4u.gif
Beje šiandien siuntinukas atėjo thumbup.gif Pasirodysiiim ax.gif

Eglute, per naktį man pervirškino ir tavo informaciją- o kokie ten žąslai stebuklingi? bigsmile.gif Gal galima plačiau apie juos. Beje, man parašyk į FB ar el paštu savo rekvizitus ir aš permesiu pinigėlius už bintus internetu, o tu išsiūsi. Nes kada aš išsikrapštysiu iš savo kaimo nežinau ir net neprognozuoju. Tai kam sandėliuot prekytes. Išsiūsi ir bus ramu. Ačiū.

Na, o čia Ginete siautėjimas užvakar biggrin.gif
user posted image

user posted image
Šitą kadrą gyvai pamačius mano pažystama sakė "iššokčiau per levadą aš pati" biggrin.gif
user posted image
Kumpiukai
user posted image
Formos wub.gif
user posted image

user posted image
Skrenduuuu...
user posted image
wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dėl žaslų tai atrodo labai paprasti bet kartu ir labai griežti, jei man net Pelham ir Burbuliukai nepadėjo tai šie tikrai stebuklingi, juos mačiau tik Hooks parduotuvėje nors internete neberadau prieš važiuodama, tik džiaugiuosi kad didelę parduotuvę labai pakeliui radom ir viską susipirkau ko labiausiai reikėjo, va kaip jie atrodo: http://www.hooks.se/...;sortOrder=DESC

Tipo vesterniški, bet va grynakraujus joja su jais ir aš saviškius nevaldomus joju ir puikiai stoja ir valdosi, jie lankstūs į visas puses sukinėjasi ir žiedų kraštai gana griežti, patys gana tiesūs atrodo, bet visą vaidmenį atlieka puikiai, dar manau vienus reiks pasiimti nes LT sunku rasti juos tai reiks gal kam parduosiu.

Kas dėl bintų tai aš kaip visad jums sąskaitą į el paštą atsiųsiu ir sumokėjus išsiųs savininkas smile.gif

Va dar su tais pačiais žaslais vakar margį ir kačelkoj važiavau, labai smagiai "pabidzenom" hipodrome smile.gif pas mane kadangi super universalai tai viską su jais darau, kaip ir su Hell ir pakinkau ir pajoju, pavakau ir visa kita smile.gif
Atsakyti
Laaaabas..

Pasilabinu ir as dabar.. o vat labinuosi todel, kad siandien nuostabia dienele su beriuku apturejom tongue.gif

Grizdama is darbo uzlekiau i arklide parduotuvike ir nupirkau misinio, kad kose padaryt silta.. tai parvaziavus namo emiausi virimu.. uzplikiau ir palikau stovet virtuvej.. kol persirengiau, kol susijudinau judet link arklides, tai ir isbrinko.. dar prisipyliau termosa karsto vandens, imeciau metines arbatos pakiuka ir isvaziavau arkliden..

Issitraukiau murziu is arklides, isvaliau, issukavau, pabalnojau (kadangi mes jau pradedam mokytis ir joti, tai dedu jau balna), Grisu palikau sieno su ant virsaus pamestom morkom, kad turetu ka veikt.. Pasikamanojau Beri ir uzsedus isjojom i miska..

O jau saunuolis Zorro.. eina tvirtai, nieko nesibaido, jokiu pokstu nekrete, tik kad Grisu kompanijos labai reikejo, bet ikisau morkos gabaliuka i nasrus, tai buvo kiek uzkimstas biggrin.gif tylejo..

Jau mes ir risciuojam, tai prarisciavom tiesu keliuka iki posukio, o toliau ejom zingsniuku.. o ejom ten, kur as dar nebuvau buvus ir atradom nuostabius jojimo keliukus.. toks pusinelis grazus buvo.. ant kalno, o nuo jo matosi keli kaimai toleliau.. nu grazu buvo labai..

Po to sukom link namu ir tokiu minkstu keliuku vel paraginau riscia, o po to dar paspaudziau ir ant suoliuko.. pirma karta ant Zorro suoliavau.. nedaug, iki keliuko galo (200 m), bet saunuolis buvo.. wub.gif

Grizom namo, o Grisu kad pasiilges buvo.. Nubalnojau, atnesiau kibira su kose, kuri jau norejo vesti, tai i ja dar tos arbatos is termoso ipyliau, pasidare tokia skysta kose, bet labai mielai Zorriukas sulapnojo ja.. Grisukui irgi daviau saujele tos koses.. Pagalvojau, kad ne arkli laikaau, o visa parsa, taip cepsejo ir siurbe biggrin.gif

Grizau namo pilna nuostabiai geru emociju..
O dabar, kad nepamirstumet, kaip mes atrodom smile.gif

Cia dar pries mano egzaminus, per mokymosi pertrauka isejom su arkliais pasivaiksciot...
user posted image

Kai kas pasirodys su sitom kamanelem.. pilnu derinuku.. mums buvo deja per mazos sad.gif
user posted image

O cia is siandien mano sirdziai mieliausias asilelis wub.gif
user posted image

Nu kai taip pasiziuri, tai jatus jatus kokia meilybe buna.. cia morkytes labai norejo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstiSpumante: 11 gruodžio 2013 - 18:30
O stai ir as biggrin.gif per darbus ir visokias dramas neturejau net laiko prisesti smile.gif
Tai gi - pirmiausia tai sveikinimai su prasidejusia ziema 4u.gif
Ginetukas kaip visada selsta - kaip smagu kai pats sau pramogas daro.
Praeita savaitgali buvau Dusetose ir turejau garbes pagaliau susipazinti su zymiuoju Zvaguliu - likau svelniai tariant nustebusi - o ten tai zemaitis erzilas smile.gif
Egliotux, ko per rasta pervedineji, ko nesoki m? bigsmile.gif
Atsakyti