Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labas vakaras.

Gražus "asilėlis" wub.gif Garbanius koks. Šiandien supurškiau princą tavo dovanotu balzamu. Ojeiii koks geras kvapas wub.gif Ir supyniau. Tai bus irgi garbanotas kai išpinsiu. *****, o karčiai kokie švelnūs. Tiesiog čia pat šukuojant pasijautė efektas. Nu gryna vokiška kokybė lieka visgi vokiška kokybe. Pati garbanas išsipurkšiu biggrin.gif
Labai puiku, kad sekasi gražiai ramiai pasijodinėti. Labai ramiai va taip ir apsijosi po truputį be streso.

Vilma, neblogas Žvagulis, ane biggrin.gif

Įdomūs žąslai, Eglute. Pavedimukas padarytas smile.gif O kad žirgeliai universalūs tai pliusas.
Atsakyti
Adrea tame esmė kad ten nes aš o Renata biggrin.gif ir ją jau per rastą peršokdino o žirgelis šokt nenorėjo smile.gif viršuje viskas papasakota smile.gif

Bintus jau perdaviau išsiųsti, o žaslais labai esu patenkinta, jau tankus susistabdau tai labai jie man tiko. Šiandien kaip tik sulaukėm administracijos iš Likmerės 17 žmonių, kaip tik priėmėm pajoti ant margiukų, kad ir oras nelepino visi liko labai patenkinti.

Dabar liko visus žirgelius pasikaustyti ir laukti šaltuko, o tada jau ir žiemos sporto mėgėjus galėsim priimti ekstremaliai pajudėti su žirgais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliotux: 12 gruodžio 2013 - 17:37
Sveiki 4u.gif

pasirodau kad sveika gyva ir vėl lendu mokytis doh.gif sesija nėra baisu, baisiau yra savaitė prieš sesiją...
Apie arklius tik pasvajoju smile.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 12 08, 11:51)
Mūsų naujiena- mažylis Bravo  smile.gif  Pirmas kartas su balnu ir su raitele  smile.gif

Koks gražus 4u.gif sveikinu su nauju augintiniu. Ką dabar veiks Ogis su Jožiku? smile.gif ir kokios veislės šitie naujieji poniai? Labai įdomi spalva abiejų smile.gif

QUOTE(AstiSpumante @ 2013 12 11, 19:30)
Pasilabinu ir as dabar.. o vat labinuosi todel, kad siandien nuostabia dienele su beriuku apturejom

Kaip smagu skaityt tokius įspudžius, džiaugiuosi dėl jūsų 4u.gif Norėjau paklaust ar Zorro karčiai tokie garbanoti natūralūs, ar dėl to, kad supinti buvo. Bet supratau kad supinti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena visoms.
Pavasaris laikinai, ar kaip čia g.gif Žinoma man tai patiiinka. Ir mano princui be abejonės rolleyes.gif

Nagi va gi pasirodom su kamanėlėm naujom, kurias atsiuntė Dalytė mums wub.gif Nors ramų neparištą gražiai nufotografuot misija neįmanoma, bet keli kadrai gavosi ir vieną rodau
user posted image
Lauke žinoma gražiau atrodytų, bet nenoriu kad į žemes suvoliotų, bo išsiilgęs žemės, tai griuvo iškart vos įvestas į levadą biggrin.gif
user posted image
Bus dar tų kadrų kai dirbt vėl pradėsim pavasarį.
O čia dar keletas kadrų tiesiog pasidžiaugimo gražia diena ir geru oru levadoj
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Būtų dar liežuvis iškištas, būtų super kadras biggrin.gif Išdidusis mano wub.gif
user posted image

QUOTE(Egliotux @ 2013 12 12, 19:33)
*Bintus jau perdaviau išsiųsti,

**tada jau ir žiemos sporto mėgėjus galėsim priimti ekstremaliai pajudėti su žirgais smile.gif

*Valiooo valiooo thumbup.gif 4u.gif

**Ogogooo bigsmile.gif Ir kokias pramogas siūlysit konkrečiai? bigsmile.gif

QUOTE(Mon. @ 2013 12 13, 14:42)
Koks gražus 4u.gif sveikinu su nauju augintiniu. Ką dabar veiks Ogis su Jožiku?  smile.gif ir kokios veislės šitie naujieji poniai? Labai įdomi spalva abiejų smile.gif

Ačiū ačiū. Du širmuliai seneliukai išėjo į užtarnautą penciją rolleyes.gif Mėgausis gyvenimo pilnatve ir ramybe. Tikrai užtarnautas poilsis. Jei ir pajudės, tai, kaip sakoma, kiek labiau formai palaikyti, mėgėjiškai smile.gif Veislė- šetlandai. Šiaip pasuose vietiniai poniai įvardinta ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 13 gruodžio 2013 - 15:52
Su margiais planuoju "patampyti" slidininkus ir snieglentininkus, tai dabar dar ruošiu margį važnyčiojimui ir kad prastų prie kažko iš galo, o vėliau po truputi sėsiu į balną ir kabinsim virvę su žmogum smile.gif mačiau jau ne vieną taip tai ir mes pabandysim, kadangi arkliai gana drąsūs turėtų viskas pavykti.

O jūsų Lusitanas Retisa labai gražiai atrodo, kamanos labai jam tinka smile.gif
Atsakyti
Aha. Mačius aš irgi tokių pramogu. Deja tik foto ir video. Bus tikrai atrakcija adrenalino mėgėjams. Mes kai kada pasikinkom į rogutes žemaitį kokį biggrin.gif Bet tik tiek.

Ačiū ačiū. Tinka labai. Ne veltui jiems ir pritaikytos tradicinės wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi šią dieną mus saulutė palepino, daug darbų apturėjau. Savo merginą perrengiau į žieminę gūnią, visą dieną lepinosi saulute, o vakare uždėjau kailinukus jau nes naktys šalto ir kalio neužsiaugino pievose kadangi gyvena palepinsiu gūniom šiais metais, ir kitais jei tik tilps pilvas į jas.

Dar vos po kumelės kojom nepapuoliau, gi moteriškės susipyko, kaip dažnai būna ir aš šalia stovėjau, tai jau žiū pareina biggrin.gif tik spėjau kailį išnešt...

Dar turėjau treniruote su viena mergaite tai širmį eržilą išbandėm šiandien ir buvo super, kuo toliau tuo labiau jis man patinka ir nežinau jei sugalvos jį parduot bus... Net savininkas šiandien atėjęs sakė kad norėtų pabandyt jį pajot biggrin.gif o čia jau stebuklas (savo vesternišką balną išbandys) smile.gif
user posted image

Dar ir kamanas širmiui išbandžiau, visiškai naujas nusipirkau netyčia biggrin.gif tai kol sutaikiau viską stovėjo žirgis ramekas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliotux: 14 gruodžio 2013 - 21:14
Sveikos, prieš Kalėdas gavome naują užsakymą su dovanomis, gal kas domintų ir jus smile.gif

http://webshop.racin...e-Produkte?n=50
Atsakyti
OMG blink.gif Ar išmirėėėėt!!!?

Eglute, labai gražus širmelis. Realiai jis dar gražesnis.

Panos, domimės dovanomis savo nuostabiems žirgeliams Kalėdoms ir Arklio metų proga iš Eglutės mirksiukas.gif Labai kokybiškas inventorius. Labai gražios spalvos wub.gif Laaabai žemos kainos. Garantuoju mirksiukas.gif Eglute, ačiū už bintus mano princui. Laabai graži spalva. O lipukai mirtini biggrin.gif

Mes tinginiaujam levadoj. Keičiamės. Apvalėjam. Eržilas jau arti barokinių formų biggrin.gif Maniežo nebuvimas veda į neviltį. Bet yra kaip yra.
Dukros treniruojasi. Vyks į varžybas tikrai. Skaitom kvietimus, programas, planuojam.

Jei kas seniai svajoja įsigyti portugališką grožį Lusitaną, rašykit man. Šiuo metu tikra mano princo Ginete sesutė, super gerų kraujų kumelaitė gali būti jūsų svajonės išsipildymas smile.gif
Atsakyti
Labukas! Aš trumpam, gal ryt kas važiuojat į Raudondvario varžybas? Būtų smagu susimatyti! 4u.gif O dabar bėgu skaityti ką prirašėt thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Gaila, bet į Raudondvarį nespėjam susiremontuoti transportą. Mielai važiuotume ir dar mieliau susimatytume wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Na, pas mus kolkas nieko per daug naujo fronte. Nuotrauku neturiu, nes paciai nesigauna nusifotkint biggrin.gif
Jojam, mokomes biggrin.gif Puoselejames isvaizda biggrin.gif tiksliau arklys, ne as biggrin.gif

Aurelija, o i kurias varzybas leksit? smile.gif
Atsakyti