Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Sartai kaip visada musa rekordus salcio biggrin.gif
Maniskiui snd buvo iseigine, tai va ka veikem ...
user posted image
O taip pat veikem ir tai....
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
O cia is vakarykstes treniruotes akimirka smile.gif
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Tai gi siandien buvo labai smagi dienele zirgyne - nors ir saltoka - norisi daugiau sniego bigsmile.gif
Atsakyti
Labu.
Mušam šalčio rekordus- 8 ryto pas mus buvo -19 blink.gif
Vilma, graži foto ir video pamatyt smagu. Bet o kaip varžybooos? bigsmile.gif
Atsakyti
Su ziema visus 4u.gif
Pagaliau galiu normaliai pajodinet thumbup.gif
Atsakyti
Nesudalyvavom, diena pries pasiskiepinom ir tikriausiai viduje juodis neypatingai jautesi, nes nesoko ir kitokiu nesamoniu buvo smile.gif tai nesokom varzybose.
O vakar jau buvo atsigaves kaip juodas velnias ir per kliutis skraide po dienos iseigines kaip isprotejes - nesvarbu buvo nei spalva, nei aukstis, nei rusis biggrin.gif
Saltukas spaudzia - dar spaus tikrai savaitele, o tai kur po galais sniegelis? biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Ineta, o tai tipo sniego pas jus yra daugiau nei pas mus? g.gif Aš Mėnulio paviršium nejodinėju ir kitiems neduodu- žirgų sveikatos gaila, biskį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2014 01 20, 19:52)
Laba.
Ineta, o tai tipo sniego pas jus yra daugiau nei pas mus?  g.gif  Aš Mėnulio paviršium nejodinėju ir kitiems neduodu- žirgų sveikatos gaila, biskį  smile.gif

Nera sniego , tik as turiu labai lygia aikstele ir lygiu lauko keliuku to man ir uztenka .
Atsakyti
Ziuriu prognoze ir nieko nebesuprantu... jau tos musu ziemos visai issigime.... Giedra, salta, giedra, salta - o tai kur sniegas???? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, norėjau paklausti dėl Policijos žirgų aukciono, gal kuri geriau pažįsta parduodamus žirgelius? Norėtume tame aukcione sudalyvauti, nevalia leisti kad tokie nusipelnę žirgai atitektų kokiems mėsininkams į rankas, o mūsų žirgyne tikrai atsiras vietos bent vienam ar dviem.
Atsakyti
Sveiki salta ziemos ryteli smile.gif
As asmeniskai ne vieno zirgelio nezinau, galiu tik numanyti, kad gali buti siek tiek sveikatos problemyciu pas kiekviena, bet manau, kad draugiski ir nebailus tai jau tikrai bus biggrin.gif
Atsakyti
Na žirgiukai ne pirmos jaunystės, sportininkų iš jų nedarysim, bet va patys (mes ne jojikai) galėsim užsėsti, vaikus atvažiavusius pavedžioti, o ir leisim oriai sulaukti savo galo.
Atsakyti
Sveikuuutės.
Brrrrrrr, šalta. Pas mus šianakt ir šįryt -20'C blink.gif Ir sako dar baisiau bus. Sniego nėra. Miestelyje daug namų vandens neturi- sniego nebuvimo minusai pasireiškė. Ypač ten kur vamzdynai arčiau žemės paviršiaus. Mat viskas turi savus pliusus ir minusus, kaip pasirodo. Ir savo naudą. Net sniegas.

bevarde, šaunu, kad norit išgelbėt žirgelių. Manau tiesiog gelbėkit ir tiek. Aš asmeniškai nieko apie policijos žirgus nežinau. Mano manymu jie nebus priešiški ar nelinkę partneriauti. Kaip nekaip jie
pareigūnai. Bet kokiu atveju galima pakeist tikrai daug ką pagal save.
Atsakyti
Vat gero ir nekaprizingo žirgelio norim. Turim sportinių, bet po paskutinio skrydžio aš juos mieliau glostau ir kalbinu, o va ant tokio pensininko kupros gal ir užlipčiau smile.gif
Atsakyti