Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Kumelytė mažoji kokia fainuolė. Abiem uodegytės užraitytos nuo naujų įspūdžių biggrin.gif
Gaila poniuko verysad.gif Beeet, nieko nėra amžino, o amžius tikrai garbingas buvo. Ramių jam amžinųjų ganyklų.
Šuniukas koks bigsmile.gif Vargšiukas, slėpėsi urve. Kaip šaunu, kad taip greitai atsirado nauji šeimininkai. Vėliau įmesiu savo šunų gaujos foto. Vakar fb parodžiau chebrytę. Dar yra viena vilkšunė, sargauja atokiau esančioj arklidėj. Beje visi priglaustukai. Išskyrus žirgus, nesam pirkę gyvūno- visus paėmėm globoti ir nesigailiu nei kiek. Visi puikūs draugai, puikūs sargai, nesvietiško prieraišumo. Kačių būrys peliauja. Gyvena ir dirba kaip priklauso. Super.
Atsakyti
Na kaip cia pasakius... salta, nes sudeti plastikiniai langai, bet yra atidarytu, nes kitaip amoniako kvapas nepakeliamas, arkliu ne vienas kosantis... tai ir salta... Taip zirgu tai kruva - visi gardai uzimti, bet neprisildo nors tu ka biggrin.gif
O koks kurmiarausiu gamintojas grazutis - smagu, kad iskart namucius atrado bigsmile.gif
O pas mus snd ir jau silciau - salyginai silciau aisku, bet va net masinos langai ryte nebuvo apsale bigsmile.gif
Atsakyti
Smagi reklama - http://www.ijreview....-super-bowl-ad/
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2014 01 30, 10:44)
Smagi reklama

Kokia miela smile.gif

Jetus kaip šalta lauke doh.gif aš šiaip gerai pernešu šaltį, bet jeigu jau man nesinori niekur eit, vadinasi žiema persistengė... Ir apskritai šiemet kažkaip keistai. Radau pernai metų sausio nuotraukas, va kaip buvo:
user posted image

Ir tikrai neatsimenu kad būtų buvę taip šalta... Su drauge per va tokius sniegus tada ėjom disko mėtyt doh.gif
Atsakyti
Laba diena.
Labai šalta dėl vėjo. Buvo gi -22 ir nieko. Be vėjo ir net nesijautė. O dabar labai bjauri ta jutiminė temperatūra. Lauke -15, o jutiminė -25. Tikrai labai nemalonu. Nesinori kišt nosies lauk. Tikiuosi šeštadienį bus vėjas ramesnis ir šventėj tikrai bus galima pasimėgauti, o ne susirietus trypčioti. Taigi- kas šį šeštadienį pas mus Un Sartų, į šventę Sartai-2014 ?
Atsakyti
Jooo, tas vėjas tai kažkas žiauraus... doh.gif

http://www.youtube.c...h?v=h8JpzMs2ubg
Nusistebėjau pamačius kliūčių dizainą smile.gif dabar aikštės kukliau atrodo...
Ir ar man čia vienai atrodo, kad raitelis negražiai sėdi? g.gif rankas iki kaklo susikėlęs..
Atsakyti
Sveikos,

Šalčiai rimsta ir tikimės visai nurims, bet vėjas siaubingas, net nesinori eiti į lauką, gerai kad bent išeiginės.

Šis video apie legendą, net ir filmas yra sukurtas, internete radau bet žiūrėjau originalia kalba, nes Anglų kalba neradau. Pasakojama apie arklį patekusį 2 kartus iš eilės ir laimėjusį olimpiadą. Kad ir mažai žiūrėdama supratau patiko.

O į Sartus planuoju ir aš nuvažiuoti jei nebus labai blogas oras, reikia palaikyti saviškius smile.gif vien mano damos Bride du kumeliukai patekę, labiausiai už juos ir sirgsim Tari Augustinų ir Bucky Augustinų ir dar Augustinų šiemet priskaičiavau ne 8, labai smagu kad tiek žirgų pateko mūsų užaugintų į Sartus smile.gif
Atsakyti
labas visiem, baisu kas darosi pas mus sniegas, saltis, vejas schmoll.gif Net mano nekantriosios damos nesiverzia lauk bigsmile.gif Gavo snieguoto vejo gusi i akis pro pravertas duris ir nereikia kasti suliniu garde ir verztis laukan. Bet pikta negaliu visas sniegas suvarytas ant kiemo ir isvaziavimo kelio, o aikstele beveik plika sniego tik tik net visi kupstai kyso ir sniegas nepadenges. Parsivedziau vakar damas su baisiomis kanopomis viskas atluzineja, belieka laukti vel kalvio doh.gif
Su Sartais ir paradoksas, kai buvo tiek salta jog nezinojo ar bus varzybos vaziavom, pernai vaziavom o siemet greiciausia jau nebepavyks sad.gif O taip norejau "zenteli" pamatyt ir susipazint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon. @ 2014 01 31, 00:01)
Nusistebėjau pamačius kliūčių dizainą smile.gif dabar aikštės kukliau atrodo...
Ir ar man čia vienai atrodo, kad raitelis negražiai sėdi? g.gif rankas iki kaklo susikėlęs..

Jo, kaip Egliotux ir minėjo, tai legendinis duetas, yra geras prancūzų filmas apie jį "Jappeloup", mačiau k/t, man labai patiko. Rekomenduoju pažiūrėti.
O konkūre už sėdėseną balų vis tiek niekas neduoda smile.gif Pvz., 2013 m. London Olympia Horse Show Puissance turnyrą laimėjo italas L.Moneta su vos devynmete kumelaite Quova de Vains, tai buvo pirmas tokio lygio jų turnyras ir už stilių jie tikrai pirmos vietos negautų, bet švariai sušoko ir pirma vieta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2014 01 31, 13:27)
O konkūre už sėdėseną balų vis tiek niekas neduoda

Tai jo, žinau kad legendos čia, man rodos ir filmą esu mačiusi smile.gif
Na taip... Bet aš nebūčiau aš, man vis kažkas užkliūna biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Esu nusivylusi visa lietuviskos televizijos darbu. Traktuojama, kad Sartu lenktynes tai perlas ziemos sporto karunoje. Taip taip perlas tik kodel nera tiesiogines transliacijos, ka issigando tu nuprotejusiu gyvunu teisiu gyneju (kurie sauke boikotuoti varzybas)? Gaila, gyvenu tokioje salyje kai savos simtametes tradicijos neidomios ir negerbtinos. Va visokie geju paradai, Helowynai ir pan labai jau liuks, visokie meksikonu ir turku serialai liuks, viena televizija seriala pabaigia tuoj kita rodo. Zodziu, neturi ka rodyti vien tik muilo operas, o rimtu laidu nera, net per LTR ar LTR kultura ("nekomercines") pasipiktinau, kartais suima pyktis kad gyvenu tokioje salyje kai negerbia nei savu tradiciju, nei savu zmoniu sad.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Pavargus, bet gera nuotaika, įspūdžių marios biggrin.gif
Kristina, na numalšink pyktį skaitymu mirksiukas.gif

http://m.lrytas.lt/n...64#.Uu0gh9OOnFo

Svečiuose sulaukėm Monikutės ir Co, Eglutės ir Co biggrin.gif Visi gyvai pamatė mano užsienietį, įvertino Perlitą rolleyes.gif Pasišnekučiavom.
Foto sumes pačios, kas fotografavo. Aš sutvarkysiu ir įkelsiu ryt. O dabar lekiu poilsio.
Atsakyti