Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(MamaDanute @ 2014 01 06, 16:42)
Oi kaip jums gerai ,kad tokias parduotuves turit.o mums ,kaimiškiems rajonams
cry.gif  cry.gif

smile.gif tai kad mes irgi 30 km. vaziuojame iki siauliu , nes gyvename Latvijos pasienyje. manau , buna rudeni seklu parduotuvese , reikia paklausineti . dar siemet pirkau maximoje buvo 3 rusiu vazoneliuose.
Atsakyti
vera.vera - dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gražūs visų žiedai thumbup.gif
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 07, 09:27)
Minerva smile.gif

Arba Mambo g.gif Jos labai panašios. Tik natūroje galima atskirti pagal spalvą.
Pagaliau temutė atgimsta 4u.gif
Atsakyti
Aš kai bandžiau internete ieškotis, tai irgi pamaniau, kad gal Mambo g.gif Šiaip spalva jos nėra ryški. Ir ta raudona tokia šaltesnė g.gif
Atsakyti
Su Naujais, bendraminčiai wub.gif newyear.gif

Taip gražu pasidžiaugti žieduota tema thumbup.gif

Neiškenčiu, ir pakartosiu blush2.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 01 01, 10:58)

Vijoleta- ar Jūsų ta puokštė bigsmile.gif ? Nuostabi thumbup.gif

QUOTE(taburete @ 2014 01 06, 15:44)
Pražydo.
Nuostabiai gražus.
Tik taip šviesos trūksta:(
Čia tokia šviesa dienos metu pas mane namuose:(

user posted image

Och, grožis wub.gif

QUOTE(kypshas @ 2014 01 06, 21:31)
Šių metų įspūdingiausi manau žiedai kolkas  ax.gif

Čia iš tų pačių ale "Vittatum" kur jau aksčiau buvau dėjęs, bet šitas cibulis tikrai įspūdingas buvo.

user posted image

Fantastiški Jūsų žiedai drinks_cheers.gif . Ar beliko atsarginių biggrin.gif ? Ar nereiktų man pro tą miestelį prasukti g.gif ax.gif ...

QUOTE(CherryLips @ 2014 01 07, 08:10)
Sveikutės  4u.gif
Vajei kaip seniai nebuvau čia nosies įkišus  blush2.gif  Bet kad neturėjau nieko gero apie savo amarylkas papasakoti. Kūdikėliai dar tik svogūniukus auginasi, nežydi. Bet vat neseniai mano imigrantas iš olandijos mane pradžiugino net 3 stiebais  bigsmile.gif
Ir štai prasiskleidė
user posted image

Širdis apsalo wub.gif
Atsakyti
Ohoho temutė įgauna pagreitį thumbup.gif . Kokios grožybės wub.gif Kaip smagu toms kurias jau džiugina žiedai. Maniškiai bando snapelius po truputį rodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 01 07, 17:41)

Fantastiški Jūsų žiedai drinks_cheers.gif . Ar beliko atsarginių biggrin.gif ? Ar nereiktų man pro tą miestelį prasukti g.gif  ax.gif  ...

Dėkui už pagyrimus 4u.gif ax.gif
Lauksiu svečiuos wink.gif drinks_cheers.gif
Jei per savaitę užsuksit tai dar ir žydinčių rasiu wink.gif (po vieną kotą nužydėjo antras jau skleidžias)
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 01 07, 18:41)

Neiškenčiu, ir pakartosiu blush2.gif 

user posted image va radau, Pempei- asmeniškai 4u.gif
o žydi tikrai nuostabiai, gražiausias kypsho dryžiukas.
Atsakyti
paspoksojimui doh.gif
http://wwww.huaerbbs...e...ame&search=
http://www.penningfr...rum/assortment/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 08 sausio 2014 - 00:03
Sveikutės ligoniukės su Naujais Metais visas,linkiu,kad gėlytės visų gražiai žydėtų ir kad arkliai jų nenuėstų.........
Gražios puokštės jau džiugina mus,šaunuolės,gerai prižiūrėjot ir išmigdėt savo cibuliokus,kitaip nebūtų tokių puokščių thumbup.gif
o čia mano kalėdinis pasirodymas,iš šviesiosios,turėjo būt "obuoliukas"bet pritrūko šviesos ir beveik nenusispalvino,dariau puokšte su eglėšakiais,bet nuotrauka gavosi nekokia,tik bendras vaizdas.
URL=http://radikal.ru/fp/af63f0fffc9e4a83bcc379a83b9bd283]user posted image[/URL]
URL=http://radikal.ru/fp/d14a24a48f874842957acdeea4f22182]user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 08, 00:20)
Sveikutės ligoniukės su Naujais Metais visas,linkiu,kad gėlytės visų gražiai žydėtų ir kad arkliai jų nenuėstų.........
    Gražios puokštės jau džiugina mus,šaunuolės,gerai prižiūrėjot ir išmigdėt savo cibuliokus,kitaip nebūtų tokių puokščių thumbup.gif
    o čia mano kalėdinis pasirodymas,iš šviesiosios,turėjo būt "obuoliukas"bet pritrūko šviesos ir beveik nenusispalvino,dariau puokšte su eglėšakiais,bet nuotrauka gavosi nekokia,tik bendras vaizdas.
URL

Bais gražu, ypač "kūčių stalui" wub.gif . O kodėl dvejų nuotraukų nerodo g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 01 07, 20:07)
user posted image va radau, Pempei- asmeniškai 4u.gif
o žydi tikrai nuostabiai, gražiausias kypsho dryžiukas.

Nemuškit 000189.gif .Kai bus daugiau nuotraukų, taip nebedarysiu blush2.gif . Čia iš to saldumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 07, 23:48)

Oooo bigsmile.gif . Negaliu gultis nueiti doh.gif . O pirmam lape kokie nematyti bigsmile.gif
Ir nuotraukos įkelti neduoda, gudriai apsisaugoję ax.gif
Atsakyti