Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 16:29)
Naujo sezono atidarymas  yahoo.gif

swoon.gif čia amarilis?
Atsakyti
QUOTE(Gaisrena @ 2013 11 14, 18:28)
swoon.gif  čia amarilis?

Meilenis (hippeastrum) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 17:37)
Meilenis (hippeastrum) mirksiukas.gif

Nu man tai nelabai simpatiškas, skonio reikalas biggrin.gif Gavau ir aš savo svogūnus keliauninkus. Žiūriu, jie jau su lapais, pradėjo dygt kelionėj,lapai balti, pasilamdę, negražūs. Matosi, kad jau leidžia ir žiedstiebį. Pasodinau, kažin ar jie atsigaus, kaip su laistymu?
Atsakyti
QUOTE(Gaisrena @ 2013 11 14, 19:50)
Nu man tai nelabai simpatiškas, skonio reikalas  biggrin.gif  Gavau ir aš savo svogūnus  keliauninkus. Žiūriu, jie jau su lapais, pradėjo dygt kelionėj,lapai balti, pasilamdę, negražūs. Matosi, kad jau leidžia ir žiedstiebį. Pasodinau, kažin ar jie atsigaus, kaip su laistymu?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai, čia dėl cibysterių alpstančių yra, taip kad...
Keliauninkai pažaliuos, kai pastatysi ant palangės, laistyti kai žiedstiebis ūgtels maždaug iki 10cm. Ir pasiskaityk pirmą žinutę, nepakenks 4u.gif
Atsakyti
Pasiziurejau i supermamytes vazona ir mano panasaus dydzio , bet yra su drenazu ir skyle dugne ir svogunai panasaus dydzio , bet zeme gera neuzrugus, tik siemet nekeiciau, jei neprazydes , tai persodinsiu i maziukus vazonus, galvojau kad ir tokie geri , gyveno sviesoje balkone visa vasara, tik gal permazai tresiau vis pamirsdavau, nes tresdama sanpaulijas prisimindavau kad ir juos reikia patrest, bet siu trasu jiems gailejau
Stepute, pinigu gaila pirkti zieda ir pasimerkt, kai prazydes tada taip padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 16:29)

gražu+nepriekaištingas pateikimas=nuostabus reginys thumbup.gif
Atsakyti
ačiū merginos smile.gif
Chico dar ir antrą žiedstiebį augina.
šiandien labai tamsi diena buvo, tai nelabai sekėsi nufotografuoti. Blico nemėgstu
Atsakyti
Kadangi šiuo metu žydinčių neturiu, tai keliu paskutinio žydėjusio antrą žiedynstiebį.
Teko nupjaut, nes labai linko
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 15 lapkričio 2013 - 10:06
[/B]Lutpede, taburete[B] PUIKIAI thumbup.gif sezonas po truputį pagaus žydėjimo pagreitį.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 11 15, 22:46)
[/B]Lutpede, taburete[B] PUIKIAI  thumbup.gif sezonas po truputį pagaus žydėjimo pagreitį.

Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu, siendien atradau pas savo lepuneli belendanti stieba, oi laikiu laukiu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 18:29)

Gražuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 12:06)
Kadangi šiuo metu žydinčių neturiu, tai keliu paskutinio žydėjusio antrą žiedynstiebį.

Mielas "garbanius" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 11 15, 10:06)

puikus prisiminimas thumbup.gif
ne kartą ir mano augintiniams taip nutikę buvo - neatlaikę žiedo svorio nugarma žemyn galva rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kodencija @ 2013 11 16, 10:44)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu, siendien atradau pas savo lepuneli belendanti stieba, oi laikiu laukiu

juo daugiau, tuo smagiau mirksiukas.gif
lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 17 lapkričio 2013 - 12:31