Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

sveikos mergaites,na ir grozis pas jus ,o as neturiu dar nei vieno unsure.gif ,ir iki Ermitazo nulekt ,man is Kupiskio tooooliii.
Atsakyti
o manasis isprotejo, dar vienas ziedas neissiskleide, jau antra pradejo leisti, myliu as ji, zinau kad bus grazus, bet kam taip sae alinti, aisku jis du metus nezydejo, gal kokiu trasu jam reikia kada?
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 12 02, 08:34)
o manasis isprotejo, dar vienas ziedas neissiskleide, jau antra pradejo leisti, myliu as ji, zinau kad bus grazus, bet kam taip sae alinti, aisku jis du metus nezydejo, gal kokiu trasu jam reikia kada?

lauksim pasirodant mirksiukas.gif
jei žiedstiebis jau besiskleidžiantis, reikėtų jau palepinti trąšomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 02 gruodžio 2013 - 09:23
Šiandien mano kieme šventė: visa vasarą ir visa rudenį atkakliai tupėjęs be jokio gyvybės ženklo papilio vaikiokas pagaliau išleido mažojo nago dydžio lapuko nosytę bis.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 02, 17:18)
smile.gif

O jau grožis grožis thumbup.gif

Turiu vieną prašymą, manau ir kiti "ligoniai" mirksiukas.gif prisijungs)
Gal galima foto paruošto fotosesijai grožio iš toliau pamatyti. labai jau įdomu kokio dydžio tas juodas audeklas iš kur šviesa, koks atstumas iki audeklo ir pan. o tai man taip nesigauna, arba audeklo kraštai matos arba skuduro faktūra išryškėja...
Labai prašau pakonsultuoti šiuo klausimu. 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2013 12 02, 17:30)
labai jau įdomu kokio dydžio tas juodas audeklas iš kur šviesa, koks atstumas iki audeklo ir pan. o tai man taip nesigauna, arba audeklo kraštai matos arba skuduro faktūra išryškėja...
Labai prašau pakonsultuoti šiuo klausimu. 000189.gif

audeklas tikrai nemažas. Nematavau, bet kažkur 1,5x3. Kažkada senais laikais buvo pirktas kaip paltui pamušalas. Gėlę reikia statyti kuo toliau nuo to audeklo, nes kitaip visos raukšlės matosi. Šviesa is tos pusės kaip langas. Čia jau nenurodysi. Reikia kad šviesa nekristų tiesiogiai ant audeklo. Kitaip sakant jis turi būti kuo labiau užtamsintas. Aš kiek galint užtraukiu naktinę užuolaidą
Atsakyti
Lutpede- tai ankstyvi grožiai wub.gif
Atsakyti
Lutpede, super!!!!!! Kur pavadinimai??
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 12 02, 23:13)
Kur pavadinimai??

Pirmas Exotic Nymph, antras Lady Jane
Atsakyti
kaip gražu..
maniškiai irgi lenda jau:)
Atsakyti