parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys?
Laba,
parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys?
Kaip jūs praktikuojat?
QUOTE(Gaisrena @ 2013 11 18, 13:13)
Laba,
Kaip jūs praktikuojat?
vienas protingas žmogus yra pasakęs, kad tik pasodintą augalą tręšti, tai tas pats kaip uošvienę (ar anytą) po skrandžio operacijos primaitinti cepelinais.
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 18, 22:00)
vienas protingas žmogus yra pasakęs...
Na, aš tikrai taip nesakiau. Reiškia, yra ir daugiau protingų žmonių.
QUOTE(Steputė @ 2013 11 19, 20:20)
Lutpede, taburete, nuostabūs žiedai
Toks įspūdis, kad visos išvarė į tą Ermitažą ir temutė numiro. Na, ką gi, lekiu ir aš tenai...
QUOTE(Steputė @ 2013 11 29, 21:17)
Toks įspūdis, kad visos išvarė į tą Ermitažą ir temutė numiro. Na, ką gi, lekiu ir aš tenai...
nenumirė, nenumirė.
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 17:29)
WOW, koks grožis. O dar pasakykit, kokiu fotoaparatu fotografuota ir kaip sukurti juodą foną - čia fotomontažas?
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 30, 23:20)
WOW, koks grožis. O dar pasakykit, kokiu fotoaparatu fotografuota ir kaip sukurti juodą foną - čia fotomontažas?
Dėkui
Fotoaparatas čia ne prie ko. Jokios čia paslapties nėra- senelis Nikonas d5000. Mačiau labai gražių foto ir su telefonu padarytų. Fonas juodas audeklas ir jokių fintų čia nėra
toliau rodomės
Kažkokia nesąmone su ta SM
Noriu įkelti foto tikrai nedidelio formato, o man vis išmeta "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."
Na pagaliau
Kažkokia nesąmone su ta SM
Noriu įkelti foto tikrai nedidelio formato, o man vis išmeta "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."
Na pagaliau
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 01, 13:38)
Na pagaliau
grožis neišpasakytas
ir dar toks ankstyvas
kada migdote, kad taip anksti pražysta
manieji kai kurie dar tik paskutinius lapus nudžiovino
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 01, 14:38)
Na pagaliau
Labai grazu
Manieji irgi tik ruosiasi miegucio.