Laba, parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys? Kaip jūs praktikuojat?
Laba,
parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys? Kaip jūs praktikuojat?
vienas protingas žmogus yra pasakęs, kad tik pasodintą augalą tręšti, tai tas pats kaip uošvienę (ar anytą) po skrandžio operacijos primaitinti cepelinais.
Sveikos augintojos Kauno Ermitaže yra amarilių 10,99 daugiausiai raudonų, bet yra ir baltų, o ant poros mačiau uždėtos etiketės su pilnaviduriais, taigi... Sėkmės pirkime
WOW, koks grožis. O dar pasakykit, kokiu fotoaparatu fotografuota ir kaip sukurti juodą foną - čia fotomontažas?
Dėkui Fotoaparatas čia ne prie ko. Jokios čia paslapties nėra- senelis Nikonas d5000. Mačiau labai gražių foto ir su telefonu padarytų. Fonas juodas audeklas ir jokių fintų čia nėra
toliau rodomės Kažkokia nesąmone su ta SM Noriu įkelti foto tikrai nedidelio formato, o man vis išmeta "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."