Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Laba,
parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys? smile.gif Kaip jūs praktikuojat?
Atsakyti
QUOTE(Gaisrena @ 2013 11 18, 13:13)
Laba,
parašyta, "o pasiekus 20 cm aukštį - ir tręšt". Galvoju, jei mano naujai įsigyti amariliai pasodinti naujoje, šviežioje žemėje bus tręšiami, nebus jiems per daug 'maisto', nepersivalgys? smile.gif Kaip jūs praktikuojat?

vienas protingas žmogus yra pasakęs, kad tik pasodintą augalą tręšti, tai tas pats kaip uošvienę (ar anytą) po skrandžio operacijos primaitinti cepelinais.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 18, 22:00)
vienas protingas žmogus yra pasakęs...

Na, aš tikrai taip nesakiau. Reiškia, yra ir daugiau protingų žmonių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 11 19, 20:20)
Na, aš tikrai taip nesakiau. Reiškia, yra ir daugiau protingų žmonių.  thumbup.gif

doh.gif lotuliukas.gif

Lutpede, taburete, nuostabūs žiedai wub.gif .
Atsakyti
Sveikos augintojos biggrin.gif
Kauno Ermitaže yra amarilių 10,99 daugiausiai raudonų, bet yra ir baltų, o ant poros mačiau uždėtos etiketės su pilnaviduriais, taigi... Sėkmės pirkime user posted image
Atsakyti
Toks įspūdis, kad visos išvarė į tą Ermitažą ir temutė numiro. Na, ką gi, lekiu ir aš tenai...
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 11 29, 21:17)
Toks įspūdis, kad visos išvarė į tą Ermitažą ir temutė numiro. Na, ką gi, lekiu ir aš tenai...

nenumirė, nenumirė. mirksiukas.gif Greitai girsimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 11 14, 17:29)
Naujo sezono atidarymas  yahoo.gif

WOW, koks grožis. O dar pasakykit, kokiu fotoaparatu fotografuota ir kaip sukurti juodą foną - čia fotomontažas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 30, 23:20)
WOW, koks grožis. O dar pasakykit, kokiu fotoaparatu fotografuota ir kaip sukurti juodą foną - čia fotomontažas?  blush2.gif

Dėkui smile.gif
Fotoaparatas čia ne prie ko. Jokios čia paslapties nėra- senelis Nikonas d5000. Mačiau labai gražių foto ir su telefonu padarytų. Fonas juodas audeklas ir jokių fintų čia nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 30 lapkričio 2013 - 23:42
toliau rodomės
Kažkokia nesąmone su ta SM
Noriu įkelti foto tikrai nedidelio formato, o man vis išmeta "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."

Na pagaliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 01 gruodžio 2013 - 14:02
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 01, 13:38)
Na pagaliau

grožis neišpasakytas wub.gif
ir dar toks ankstyvas thumbup.gif

kada migdote, kad taip anksti pražysta g.gif
manieji kai kurie dar tik paskutinius lapus nudžiovino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 01, 14:38)
Na pagaliau