Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikos ir laimingos

Šiaip tai aš visai netulžinga smile.gif Esu labai rami ir laiminga wink.gif Jei Jūs perskaitote tulžingai, tai yra Jūsų problema wink.gif Nes intonaciją įdedate Jūs. Savo smile.gif dėl kokių problemų Jūsų intonacija būtent tokia, aš nežinau 4u.gif

Ir niekur niekada nesakiau, kad valgyti mėsos negalima. Arba valgyti riemalų nereikia smile.gif
Tik sakau, kad tam, kad dalintis patirtimi ir agituoti kitus gyventi taip, kaip pats gyveni, reikia perskaityti daugiau nei vieną kitą straipsnį viename vieninteliame portale ir išbandyti ant savęs ilgiau nei du mėnesius wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmintinga: 22 spalio 2013 - 09:08
Jatau jatau, Jus visas tiesiog "miela" skaityti doh.gif , schmoll.gif nebeskanu..
p.s. Ismintinga, geriau papasakokite kaip jus maitinates, vietoj gausios kritikos....Aciu 4u.gif
O siaip smagiau kaip plepame draugiskai... gathering.gif
Atsakyti
Mielos moterys, merginos, na nereikia įžeidinėti vienoms kitų, tas tikrai prie gero neprives ir tema virs pasispjaudymų arena...

Man visai logiški Išmintinga'os klausimai, pasisakymai, kaip ir kitų merginų, kurios nėra nei bandžiusios paleo mitybos, nei šventai įtikėjusio HS teikiama informacija. Jokio tulžingumo aš čia neįžvelgiu. Man irgi keista, kad kitos taip aršiai gina savo tiesą, lyg tai būtų nenuginčijama ir vienintelė tiesa. Aš taip teigti tikrai nedrįsčiau, nebent būčiau n metų prasimaitinusi pagal kokios nors mitybos principus ir per tuos metus atsikračiusi savo sveikatos sutrikimais. Tada galėčiau teigti, kad tokia mityba yra tikrai gėris, bet vėl gi, gal tas gėris tinka tik man. Tad būkim tolerantiškesnės kitų nuomonei... drinks_cheers.gif Todėl man visada daug įdomiau paskaityti pasisakymus, kur aprašoma savo patirtis, o ne pakišamos nuorodos su straipsniais, ar tai žmonių nuotraukos, kad palyginti kas ir kaip atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 spalio 2013 - 09:16
QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 22, 09:04)

Tik sakau, kad tam, kad dalintis patirtimi ir agituoti kitus gyventi taip, kaip pats gyveni, reikia perskaityti daugiau nei vieną kitą straipsnį viename vieninteliame portale ir išbandyti ant savęs ilgiau nei du mėnesius wink.gif

Jus cia su savimi kalbate, ar kaip g.gif
Si gyvenimo buda propaguoja zmones, kurie patys taip gyvena jau ne vienerius metus, o tie kurie "svieziai " pajuto ant saves teigiamus pokeicius palaiko juos . Diskusijos labai sveika, bet reikia suprasti apie ka kalbate. Gal po kazkiek metu prispirs ir dziaugsites, kad yra galimybe pakeisti viska is esmes.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 22, 10:13)
Mielos moterys, merginos, na nereikia įžeidinėti vienoms kitų, tas tikrai prie gero neprives ir tema virs pasispjaudymų arena... 

Man visai logiški Išmintinga'os klausimai, pasisakymai, kaip ir kitų merginų, kurios nėra nei bandžiusios paleo mitybos, nei šventai įtikėjusio HS teikiama informacija. Jokio tulžingumo aš čia neįžvelgiu. Man irgi keista, kad kitos taip aršiai gina savo tiesą, lyg tai būtų nenuginčijama ir vienintelė tiesa. Aš taip teigti tikrai nedrįsčiau, nebent būčiau n metų prasimaitinusi pagal kokios nors mitybos principus ir per tuos metus atsikračiusi savo sveikatos sutrikimais. Tada galėčiau teigti, kad tokia mityba yra tikrai gėris, bet vėl gi, gal tas gėris tinka tik man. Tad būkim tolerantiškesnės kitų nuomonei...  drinks_cheers.gif Todėl man visada daug įdomiau paskaityti pasisakymus, kur aprašoma savo patirtis, o ne pakišamos nuorodos su straipsniais, ar tai žmonių nuotraukos, kad palyginti kas ir kaip atrodo..

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu žodžiu. Prisitaikau tai kas man atrodo teisinga, džiaugiuosi, kad su narių patarimais įstengiau atsikratyt potraukio saldumynams ir bulkoms. Ačiū už patarimus. Bet truputi paskaičiau Paleo temas, ne viskas ten man priimtina ax.gif . Vietom į sektą panašu...
Atsakyti

QUOTE(rytorasa @ 2013 10 22, 09:13)

Man visai logiški Išmintinga'os klausimai, pasisakymai, kaip ir kitų merginų, kurios nėra nei bandžiusios paleo mitybos, nei šventai įtikėjusio HS teikiama informacija. Jokio tulžingumo aš čia neįžvelgiu. Man irgi keista, kad kitos taip aršiai gina savo tiesą, lyg tai būtų nenuginčijama ir vienintelė tiesa. Aš taip teigti tikrai nedrįsčiau, nebent būčiau n metų prasimaitinusi pagal kokios nors mitybos principus ir per tuos metus atsikračiusi savo sveikatos sutrikimais. Tada galėčiau teigti, kad tokia mityba yra tikrai gėris, bet vėl gi, gal tas gėris tinka tik man. Tad būkim tolerantiškesnės kitų nuomonei...  drinks_cheers.gif Todėl man visada daug įdomiau paskaityti pasisakymus, kur aprašoma savo patirtis, o ne pakišamos nuorodos su straipsniais, ar tai žmonių nuotraukos, kad palyginti kas ir kaip atrodo..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 22, 09:04)

as nieko negituoju nei vienoje temoje, gyvenu savo gyvenima ir tiek, nes nemanau kad yra vienintele tiesa visiem. Bet galiu aprasyti savo pojucius po pusmecio Paleo -na aisku svoris smile.gif , labai pagerejes miegas (gilus tapo, nieko nebegirdziu, vakarais krentu iskart uzmiegu, atsikeliu ryte zvali), energijos zyyymiai daugiau (anksciau budavo tingiu tingeti smile.gif ), dingo bet kokie net menkiausi pilvo putimai (atrodo nu ir anskciau labai nepusdavo, bet dabar suprantu ta tikraji pilvo neputima), i wc einu reguliariai, menstruacijos tikrai nedingo, kas dingo -tai skysciu kaupimasis pries mmm, jokiu issiputimu, skausmu, svorio sokinejimu thumbup.gif anskciau labai daznai turedavau susukta nugara arba spranda doh.gif krypt i sona, ir skausmelis savaitei garantuotas....dingo sitas reikalas mirksiukas.gif bet galbut tai delto, kad svorio nukrito?? g.gif oda tikrai pagrazejo, na nebuvau niekada spuoguota, bet dabar oda tiesiog svyti, aplinkiniai giria. Neturejau sveikatos bedu, tad mano tokie kuklus pasikeitimai, bet man jie irgi patinka smile.gif Minusai -atsirado dabar -plauku slinkimas doh.gif vistik turbut truksta ko nors, reiketu man atidziau sekti ka suvalgau, registruot, kad pamatyt ko truksta g.gif bet galbut tai sezono slinkimas, nzn.
Tad tiek smile.gif man svarbiausia -kad MAN tinka tokia mityba, man tai yra skaniausias maistas, jauciuos visada soti, o ne taip kaip anskciau vis galvoji, ka dedi i burna, kad tik neriebiau ir pan, kad nepriaugti svorio doh.gif
Zodziu jeigu atsakant i tema -jauciuos sveika ir laiminga butent su tokia mityba 4u.gif o ka pasirinkt kiekvienam - tai kiekvienam ir spresti.
Atsakyti
atsakymas į klausimą, kaip tapti sveikoms ir laimingoms, pirmiausiai yra saikas, saikas ir dar kartą saikas, iš raciono išmetus pyragus, pusfabrikačius, rafinuotą cukrų. Bet tik ne vienpusiškos dietos laikymasis, pristatant ją kaip ilgalaikę sveiką mitybą, negailint nustatinėjant diagnozes ir "gydant" pusžale mėsa, gyvuliniais riebalais. Čia sveiki pusryčiai: kiaušiniai, kepti ant taukų, užkandant lašiniais ir kokosų aliejumi?

ne filosofija, o gyvenimas kreivų veidrodžių karalystėje. Nidulia avatare, kai apie Paleo dar net nežinojo - prieš trejus metus 4u.gif , makaronus valganti S.Loren, absoliučiai niekaip neatspindinti Paleo, ar to, kas iš Paleo liko čia, filosofijos. Bet irgi pateikta kaip "įrodymas". Žmonės, gyvenantys su šia mityba vos keletą mėnesių ir aiškinantys vien tik jos pliusus. Teoriškai laikant žaliavalgystę kraštutinumu, čia yra kitas kraštutinumas kitoje sūpynių pusėje.

parinkau keletą Paleo temos "sielos" komentarų.

jei Voresta savo foto įdėti nenori kaip įrodymo smile.gif , gal paaiškintų, kaip gyvūnas savo valia virsta "lavonu" (pasipjauna ir pasiskerdžia), kad žmogus galėtų jį suvalgyti saugiau už augalus?

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 05, 21:03)
lotuliukas.gif negi nežinai, kuo ilgiau kaitini, tuo kietesnė darosi mėsa ir tuo mažiau iš jos naudos organizmui. Ne tik mėsytę suvalgiau, ale ir kauliukus sutraškinau essen.gif beveik nieko neatliko, nes gaidukas tik kokių 3 mėn buvo, jauniklis. tongue.gif  Dažnai nė 5 min nereikia.
Pamėgink, ir sužinosi mirksiukas.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 06, 08:19)
Duok mažam vaikui žalios mėsos -sumaumos ir nė nesusirauks. Tačiau, jei mama kals galvon, kad ją būtinai reikia kept, jis perims tą požiūrį.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 10:45)
skaitau ir niekaip nesusigaudau iš kur  jaunom panelėm tie kamščiai.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 18:33)
jautienos riebalas-lajus, žasų riebalas, GHI.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 25, 07:52)
Greičiausiai skydliaukė kalta dėl tavo šalimo . Hormonų stoka. Pasimatuok savo kūno temperatūrą.
O ostechondrozė ?

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 25, 13:13)
Taip  pas tave yra visas rinkinys simptomų, kurie rodo į tą disaerobinį- katabolinį disbalansą.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 27, 15:09)
matai, yra toks dalykas augalai Todėl daugumą augalų tenka pakaitinti-nukenksminti, o mėsytė ir žalia visai nieko.

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 08, 22:41)
Šiaip saugiau valgyti žalią mėsą, nei žalius augalus.  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 22 spalio 2013 - 10:08
QUOTE(Satura @ 2013 10 22, 10:07)
-atsakymas į klausimą, kaip tapti sveikoms ir laimingoms, pirmiausiai yra saikas, saikas ir dar kartą saikas, iš raciono išmetus pyragus, pusfabrikačius, rafinuotą cukrų.
-Bet tik ne vienpusiškos dietos laikymasis, pristatant ją kaip ilgalaikę sveiką mitybą, negailint nustatinėjant diagnozes ir "gydant" pusžale mėsa, gyvuliniais riebalais.
-Čia sveiki pusryčiai: kiaušiniai, kepti ant taukų, užkandant lašiniais ir kokosų aliejumi?

- drinks_cheers.gif be abejo mirksiukas.gif
-na, as zalios nevalgau, ir apskritai Paleo neliepia valgyti zalios mesos g.gif cia mes apie paleo kalbam, ar apie kazkoki konkretu SM nari ir jo teiginius? g.gif
-o jus isitikinus, kad nesveiki? kodel? smile.gif kas irode? man rodos baisiau tuos kiausinius uzkasti batonu nei riebalais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2013 10 22, 10:07)
Bet tik ne vienpusiškos dietos laikymasis, pristatant ją kaip ilgalaikę sveiką mitybą, negailint nustatinėjant diagnozes ir "gydant" pusžale mėsa, gyvuliniais riebalais.

siaip panasu, kad jus labiausiai siuntant ant Vorestos, o kitu postu negirdit, neskaitot? klauset konkreciu pojuciu pasimatinus sia mityba, as juos aprasiau, bet nei as ja pristatinejau kaip ilgalaike sveika mityba, nei diagnozes kam nustatineju, nei valgau bei gydau puszale mesa, bet vat jusu atsakas toks g.gif tai gal eikit asmeniskai aiskintis per az su konkreciu nariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 22, 10:25)
-o jus isitikinus, kad nesveiki? kodel?  smile.gif kas irode?

priminkit, kas įrodė, kad tai sveika? Homosanitus?

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2013 10 22, 11:32)

Laba diena

kiaušiniai ir riebalai labiau dera nei kiaušiniai ir duona, t.y. angliavandeniai - ir prie ko čia Homosanitus - šiai teorijai jau virš 100 metų. Apie Sheltoną greičiausiai girdėjot ir maisto derinimą?

Atsakyti
O kas sakė, kad kiaušiniai su duona arba paslėpti po batonu dera geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2013 10 22, 10:32)

neskaitau as homosanitus, tai nzn, ar jie irode, atleiskit smile.gif tik noriu pasakyt, jus irgi negalit teigti, jog tai nesveika.
Atsakyti