Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Mano abieju sinsiliuku vardai yra Chilas ir Charlie, o ziurkeno - Alvin. ax.gif
Atsakyti
Maniškių:
šunio - Kordas,
šinšiliukų - Nikė (nupirkau su šituo vardu), o berniuko - Spuskis (atitiko pagal charakterį);
katės - Lola;
žuvukų - dramblys (drambliažuvė biggrin.gif ), Mikutis (storas, stroras šamukas), Lydeka (lapė), Ešeriai (botios klaunai) ir kt... biggrin.gif
Atsakyti
Mes laikome vandens vezliukus Kika, Niukas ir Beta Pau wub.gif
Atsakyti
galima duoti
BERNIUKUI:
1.Rikis
2.Pukis
3.Pilkis
MERGAITEI:
1.Rike
2.Kika
3.Kudle
Atsakyti
cekijoje labai populiarus vardas sunims Asta ir Rita doh.gif lotuliukas.gif
beje ir lenkijoje irgi kartais uzdeda sunims varda Asta lotuliukas.gif
Atsakyti
aš vieną savo j.kiaulytę Dainium pavadinau, jis kopija vieno žmogaus, visi kas pamato pritaria thumbup.gif
Atsakyti
Dukters gaidelis vardu Fišeris, laabai jam tinka, o mums patinka biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų augintų kačių ir katinų vardai: Joškė,Šepkus,Škicrainė,Sūvėla.O šunys- Konas,Lordas,Ramsas smile.gif
Atsakyti
Katinas - labai paprastu ir eiliniu vardu Micius doh.gif
O dek.triušis - Majus ax.gif
M&M'7 team'as lotuliukas.gif
Na, dar galima sakyti mano papūga - Čipa, o ją su tokiu vardu gavom, tai nekeitėm, nes ji moka pasakyti jį thumbup.gif
Atsakyti
turiu dwi papugas ZOSKA,ANTOSKA bigsmile.gif o ziurkenai du patinai ..wienas BYCKA {nes kai atnese,raudona nosyte buwo} o kitas MILKO ,nes kaip karwute:)turejau suniukus CIAKIS smile.gif mano megstamas..is filmuko ryzas berniukas buwo ciakis..ir man jis lb.panasus buwo i ji:)(ne spalwa,o elgsena) kitos kalytes MIKA,FAMI..o kitas buwo patinukas dar anksciau turejau ,tai NIKE..megstamiausia firma mano...ir ant uzpakaliuko jam buwo tas zenklas naiko bigsmile.gif mano draugo kate KATKA..o jos waikiuka pawadino FILKA,o as vadinu MAUzeriu 4u.gif pas drauge suo GERDAS,kitos drauges CIAPE,kitos RIKIS..manau gywunui faina duot wardus..man patinka..smile.gif a,dar aksciau turejau du ziurkenus..TOMIKAS ir JERRE biggrin.gif waaat..man patinka wardus skirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 25 gegužės 2008 - 20:59
ziurkenai BYCKA<MILKO,papugos ZOSKA<ANTOSKA,katynelio MAUZERIS
Atsakyti
Mano ziurkenukas vardu Princas
Atsakyti