Mano abieju sinsiliuku vardai yra Chilas ir Charlie, o ziurkeno - Alvin.

Maniškių:
šunio - Kordas,
šinšiliukų - Nikė (nupirkau su šituo vardu), o berniuko - Spuskis (atitiko pagal charakterį);
katės - Lola;
žuvukų - dramblys (drambliažuvė
), Mikutis (storas, stroras šamukas), Lydeka (lapė), Ešeriai (botios klaunai) ir kt...
šunio - Kordas,
šinšiliukų - Nikė (nupirkau su šituo vardu), o berniuko - Spuskis (atitiko pagal charakterį);
katės - Lola;
žuvukų - dramblys (drambliažuvė

Mes laikome vandens vezliukus Kika, Niukas ir Beta Pau

galima duoti
BERNIUKUI:
1.Rikis
2.Pukis
3.Pilkis
MERGAITEI:
1.Rike
2.Kika
3.Kudle
BERNIUKUI:
1.Rikis
2.Pukis
3.Pilkis
MERGAITEI:
1.Rike
2.Kika
3.Kudle
cekijoje labai populiarus vardas sunims Asta ir Rita
beje ir lenkijoje irgi kartais uzdeda sunims varda Asta

beje ir lenkijoje irgi kartais uzdeda sunims varda Asta

aš vieną savo j.kiaulytę Dainium pavadinau, jis kopija vieno žmogaus, visi kas pamato pritaria

Mūsų augintų kačių ir katinų vardai: Joškė,Šepkus,Škicrainė,Sūvėla.O šunys- Konas,Lordas,Ramsas

Katinas - labai paprastu ir eiliniu vardu Micius
O dek.triušis - Majus
M&M'7 team'as
Na, dar galima sakyti mano papūga - Čipa, o ją su tokiu vardu gavom, tai nekeitėm, nes ji moka pasakyti jį

O dek.triušis - Majus

M&M'7 team'as

Na, dar galima sakyti mano papūga - Čipa, o ją su tokiu vardu gavom, tai nekeitėm, nes ji moka pasakyti jį

turiu dwi papugas ZOSKA,ANTOSKA
o ziurkenai du patinai ..wienas BYCKA {nes kai atnese,raudona nosyte buwo} o kitas MILKO ,nes kaip karwute:)turejau suniukus CIAKIS
mano megstamas..is filmuko ryzas berniukas buwo ciakis..ir man jis lb.panasus buwo i ji:)(ne spalwa,o elgsena) kitos kalytes MIKA,FAMI..o kitas buwo patinukas dar anksciau turejau ,tai NIKE..megstamiausia firma mano...ir ant uzpakaliuko jam buwo tas zenklas naiko
mano draugo kate KATKA..o jos waikiuka pawadino FILKA,o as vadinu MAUzeriu
pas drauge suo GERDAS,kitos drauges CIAPE,kitos RIKIS..manau gywunui faina duot wardus..man patinka..
a,dar aksciau turejau du ziurkenus..TOMIKAS ir JERRE
waaat..man patinka wardus skirt.

Mano ziurkenukas vardu Princas