Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Šunės ir katės labai paprasti vardai - Aira ir Pūkė.
Jūrų kiaulytės žmogiškas, bet kažkai plabai jai tinka-Lilė. blush2.gif
Triušiukai -Bjanka(gavom iš prancūzų, tai net nežianu ką reiškia, nekeitėm) ir Bamboocha (na arba Bambučia. ;DD, kažkaip neikaip nesugalvojau vardo, tai sakau ant bajerio Bambučia, dar tada tą reklamą Fantos rodė, tai taip ir pritapo. ;DD )
smile.gif
Anksčiau turėjau 2 banguotasias papūgėles-Tikis ir Fini.
Ir dar turėjau triušę Dudu (taip pat gavom, tai nekeitėm)
Atsakyti
Draugo milzinisko persu katino vardas - Paksas biggrin.gif

Mano šeškė Meda, nes kvepėjo medum kai atsivežėm smile.gif
Atsakyti
Maniškių šunytės vardas Vėtra, šunelio Diksis. Turėjau žiurkėnus Mikį, Kruopą. Banguotają papūgą Čiauškutę biggrin.gif . Labai mielas vardas Spuogas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasutyte: 23 rugpjūčio 2008 - 15:42
ziurku vardai Amber Gile ir Snaige. kate Katuna Kaca ir panasiai. o sune tai Mirla smile.gif
Atsakyti
Mano mergaitė davė dekoratyviniui triušiukui vardą Eglė. Na, kadangi triušiukas yra jos, tai ir neprieštaravom, tuo labiau, kad vaikas mažas ir nelabai supranta, kodėl nereikėtų vadinti gyvūno žmogaus vardu. Aišku, kuriozų buvę, kai išgirsdavo tokį triušio vardą biggrin.gif ale patys pripratom ir atrodo taip turi būti smile.gif
Atsakyti
Mes kažkada turėjom tokią garuota kalę vardu Džesika biggrin.gif Ir kam pasakydavai, visiems prieš akis stovėdavo ta detektyvė doh.gif lotuliukas.gif Po to turėjom taksę Čipa.Oo draugė savo taksą buvo pavadinusi Minedu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smiltpeliuko vardas Radžis lotuliukas.gif o degiukų Ozis ir Cukrus 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Turejom kalyte vardu Puma, db turim katina vardu Ozis
Atsakyti
Turim triušį,iš pradžių vardas buvo Širšė,bet liko Bitė.Šinšilytė mūsų Mardžė,nes moka labai gražiai kalbėt kaip iš Simpsonų,na taip ''mmmmrrr''.Katė juoda egzotukė vardu Smala,nors vyras ją Buke vadina dėl priplotos nosytės.Atsiliepia visaip.Dar turim didžiulį akvariumą,bet žuvys jau neturi vardų,yra tik viena tokia senbuvė,kažkodėl Zuzana vadinam.
Atsakyti
Prancūzų buldogas KEKSAS, anglų buldogas OZIS smile.gif
Atsakyti
Mano šunytės vardas Tita, katino Kika biggrin.gif
Atsakyti
Mano katės vardas Musca (šeip lietuviškai kaip ir musė būtų). Dar man labai įstrigo draugės katino vardas - Ferraris lotuliukas.gif
Atsakyti