Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Man asmeniškai keisčiausia, kai šuniui duoda žmogaus vardą smile.gif Pati šuniui tokio neduočiau, nes, manau, kad reikia kažkiek skirti kur gyvūnas, o kur augintinis.
Atsakyti
Nei katei nei šeškui neieškojom vardo šunų ir kačių vardų tinklapiuose. Tiesiog nenorėjom, kad jie būtų tokie kaip visi ax.gif . Todėl namie turime Lakricą Miu Olifėją ir Šaškę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble gum* @ 2010 08 12, 16:24)
Nei katei nei šeškui neieškojom vardo šunų ir kačių vardų tinklapiuose. Tiesiog nenorėjom, kad jie būtų tokie kaip visi  ax.gif . Todėl namie turime Lakricą Miu Olifėją ir Šaškę  cool.gif

kazka cia pripainiojote biggrin.gif nelabai tie jusu vardai kaip visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2010 08 12, 17:45)
kazka cia pripainiojote biggrin.gif nelabai tie jusu vardai kaip visi biggrin.gif

Tai ir sakau kad nenorėjome kad būtų kaip visi smile.gif
Atsakyti
Vienu kaimynu suo (kalyte) vadina Aise,taciau tikrai kelis kartus girdeda kaip ja kviecia pasigirsdavo kaip Aiste... g.gif
Atsakyti
Mano suns vardas Atila. Tai yra zmogiskas turkiskas vardas, bet kadangi aps mus lietuvelej turku praktiskai negyvena, manau tai nieko nezeidzia ax.gif
Man visai grazu gyvunai zmoniu vardais, nes augintinis irgi turi savotiska asmenybe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bittee @ 2009 12 01, 15:47)
Na musu kate - Pupa, suo - Darkas, o va vezlys - lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Komisaras Reksas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik kelias dienas ji dar turime, bet gal teks pakeisti varda, nes kaip mano teta pajuokavo:" kol varda istarsi vezlys iki taves atropos" lotuliukas.gif

thumbup.gif Nekeiskit
Papildyta:
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2010 05 19, 15:16)
šuo-pekė, smiltpelės-tipsis ir zozolė, katė-drica ir zebrinė amadinė-bruknė.

Be galo grazu bigsmile.gif juolab kad zebriniu amadinu zandukai kaip uogytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 18 rugpjūčio 2010 - 17:44
Mano jūros kiaulyčių vardai: Zosytė (draugas sugalvojo), Vierchutė (nes nuo pirmos dienos kaip Vierchas visiems vadovauja biggrin.gif ), patinėlis Barnis (iš reklamos: "mano vardas Barnis" biggrin.gif ).

Šinšilų vardai: Mažutė ir Pūkutė (ją mums atidavė, nekeitėm vardo). Savo tėvų šinšiliuką, Mažutės vaikiuką, pavadinau Fluffiu (patiko toks peliuko iš multiko vardas)smile.gif O buvusio šinšilos patinėlio vardas buvo Volis (iš multiko irgi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 18 rugpjūčio 2010 - 17:46

Mano kalytes vardas Sheila (daznai ja vadinam Sheiliuzu arba Kalyte, i abu atsiliepia noriai biggrin.gif ), o patiniuko suniuko Bozaltas 4u.gif Pastaraji vadinam Bozaltuku arba Boziku, arba Bozu 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad ribos fantazijai turėtų būti, kai kurie žmonės net įžeidžiančiai pavadina gyvūnėlį. Žinau vieną šunį, kurio vardas blusa, tai irgi nepatinka man smile.gif gyvūnėlio priešas. Aišku geriau blusa nei koks šaldytuvas.. g.gif , ko irgi, pasirodo, pasitaiko.
Atsakyti
Mūsų triušiukai Tita ir Nikas (Titanikas), o šuo Tucis tongue.gif
Atsakyti
Mano pirmoji kalytė buvo Terra (po to sužinojau iš mamos, kad išvertus reiškia žemė), dabartinės - vardas Nikė (karo deivė Nikė ax.gif ). Žmonių vardų savo augintiniams neduodu, galima ką nors originaliau sugalvoti. Bet turiu degutį, jau pirktą su vardu - Tomas (buvusių šeimininkų vaikai davė jam iš animacinio filmuko "Tomas ir Džeris" vardą). Iš pradžių tik įsigijus galvojau pakeisti, bet taip ir liko Tomas. Pagalvojau, kad ir žmogiškas vardas (na bet pagal animac. filmuko herojų, vardų keisti aš nemėgėja, tai ir pasiliko toks nekeistas vardas.)
Atsakyti
Laikom degutį, vardu DJ Momo (nes vyrui labai patikdavo tas Šapranausko personažas), bet dažniausiai jį vadinam Momu arba Momosium biggrin.gif
Atsakyti