Musu gyvunu vardai turi istorijas
Turiu as kaime suni vardu Fuksas

per fuksa is vados ji pasilikom, vienintelis buvo kitoks nei kiti ir kad ir koks jis jau senas dabar bebutu (16metu) elgiasi kaip jaunuolis studenciokas

Jo pasoneje auga nauja karta-milzinas Baksas. Varda kaip niekada anksciau, isrinkome anksciau nei atsirado gyvunas, turejo buti trumpas-lengvai isimenamas mociutei ir be R raides, del tam tikru priezasciu

Mano mylimoji airiu seteriu kalyte vardu Skarlet. Sis vardas reiskia - raudonplauke, maza to atsisaukdavo pakviesta siuo vardu.
Turejom kate Kerzute (vadindavom Kerze). Galite isivaizduoti kokio charakterio tas padaras buvo...terorizavo suni, mokyklos laikais sudirbdavo mano vadovelius, kuprine, tapkes, valgyti prasydavo nagais isikabindama i slaunis, ateidavo tik padarinejus saldytuvo dureles, sokinedavo is 5auksto lango, nekesdavo lauko ir zoles (kokio galo ji pro tuos langus issokdavo), draskydavo venas, baisu miegoti buvo nakti, kad akies neiskabintu, gaudydavo zuvytes akvariume...
Dabar turim triju spalvu, pukuota Bonifacija (Bonce vadinam) visiska priesingybe, tik neturi balso. Labai megsta soda, ne karto neiskrito pro langa nors ir muses gaudo balkone ir miega labai pavojingai isitaisiusi ant remo, puikiai sutaria su Skarlet, Baksu ir Fuksu.
Na o zuvytes akvariume (gupijos) tai Petkos, Zoskios ir Antanai
Papildyta:Tiesa, dar kieme vaiksciodavo toks katinas bosas, ji kiemo pacanai Kebabu vaino, Va ten tai katinas, visas masinas patikrindavo kurios atvaziuodavo, jei lauke salta, vairuotojas variklio nespedavo isjungti jis jau an kapoto isitaises sildydavosi, nieko nebijojo.
turejom toki ryza pukuota katina kaime (kazkas nusisavino) ryzas, bet nelipo ryzu vadinti, o stai Ryzius puikiai prilipo
Man taip pat vardai labiausiai patinka tie, kurie savaime ateina.