šuniukas pas mus -Pripsas (atkeliavo su vardu)tad ir palikom,katinas-Viskis,papugeless banguotosios- Volis,Čika,Varna,neišskiriamasis -Tofiukas...(dar turejau banguotuka viena buvo-Zoro...katina kur turejau buvo vardu-Korka... )
QUOTE(Ligrafi @ 2007 08 29, 10:12)
Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo Du alaus 

Šis geriausias

QUOTE(MeiLLi @ 2008 12 22, 12:07)
Žiurkiukas Jūros Etiudas
Originalu

Lupena Fekalija fon Žarnokas irgi labai įstrigo

Man patinka įdomūs, keisti ir nestandartiniai vardai. Mūsų šeimoje ir aplinkoje gausybė įvairiausių gyvūnų, bet paminėsiu tik kelis, kurių įdomesni vardai:
žiurkėnė Bumburzėlė
rotveileris Taisonas (charakteris tai kaip to boksininko

šunelis Kumpis
katinas Einšteinas
katytė Bėda
katė Juodoj Rinka (čia pagal vieną knygą)
vėžlys Viesulas (paradoksalus vardas

triušis Spirgutis
papūginas Raudonasis Spalis
žiurkė Pamaiva
žaltys Antonijus

QUOTE(evers @ 2011 01 20, 17:56)
šuniukas pas mus -Pripsas (atkeliavo su vardu)tad ir palikom,katinas-Viskis,papugeless banguotosios- Volis,Čika,Varna,neišskiriamasis -Tofiukas...(dar turejau banguotuka viena buvo-Zoro...katina kur turejau buvo vardu-Korka... )
Volis buvo mano šinšilos patinėlio vardas, bet jis iššoko pro balkoną vasarą ir daugiau jo nebematėm

Tėvų foksterjero buvo vardas Filė.
Mano tėvų katės vardas - Prima
Mano katės (jau iškeliavusios į amžinosios medžioklės plotus) buvo Braškė. O katė juoda, pūkuota, pusiau persė buvo
Dabartinės katytės vardas - Vodka. Nes balta
Dar kai turėjau žiurkes - viena buvo Šaškė Demokratija, o kita - Šaškė Diktatūra.
Mano tėvų katės vardas - Prima
Mano katės (jau iškeliavusios į amžinosios medžioklės plotus) buvo Braškė. O katė juoda, pūkuota, pusiau persė buvo

Dabartinės katytės vardas - Vodka. Nes balta

Dar kai turėjau žiurkes - viena buvo Šaškė Demokratija, o kita - Šaškė Diktatūra.
Sunku dabar pasakyti, katras jau vardas gyvuno, katras zmogaus. Mano seneliams labei keisti vardai atro zmogui kaip Mirta, Meta, Ramune, Rasa, nes senovej taip karves vadindavo (tiesiog duodavo zoliu, geliu pavadinimus), dabar zmones. O Agnele vienos bobules ozka buvo. Nieks nebutu jos itikines, kad tai zmogaus vardas. Na, ir visokie ten Upe, Smilte, Nida ir t.t. labai garzus vardai, bet man atrodo, kad labiau gyvunams tinkami. Bet kiekvienas daro kaip ismano....
Zinau katina Valiuka, suni Dzeksona.

QUOTE(Spindulėlė @ 2011 07 24, 13:28)
Sunku dabar pasakyti, katras jau vardas gyvuno, katras zmogaus. Mano seneliams labei keisti vardai atro zmogui kaip Mirta, Meta, Ramune, Rasa, nes senovej taip karves vadindavo (tiesiog duodavo zoliu, geliu pavadinimus), dabar zmones. O Agnele vienos bobules ozka buvo. Nieks nebutu jos itikines, kad tai zmogaus vardas. Na, ir visokie ten Upe, Smilte, Nida ir t.t. labai garzus vardai, bet man atrodo, kad labiau gyvunams tinkami. Bet kiekvienas daro kaip ismano....

Džiungarijos žiurkiukas(miręs)- Šikis
Rodezijos Ridžbekė(šuo)- Nora
Meino meškėnas(katinas)- Murkis
Banguotasis papugiukas- Žodis
Rodezijos Ridžbekė(šuo)- Nora
Meino meškėnas(katinas)- Murkis
Banguotasis papugiukas- Žodis

[quote=raudoni bateliai,2011 01 21, 02:58]
Šis geriausias
Originalu
Šis geriausias

Originalu

esu turėjusi katiną vardu Krabambuolis, vadindavom Krabiu, bet jam labai tiko
anglų buldoge Tekila (šaukt nesunku būdavo)
šiurkščiaplaukis foksas Diesel, vadinam Dyzeliu, arba Dyziu. varo kaip užsipylęs
kažko pradėjo man patikt vardai, na gal geriau sakyt žodžiai, turintys kažkokias reikšmes, o ne raidžių kratinys. Na bet kokiu atveju nesu prieš nieką nusistačius, na nebent kai šunis Loretom pradeda šaukt, tada jau

anglų buldoge Tekila (šaukt nesunku būdavo)
šiurkščiaplaukis foksas Diesel, vadinam Dyzeliu, arba Dyziu. varo kaip užsipylęs

kažko pradėjo man patikt vardai, na gal geriau sakyt žodžiai, turintys kažkokias reikšmes, o ne raidžių kratinys. Na bet kokiu atveju nesu prieš nieką nusistačius, na nebent kai šunis Loretom pradeda šaukt, tada jau

buvo taksas - Bičius, jūrų kiaulė - Mykolas (čia jau bišk lievai, nes krikšto mamos tėvo vardas, tai pyko...),
kiti šunys - Bitė, Mėta
dabar - jūrų kiaulė Biksė ir šuo - Bruknė
kiti šunys - Bitė, Mėta
dabar - jūrų kiaulė Biksė ir šuo - Bruknė
Pas tėvus du šunys- Dručkis ir Dora.
Katinas-Mikė Pūkuotukas (tai vadinam ir Mykolu,ir Pūkuotuku,ir Mikiu.
Na,o pati turiu šunytę vardu - Frėja.
Katinas-Mikė Pūkuotukas (tai vadinam ir Mykolu,ir Pūkuotuku,ir Mikiu.
Na,o pati turiu šunytę vardu - Frėja.

labai juokingų vardų prirašėt
mes tai turėjom šuniuką, kurį gavom jau su vardu - Meras .
žmonėms nesuvokiama būdavo, ką tas meras pas mus namie veikia, kai pasakodavom kokį nuotykį

mes tai turėjom šuniuką, kurį gavom jau su vardu - Meras .
žmonėms nesuvokiama būdavo, ką tas meras pas mus namie veikia, kai pasakodavom kokį nuotykį