Mano briaru veisles suns vardas-Krokas,ziurkeniuku-Blondine,Vanile,Keksas,sausumos vezliuko-Bumba(vadinu Bomba arba Bamba ) o zuvytes vardu neturi :D Jey dar turesiu koki gyvuna,ir bus patele,desiu varda Zozole tj tiek
Katės vardas - Dziundzė (vadinam dar ir katinėlis, katukas, kiska, dziundzėlaukis) Jūrų kiaulytės patelės - Keksas (keksulis, keksulėlis, keksuliukas) Jūrų kiaulytės patinėlis - Kriuksas (kabyla) Žiurkėno patelės - Makaulė Žiurkėno patino - Pinkis
mano kalytės vardas Šeitė,jei patinėlis tai gali būti Šeitanas(iš kažkokios kalbos išvertus-šėtonas ) turėtų gyvūnų vardai : Pipį(katė) Polė,Pūkis,Liukas,Žiū(žiurkės)
Nors esu naujoke galiu pasakyti savo istorija .Kai buvau 9 tevai nupirko tris karpius(maistui)ir spekit kokius vardus parinkau?Ogi Sirena,Persikas ir Druska Mano akvariumo zuvys kurias dabar laikau yra tokios : Florija (nuo floros) Onega(ezeras Rusijoje) Eureka(nes as ilgai jieskojau gupijos kol galiausiai "atradau") O cia juru kiaulytes: 1.Morta 2.Marta 3.Myrta 4.Metas 5.Matas 6.Motas(?)
Jei tik žiūrėsite į tai su humoru:turiu keldetą įvairaus dydžio akvariumų.Suprantama, jame gyvena ir veisiasi žuvys.Pecilijų(oranžinės spalvos) vardai:Žiežirba ir Žarija.Raudonpilvių papūgėlių(tai- neršto ir vaikų auginimo metu gana agresyvūs, protingi ciklidai)vardai: Katastrofa ir Statutas.Jaunesnė pora: Košmaras ir Tragedija.Jos visai nesiginčija, priėjus-ir pašaukus- atplaukia. Kitų vardų nesakysiu, ot.
Turejom baltute katyte vardu Milke. Dabar auginam juoda katineli, jo vardas Nulis. Varda katineliui mano kompiuteristai sugalvojo, sako kad tai labai reiksmingas zenklas...
O mano drauges kates vardas Alergija,nors ji neturi nuo kaciu . Na o kitos drauges suns vardas (ikvepkit)-Tarakonas(dazniau Tarka). O as maniau ,kad as pavarau.