Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Mano briaru veisles suns vardas-Krokas,ziurkeniuku-Blondine,Vanile,Keksas,sausumos vezliuko-Bumba(vadinu Bomba arba Bamba lotuliukas.gif ) o zuvytes vardu neturi biggrin.gif:D:D
Jey dar turesiu koki gyvuna,ir bus patele,desiu varda Zozole biggrin.gif blush2.gif 4u.gif ax.gif tj tiek tongue.gif
Atsakyti
Katės vardas - Dziundzė smile.gif (vadinam dar ir katinėlis, katukas, kiska, dziundzėlaukis)
Jūrų kiaulytės patelės - Keksas (keksulis, keksulėlis, keksuliukas)
Jūrų kiaulytės patinėlis - Kriuksas (kabyla) smile.gif
Žiurkėno patelės - Makaulė
Žiurkėno patino - Pinkis
Atsakyti
Namuose laikom tik triusuka,tai vaikas ja vadina pupsyte ax.gif
Atsakyti
As vakar dovanu gavau triusiuka, ir dabar nezinau koki varda jam sugalvoti. Gal kas turi kokiu minciu? g.gif
Atsakyti
mano kalytės vardas Šeitė,jei patinėlis tai gali būti Šeitanas(iš kažkokios kalbos išvertus-šėtonas mirksiukas.gif ) turėtų gyvūnų vardai : Pipį(katė) Polė,Pūkis,Liukas,Žiū(žiurkės) 4u.gif
Atsakyti
Turėjau katiną Spyglį, šunį Fobą.
Dabar katės vardas Kycė- dukra išrinko pati smile.gif
Atsakyti
Nors esu naujoke galiu pasakyti savo istorija .Kai buvau 9 tevai nupirko tris karpius(maistui)ir spekit kokius vardus parinkau?Ogi Sirena,Persikas ir Druska tongue.gif
Mano akvariumo zuvys kurias dabar laikau yra tokios :
Florija (nuo floros)
Onega(ezeras Rusijoje)
Eureka(nes as ilgai jieskojau gupijos kol galiausiai "atradau") tongue.gif
O cia juru kiaulytes:
1.Morta
2.Marta
3.Myrta
4.Metas
5.Matas
6.Motas(?)

Neblogai ka?
Atsakyti
Jei tik žiūrėsite į tai su humoru:turiu keldetą įvairaus dydžio akvariumų.Suprantama, jame gyvena ir veisiasi žuvys.Pecilijų(oranžinės spalvos) vardai:Žiežirba ir Žarija.Raudonpilvių papūgėlių(tai- neršto ir vaikų auginimo metu gana agresyvūs, protingi ciklidai)vardai: Katastrofa ir Statutas.Jaunesnė pora: Košmaras ir Tragedija.Jos visai nesiginčija, priėjus-ir pašaukus- atplaukia. smile.gif
Kitų vardų nesakysiu, ot. tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
mano žuvys ir turi kai kurios vardus :
juodadarbis šamas - sliekas
lapė - smilga, o kitos nepaklrikštytos... biggrin.gif

sirijos žiurkėnukas - Trojus
smilpelė - Smiltė
Vandens vėžliukas - Napas
Šuniukė - Tita
Katinas - Pūkis rolleyes.gif
Atsakyti
Wisi mano waiku aprasyme surasyti 4u.gif

<<----------- bigsmile.gif
Atsakyti
Turejom baltute katyte vardu Milke. Dabar auginam juoda katineli, jo vardas Nulis. Varda katineliui mano kompiuteristai sugalvojo, sako kad tai labai reiksmingas zenklas... bigsmile.gif
Atsakyti
O mano drauges kates vardas Alergija,nors ji neturi nuo kaciu unsure.gif .
Na o kitos drauges suns vardas (ikvepkit)-Tarakonas(dazniau Tarka).
O as maniau ,kad as pavarau.

Kaunasada,tu pavarai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti