Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Turėjau tokią miniatiūrinę voverę bigsmile.gif (iš ties tai buvo šuniukas tongue.gif ) ir buvo ji vardu MATĖ. Nes trumpas, skambus ir atspindi mano silpnybę Pietų Amerikai (taip vadinama tradicinė arbata). Gaila, bet nebėra mano mylimiausios verysad.gif.

Dabar turiu SAKĘ (kaip japoniška degtinė). Nenorėjau duoti tokio vardo, bet taip tiko, kad nieko negalėjom padaryti. Visokių prigalvojau, bet šis vardas neturėjo konkurentų. Tai dabar sugalvojau dar vieną panašų iš gėrimų - LATĖ (kaip kava) bigsmile.gif Bet tokio jau tikrai neduosiu schmoll.gif tikiuosi...

Kadangi galvoju apie sibiro haskiuką, tai jau "medžioju", jam vardą. Norisi ypatingo, kurį išgirdus pakviptų sniegynais...
Atsakyti
mes turėjom pasiutusiai išdykusią katę vardu Fekalija Lupena van Žarnokas lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
kasdien vadindavom Lupena, o prie svečių su visais titulais blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif As turiu taksa vardas Teris isvertus is lotynu berots Tera yra zeme.
Vezlaite vardu Zita. doh.gif
Papugos Cipsas ir Keira/ g.gif
Nezinau man tai juokingiausias vezlytes vardas tiesiog eksprontu sugalvojom jai tas vardas labai tiko
Atsakyti
Turejau persu katyte vardu Tera,prancuzu buldoge vardu Vesta,dabar turiu triusi vardu Pepsi(gal ir Pepsis g.gif ),o kaimynu rotveileris vardu Boubou ir vokieciu avigane vardu Keri,nu man tai labai grazus vardai wub.gif
Atsakyti
Kai buvau visiškas kūdikis, mama turėjo pinčeriukę vardu Žoli (nuo pranc. Jolie - berods reiškia "graži") smile.gif Mama pasakojo, kad Žoli mane be proto mylėjo ir gynė. Gaila, neteko man Žolytės pažint, nes ją suvažinėjo mašina: pro vežimėlį ėjo kažkokie bernai, Žoli ėmė lot, tie ją - vytis, ir išbėgo Žolytė į gatvę... sad.gif

Toliau... Teta turėjo labai labai gražią katę vardu Sesija biggrin.gif

O mūsų dabartiniai gyvūnai jau paprastesniais vardais: anglų seteris Oliveris, žiurkė Denisas, katytė Morka ir žuvelė Stasys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 05 09, 16:55)
Kai buvau visiškas kūdikis, mama turėjo pinčeriukę vardu Žoli (nuo pranc. Jolie - berods reiškia "graži") smile.gif Mama pasakojo, kad Žoli mane be proto mylėjo ir gynė. Gaila, neteko man Žolytės pažint, nes ją suvažinėjo mašina: pro vežimėlį ėjo kažkokie bernai, Žoli ėmė lot, tie ją - vytis, ir išbėgo Žolytė į gatvę... sad.gif

Toliau... Teta turėjo labai labai gražią katę vardu Sesija  biggrin.gif

O mūsų dabartiniai gyvūnai jau paprastesniais vardais: anglų seteris Oliveris, žiurkė Denisas, katytė Morka ir žuvelė Stasys  mirksiukas.gif

Žuvelės vardas thumbup.gif
Mūsų šuo vokiečių aviganis Doris, katinas - Pilkis smile.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau - viena draugė vienu metu laikė katę ir žiurkę.. Žiurkės vardas buvo Katė, o katės - Žiurkė biggrin.gif Gal ir nelabai originalu, bet visai linksmai skambėdavo biggrin.gif
Atsakyti
Mano triusiuko vardas Coco chanel. Norejau pavadinti kitaip, bet nekreipe demesio, o kazkaip paminejus si varda atbego tongue.gif dabartinio katino vardas Mimas. Pagal idejo turejo buti Mimi (afrikoj tai butu "kate"), bet isdygo kiausiukai ir teko "suvyriskinti" thumbup.gif Pries tai tureto katino vardas buvo Dzeremis, o dziungalijos ziurkenas buvo Kekoa bicycle.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pasigirti savo originalumu ax.gif mano žiukkėniukės vardas yra Kukurūzė, niekaip negalėčiau paaiškinti, tiesiog labai mielai skamba rolleyes.gif
o dar kalbant apie žmonių vardus augintiniams, tai mano draugė vedžiodama šunį išgirdo šaukiant "Gerda, Gerda", jos pačios toks vardas, ėmė dairytis, kas jos ieško, o pasirodo, kad kažkas savo šunelį taip šaukė biggrin.gif ir dar vienas iš originalesnių, tai mano kieme būdavo šuo vardu Knopkė thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Kaimynė turi kalytę Gerdą,teta turi kalytę -Titą,nors tai vienas populiariausių pastarųjų metų vardų- berniukams...aš savo mažylį žadu pavadinti Luku...išgirsiu švilpiant kokį luką...tikrai gal greit Petru,ar Antanu teks vadinti vaikus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 06 25, 14:21)
4u.gif Kaimynė turi kalytę Gerdą,teta turi kalytę -Titą,nors tai vienas populiariausių pastarųjų metų vardų- berniukams...aš savo mažylį žadu pavadinti Luku...išgirsiu švilpiant kokį luką...tikrai gal greit Petru,ar Antanu teks vadinti vaikus... biggrin.gif

as pazistu suneli vardu neletuvisku bet wistiek ČERLIS 4u.gif
Atsakyti
Buvo pas mus angoros katyte balta su skirtingom akim Kleopatra vardu. Visi Kleo vadinom. Turesim greit vel balta katyte ir vel bus vardu Kleo biggrin.gif
Atsakyti