QUOTE(mike_pukuotukas @ 2006 08 22, 08:47)
beje, kaime pas senelius visada būdavo šuo vardu Reksas ir nesvarbu tas ar jau kitas šuo, bet vardas visada tas pats 

pas mane kaime lygiai tas pats

noreciau isigyti triusiuka ir niekiap negaliu sumastyti vardu gal kas padetumet?
P.S.ce rasykit nevientik triusiuku vardus..... tikiuosi si tema kam nors bent kiek pagelbes....

Papildyta:
tai va mano pirmo sunelio vardas buvo tapke
dar vino suniuko vardas buvo brita
........
........aj dar turejau sinciliuka jo vardas buvo kikas..... dar turiu 2 kaciukus ju vardai.....sapnas ir leo
tai tiek...

P.S.ce rasykit nevientik triusiuku vardus..... tikiuosi si tema kam nors bent kiek pagelbes....

Papildyta:
tai va mano pirmo sunelio vardas buvo tapke

o aš turėjau dvi katytes : Isdykelė ir Juočkė
auginau dar porelę smilkpelių : Auksė ir Suslikas
o dabar auginu šunį vardu Nordas ir katiną vardu Kysius

Papildyta:
dar mano zirgyne kuri lankau yra zirgiuku bet tuos vardus galima duot nebutinai zirgui

1. Ledas
2. Sokratas
3. Sarbona
4. Vilis
5. Bombejus
6. Malvina
7. Vetra
8. Chatanga
9. China
10. Liveja
11. Harlis
12. Kortas
13. Vupis
14. Frida

Papildyta:
na jau turim 25 vardus!
MERGAICIU:
1.tapke
2.brita
3.isdykele
4.juocke
5.aukse
6.sarbona
7.malvina
8.vetra
9.chatanga
10.china
11.liveja
12.frida
BERNIUKU:
1.kikas
2.sapnas
3.leo
4.suslikas
5.nordas
6.kysius
7.ledas
8.sokratas
9.vilis
10.bombejus
11.harlis
12.kortas
13.vupis

Musu katytes vardas - Sidra, tai mes ja, kaip tik nevadinam- Sirute, Sidronke, Sidronija ir t.t. O sio vardo kilme gan paparasta. Sorutes broliukui jau buvo vardas duotas - MIxas- nezinau kodel jam toki sugalvojo. tai as ir sakau, kad antro kaciuko vardas turi buti Sidras, bet man sako, kad cia ne katinas, o katyte, tai tada is Sidro padareme Sidra ir dabar taip graziai jai limpa tas vardas, jau per pusmeti ismoko ir atsiliepti i savo varda...
Aš auginu taksiukę Čikę, tai vadinam ir Čikute, ir Čikauskaite
Taip pat turiu pekinuką, vardu Pekis
Jį paprastai šaukiam Pekasu, Kukulakiu ir Pekučiu
Vaikystėj dar esu turėjus kelis žiurkėnus ir žiurkes, tai jų vardai buvo - Rikis, Čipas, Čilė
Tik nesuprantu tų gyvūnėlių šeimininkų, kurie savo augintiniams duoda žmonių vardus

Tik nesuprantu tų gyvūnėlių šeimininkų, kurie savo augintiniams duoda žmonių vardus

Mes turim rotveileriu veisles kalyte. Pavadinom BONA. Bet siaip dar pasaukiam: Chika, Chikita, Bonita
Dabartiniu mano gyvunu vardai:Katyte-Muza,suniukas-Lora,triusiukas-kaprizas,seskas(fretka)-Fyfa
Turejau dar sinsiliuku ju vardai buvo:Fliukas,Dykele,Kika,Cipas,Rekas.Ir turejau peliuka vardu Pytlis ir dar suniuka vardu Bugis

QUOTE(kriste
@ 2007 03 13, 22:04)

Dabartiniu mano gyvunu vardai:Katyte-Muza,suniukas-Lora,triusiukas-kaprizas,seskas(fretka)-Fyfa
Turejau dar sinsiliuku ju vardai buvo:Fliukas,Dykele,Kika,Cipas,Rekas.Ir turejau peliuka vardu Pytlis ir dar suniuka vardu Bugis 

Pas Jus namuose tikras zoo sodas

musu juru kiaulytes vardas Cinamonas
kai pirkom toks vardas jau jam buvo duotas, tai mes jo ir nekeitem

Mūsų triušiuko vardas Vatas (cia mokslininkas ir i vatą pūkuota panašus
), bet kartais šaukiam Vatinka
Šuns vardas Nesė
o katinukas Stafis

Šuns vardas Nesė

o katinukas Stafis