Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

[FONT=Times][SIZE=1]Nepatinka kai gyvūnams duodami žmonių vardai,belieka atvirkkščiai žmonėms duoti gyvūnų vardus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mike_pukuotukas @ 2006 08 22, 08:47)
beje, kaime pas  senelius visada būdavo šuo vardu Reksas ir nesvarbu tas ar jau kitas šuo, bet vardas visada tas pats  biggrin.gif

pas mane kaime lygiai tas pats bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau isigyti triusiuka ir niekiap negaliu sumastyti vardu gal kas padetumet? 4u.gif

P.S.ce rasykit nevientik triusiuku vardus..... tikiuosi si tema kam nors bent kiek pagelbes.... blush2.gif ax.gif thumbup.gif
Papildyta:
tai va mano pirmo sunelio vardas buvo tapke blush2.gif dar vino suniuko vardas buvo brita biggrin.gif ........ g.gif ........aj dar turejau sinciliuka jo vardas buvo kikas..... dar turiu 2 kaciukus ju vardai.....sapnas ir leo 4u.gif ax.gif tai tiek... 4u.gif ax.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
o aš turėjau dvi katytes : Isdykelė ir Juočkė smile.gif auginau dar porelę smilkpelių : Auksė ir Suslikas smile.gif o dabar auginu šunį vardu Nordas ir katiną vardu Kysius smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif smagus vardai biggrin.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif smile.gif
Papildyta:
dar mano zirgyne kuri lankau yra zirgiuku bet tuos vardus galima duot nebutinai zirgui bigsmile.gif

1. Ledas
2. Sokratas
3. Sarbona
4. Vilis
5. Bombejus
6. Malvina
7. Vetra
8. Chatanga
9. China
10. Liveja
11. Harlis
12. Kortas
13. Vupis
14. Frida
4u.gif ax.gif blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif smile.gif tongue.gif
Papildyta:
na jau turim 25 vardus!

MERGAICIU:
1.tapke
2.brita
3.isdykele
4.juocke
5.aukse
6.sarbona
7.malvina
8.vetra
9.chatanga
10.china
11.liveja
12.frida

BERNIUKU:
1.kikas
2.sapnas
3.leo
4.suslikas
5.nordas
6.kysius
7.ledas
8.sokratas
9.vilis
10.bombejus
11.harlis
12.kortas
13.vupis
smile.gif biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif ax.gif blush2.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Musu katytes vardas - Sidra, tai mes ja, kaip tik nevadinam- Sirute, Sidronke, Sidronija ir t.t. O sio vardo kilme gan paparasta. Sorutes broliukui jau buvo vardas duotas - MIxas- nezinau kodel jam toki sugalvojo. tai as ir sakau, kad antro kaciuko vardas turi buti Sidras, bet man sako, kad cia ne katinas, o katyte, tai tada is Sidro padareme Sidra ir dabar taip graziai jai limpa tas vardas, jau per pusmeti ismoko ir atsiliepti i savo varda...
Atsakyti
Aš auginu taksiukę Čikę, tai vadinam ir Čikute, ir Čikauskaite biggrin.gif Taip pat turiu pekinuką, vardu Pekis smile.gif Jį paprastai šaukiam Pekasu, Kukulakiu ir Pekučiu wub.gif Vaikystėj dar esu turėjus kelis žiurkėnus ir žiurkes, tai jų vardai buvo - Rikis, Čipas, Čilė biggrin.gif
Tik nesuprantu tų gyvūnėlių šeimininkų, kurie savo augintiniams duoda žmonių vardus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes turim rotveileriu veisles kalyte. Pavadinom BONA. Bet siaip dar pasaukiam: Chika, Chikita, Bonita
Atsakyti
Dabartiniu mano gyvunu vardai:Katyte-Muza,suniukas-Lora,triusiukas-kaprizas,seskas(fretka)-Fyfa bigsmile.gif Turejau dar sinsiliuku ju vardai buvo:Fliukas,Dykele,Kika,Cipas,Rekas.Ir turejau peliuka vardu Pytlis ir dar suniuka vardu Bugis rolleyes.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 03 13, 22:04-->
QUOTE(kriste wink.gif @ 2007 03 13, 22:04)
Dabartiniu mano gyvunu vardai:Katyte-Muza,suniukas-Lora,triusiukas-kaprizas,seskas(fretka)-Fyfa bigsmile.gif  Turejau dar sinsiliuku ju vardai buvo:Fliukas,Dykele,Kika,Cipas,Rekas.Ir turejau peliuka vardu Pytlis ir dar suniuka vardu Bugis rolleyes.gif

Pas Jus namuose tikras zoo sodas smile.gif
Atsakyti
musu juru kiaulytes vardas Cinamonas biggrin.gif kai pirkom toks vardas jau jam buvo duotas, tai mes jo ir nekeitem wub.gif
Atsakyti
Mūsų triušiuko vardas Vatas (cia mokslininkas ir i vatą pūkuota panašus blush2.gif ), bet kartais šaukiam Vatinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šuns vardas Nesė ax.gif
o katinukas Stafis biggrin.gif
Atsakyti