QUOTE(Renalta @ 2013 10 23, 08:12)
Tikrai labai jau keistas mano tas ciklas

vakar maniau po vizito pas gyd. viskas stos i savo vietas, o dabar vistiek galvoje kirba mintis o gal? tik nelabai yra ten yra kam buti, O ivyko dar pries IUI, tai jeigu kas ir uzkibo tai turetu buti jau normalus nestumas, o kitas mazesnysis folis ir liko ne O
O tai tau tik histero darys LP nesiulo vienu metu?
Papildyta:
Katause, Cygnus, as jau aprimau, susitaikiau, o jus vel man jausmus sukelete

galva sukasi ratu nebezinau ka daryti ar eiti priduoti kraujuka ar tiesiog pasikliauti Likimu-Dievu

jeigu vis del to esu

ir vakar nustojau gerti duphaston tai viskas gali baigtis liudnai
Ir labai keista kodel gyd. tada geltonkuni vadino cista
Nee , kartu nedarys, sake geriausiu atveju jei dar nekibs tai 4men po stimuliac praejus darytu man LP ( nes kaip minejau sake kiausides kaip drebuciai buna po stim), sake tai yra audiniu gadinimas, nors sake tikrai atsirastu daktar kurie pasakytu ateik rytoj padarysiu. Na jis kaip pasako ka tai net minciu nekilo gincytis

As tai manau nueik gal priduot kraujaka.. o JEIGU??? tai staigiai duphaston test turetum,,, gal kazkas yra,.. man keistai ta tavo gydytoja, o kaip gali naujas folis augt neprasidejus mm? Nu as ne daktare bet blyn gal geriau isitikint ar tikrai ne... Gal dar pRG koki tuo paciu pasidaryt... rodys ar buvo o ar ne.. o jeigu HCG pakiles butu tai siaip ar taip ir PRG reiktu butinai pasidaryt..
Beje, sake gydytojas priklausomai nuo vaizdo, gali but kad netgi ir kiausintakius matys ( sake yra tam tikru gudrybiu kurias ne visi zino)

tai taip apsidziaugiau zodziu ramybeje laukiu mm kitu

ir saviskiui nauja plana vitaminu +brazilisku riesutu ir bebro liauku tabletyciu darau

)) nauja plana gydymo
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 07:58)
Ooi kokia čia šauni plepsiukių komanda susirinko

tik biškiuką atsitraukiau nuo SM ir jau tiek naujienų
Saulyna na tavo gydytojas tai tikrai superinis - daro taip kaip reikia, o ne kad greičiau greičiau.. nebuvau nieko girdėjus apie kiaušides po stimuliacijos, čia tai įdomybę pasakei

nepatinka man tos stimuliacijos, nuodus kišam į save.. nu bet ką darysi
Labai smagi

aktyvios visos

net as dabar iui neplanuoju si cikla, bet niekaip negaliu palikti jusu
Na tiesa sakant ir as pirma karta isgirdau, cia visos tuoj pat pasidaro LP +hystero, tai net minciu jokiu nebuvo maniau jau koki pirmadieni operuos

o cia viskas kitaip, nuramino, sudeliojo viska ir tiek..