Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Konvalia @ 2013 10 23, 07:26)

O tai tokiu atveju kitas ciklas irgi prapuola ar dar bus galima kažką daryt?

Ir sitas ir kitas.. Na abu ciklus galesim panasiai naturaliai bandyt biggrin.gif ( si tai tikrai, o kita jei 5cd hystero tai ji ne tokia skausminga kaip LP, tureciau po savaites jau galeti smileysex.gif) biggrin.gif kas prilygtu stebuklui, bet ..Dievo keliai nezinomi, kaip sakant cool.gif Net ir visai neblogai man po 4 ciklu stimuliaciju pailseti ramiai be planavimu, kaip tik skrendam sausi i kelione, tai kaip ir viskas susideliojo i savo vietas . Pailseje kibsim i darbus vel blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kokia gyva si temute, pasaka thumbup.gif laikau kumstukus uz visas kurioms ateinancios dvi savaites bus neramios bigsmile.gif o man sian 11 DPI, nestumo testas siryt parode riebu I. Testas viola,pirkau euro vaistineje 12 tv/L. Kas cia per matavimo vnt? Juk hcg matoja miu/ml.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 22, 14:54)
Labai ačiū, kad jus uz mane tikite kai as pati jau visiskai netikiu  smile.gif
Aš vadovaujuosi loginiu mastymu: NT testai neigiami (aisku jie gali ir meluoti), bet va su kraujo tyrimu tai as argumentu neturiu (IUI daryta pries 19 d. o HCG tik 1,04  daryta 15 DPIUI)
Vienintele galimybe -stebuklas  wub.gif Viskas paaiskes jau si vakara po vizito pas gyd.  smile.gif

Labai idomi gydytoja g.gif Kodel ji cista vadina, juk tik mm prasidejus jei lieka tai lieka cista, o kol mm nera tai atsimenu dar ZZ aiskino kad foilis niekur nedingsta jis tik geltonkuniu pavirsta ( tai vistiek matosi)..dingsta tik mm kai ateina.. na tikrai idomiai, gal dar karteli HCG ar NT ? blink.gif Kaip idomu kas cia vyksta g.gif g.gif 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(CyBer @ 2013 10 23, 07:35)
Kokia gyva si temute, pasaka  thumbup.gif laikau kumstukus uz visas kurioms ateinancios dvi savaites bus neramios  bigsmile.gif o man sian 11 DPI, nestumo testas siryt parode riebu I. Testas viola,pirkau euro vaistineje 12 tv/L. Kas cia per matavimo vnt? Juk hcg matoja miu/ml.

Nematytas toks vientetas net Google neranda biggrin.gif biggrin.gif Na dar palaikyk, gal koks vaiduokliukas isryskes blush2.gif Siaip kiek skaiciau po IUI 14d. tada daryti nT, tai manau neverta nusimint, o kartot kaip tik sestadienio ryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 23, 07:26)
Įdomiai čia pas tave viskas  g.gif  O gydytoja 100 proc. atmetė nėštumą?

Gyd. gimdos net neziurejo, arba as nespejau ekrane pamatyti, ji tik kiausides apziurejo, vienoje auga naujas foliukas, o kitoje didele cista verysad.gif O del nestumo tai tik paklause kada dariau NT ir viskas. Pati suku galva, o jeigu ten kas nors bando kabintis, o as jam pakenksiu doh.gif Nuo vakar negeriu duphastono, MMM ir siandien dar nera. Iš kitu merginu panasios patirties supratau, kad MMM gali pasirodyti po 2 ar net 5 dienu doh.gif Belieka tik laukti smile.gif
Tai ir tu dabar laukime?
Atsakyti
Bella Donna, Misheliina2, gerų jums rezultatų 4u.gif
Saulyna27, liuks kad pataikei su gydytoju-tai labai svarbu, ka gyd. tavim rūpinasi iš esmės.
Renalta, aš vistiek manau, kad tu nestuke.gif biggrin.gif
O dėl cistos, tai Saulyna27 teisi-kolkas turi vieną geltonkūnį, tą folikulą kur buvo mažesnis, jis buvo nepakankamai subrendęs, kad per LH bangą ovuliuotų ir pavirto į geltonkūnį, o tas folikulas kuris buvo ovuliavęs, kai tau darė IUI, apsivaisino ir neateina tau mmm.
P.S.
Aš žinau atvėjį kai buvo ir nėštumas ir cista, ir tą cistą nėštumo metu operavo, ir nėštumą išsaugojo-dar ir taip būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 23 spalio 2013 - 08:00
Ooi kokia čia šauni plepsiukių komanda susirinko thumbup.gif tik biškiuką atsitraukiau nuo SM ir jau tiek naujienų bigsmile.gif

Bella Donna viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif juk jūs turit ne 8 spermiukus, o 8 milijonus jų - tikslui pasiekti užtenka to vienintelio stipruolio rolleyes.gif tik svarbu labai tikėk ir pamatysi atsiras tas reikalingas stipruolis nestuke.gif o man keistai pasirodė, kad gydytoja neapžiejo prieš IUI su echo g.gif taip aklai daryt nu nesąmonė manau schmoll.gif pagal foliukų dydį juk gali ir O datą tiksliau nustatyt..

Renalta linkiu, kad viskas greitai susitvarkytų ir ta cista, jeigu tikrai jinai ten yra, greitai ir lengvai pasišalintų mirksiukas.gif o gal jos ten ir nėra g.gif dar pabandyk NT pakartot ax.gif

misheliina2 lauksim rezultatų nestuke.gif tikrai teisingai mergaitės sako - pasek dar savo O, nes duphas nelabai gerai kol O neįvykus g.gif

Saulyna na tavo gydytojas tai tikrai superinis - daro taip kaip reikia, o ne kad greičiau greičiau.. nebuvau nieko girdėjus apie kiaušides po stimuliacijos, čia tai įdomybę pasakei g.gif nepatinka man tos stimuliacijos, nuodus kišam į save.. nu bet ką darysi unsure.gif

Konvalia per histero gali pamatyti endo jei jinai yra gimdoj, sąaugas taip pat gali pašalint jei yra ir visokius kirokius negerumus (pertvaras ir pan), o per LP mato jei yra endo už gimdos ribų išvešėjus. Na tikiuosi, kad man tas polipas čia trukdė, labai labai to norėčiau, kad pagaliau būtume atradę priežastį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 23, 07:43)
Labai idomi gydytoja  g.gif Kodel ji cista vadina, juk tik mm prasidejus jei lieka tai lieka cista, o kol mm nera tai atsimenu dar ZZ aiskino kad foilis niekur nedingsta jis tik geltonkuniu pavirsta ( tai vistiek matosi)..dingsta tik mm kai ateina.. na tikrai idomiai, gal dar karteli HCG ar NT ? blink.gif  Kaip idomu kas cia vyksta  g.gif  g.gif  4u.gif  ax.gif
Papildyta:

Tikrai labai jau keistas mano tas ciklas doh.gif vakar maniau po vizito pas gyd. viskas stos i savo vietas, o dabar vistiek galvoje kirba mintis o gal? tik nelabai yra ten yra kam buti, O ivyko dar pries IUI, tai jeigu kas ir uzkibo tai turetu buti jau normalus nestumas, o kitas mazesnysis folis ir liko ne O g.gif
O tai tau tik histero darys LP nesiulo vienu metu?
Papildyta:
Katause, Cygnus, as jau aprimau, susitaikiau, o jus vel man jausmus sukelete lotuliukas.gif galva sukasi ratu nebezinau ka daryti ar eiti priduoti kraujuka ar tiesiog pasikliauti Likimu-Dievu biggrin.gif jeigu vis del to esu nestuke.gif ir vakar nustojau gerti duphaston tai viskas gali baigtis liudnai fear.gif
Ir labai keista kodel gyd. tada geltonkuni vadino cista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 23, 08:12)
Tikrai labai jau keistas mano tas ciklas  doh.gif vakar maniau po vizito pas gyd. viskas stos i savo vietas, o dabar vistiek galvoje kirba mintis o gal? tik nelabai yra ten yra kam buti, O ivyko dar pries IUI, tai jeigu kas ir uzkibo tai turetu buti jau normalus nestumas, o kitas mazesnysis folis ir liko ne O  g.gif
O tai tau tik histero darys LP nesiulo vienu metu?
Papildyta:
Katause, Cygnus, as jau aprimau, susitaikiau, o jus vel man jausmus sukelete  lotuliukas.gif galva sukasi ratu nebezinau ka daryti ar eiti priduoti kraujuka ar tiesiog pasikliauti Likimu-Dievu  biggrin.gif jeigu vis del to esu  nestuke.gif ir vakar nustojau gerti duphaston tai viskas gali baigtis liudnai  fear.gif
Ir labai keista kodel gyd. tada geltonkuni vadino cista  g.gif

Nee , kartu nedarys, sake geriausiu atveju jei dar nekibs tai 4men po stimuliac praejus darytu man LP ( nes kaip minejau sake kiausides kaip drebuciai buna po stim), sake tai yra audiniu gadinimas, nors sake tikrai atsirastu daktar kurie pasakytu ateik rytoj padarysiu. Na jis kaip pasako ka tai net minciu nekilo gincytis smile.gif As tai manau nueik gal priduot kraujaka.. o JEIGU??? tai staigiai duphaston test turetum,,, gal kazkas yra,.. man keistai ta tavo gydytoja, o kaip gali naujas folis augt neprasidejus mm? Nu as ne daktare bet blyn gal geriau isitikint ar tikrai ne... Gal dar pRG koki tuo paciu pasidaryt... rodys ar buvo o ar ne.. o jeigu HCG pakiles butu tai siaip ar taip ir PRG reiktu butinai pasidaryt..

Beje, sake gydytojas priklausomai nuo vaizdo, gali but kad netgi ir kiausintakius matys ( sake yra tam tikru gudrybiu kurias ne visi zino) thumbup.gif thumbup.gif tai taip apsidziaugiau zodziu ramybeje laukiu mm kitu ax.gif ax.gif ir saviskiui nauja plana vitaminu +brazilisku riesutu ir bebro liauku tabletyciu darau smile.gif)) nauja plana gydymo biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 07:58)
Ooi kokia čia šauni plepsiukių komanda susirinko  thumbup.gif tik biškiuką atsitraukiau nuo SM ir jau tiek naujienų  bigsmile.gif

Saulyna na tavo gydytojas tai tikrai superinis - daro taip kaip reikia, o ne kad greičiau greičiau.. nebuvau nieko girdėjus apie kiaušides po stimuliacijos, čia tai įdomybę pasakei  g.gif nepatinka man tos stimuliacijos, nuodus kišam į save.. nu bet ką darysi  unsure.gif

Labai smagi thumbup.gif thumbup.gif aktyvios visos thumbup.gif net as dabar iui neplanuoju si cikla, bet niekaip negaliu palikti jusu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Na tiesa sakant ir as pirma karta isgirdau, cia visos tuoj pat pasidaro LP +hystero, tai net minciu jokiu nebuvo maniau jau koki pirmadieni operuos blink.gif o cia viskas kitaip, nuramino, sudeliojo viska ir tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 23 spalio 2013 - 08:33
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 23, 08:38)
Nee , kartu nedarys, sake geriausiu atveju jei dar nekibs  tai 4men po stimuliac praejus darytu man LP ( nes kaip minejau sake kiausides kaip drebuciai buna po stim), sake tai yra audiniu gadinimas, nors sake tikrai atsirastu daktar kurie pasakytu ateik rytoj padarysiu. Na jis kaip pasako ka tai net minciu nekilo gincytis smile.gif As tai manau nueik gal priduot kraujaka.. o JEIGU??? tai staigiai duphaston test turetum,,, gal kazkas yra,.. man keistai ta tavo gydytoja, o kaip gali naujas folis augt neprasidejus mm? Nu as ne daktare bet blyn gal geriau isitikint ar tikrai ne... Gal dar pRG koki tuo paciu pasidaryt... rodys ar buvo o ar ne.. o jeigu HCG pakiles butu tai siaip ar taip ir PRG reiktu butinai pasidaryt..

Beje, sake gydytojas priklausomai nuo vaizdo, gali but kad netgi ir kiausintakius matys ( sake yra tam tikru gudrybiu kurias ne visi zino)  thumbup.gif  thumbup.gif  tai taip apsidziaugiau zodziu ramybeje laukiu mm kitu  ax.gif  ax.gif  ir saviskiui nauja plana vitaminu +brazilisku riesutu ir bebro liauku tabletyciu darau smile.gif)) nauja plana gydymo  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Labai smagi  thumbup.gif  thumbup.gif  aktyvios visos  thumbup.gif  net as dabar iui neplanuoju si cikla, bet niekaip negaliu palikti jusu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Na tiesa sakant ir as pirma karta isgirdau, cia visos tuoj pat pasidaro LP +hystero, tai net minciu jokiu nebuvo maniau jau koki pirmadieni operuos  blink.gif  o cia viskas kitaip, nuramino, sudeliojo viska ir tiek..

Folis ovuliavo tikrai, bet pries IUI, bent jau taip gyd. sake smile.gif o tai ka naujas folis negali augti kol nebuvo MMM? blink.gif o jeigu nestumas gali augti?
Tavo gyd. tikrai saunus, kad viska paaiskino, nes dauguma labai jau mazai pasakoja smile.gif linkiu sekmes ir kad tie keli ciklai pralektu kaip vejas, o gal per juos ir naturalus stebuklas uzkibs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 23, 08:45)
Folis ovuliavo tikrai, bet pries IUI, bent jau taip gyd. sake  smile.gif o tai ka naujas folis negali augti kol nebuvo MMM?  blink.gif o jeigu nestumas gali augti?
Tavo gyd. tikrai saunus, kad viska paaiskino, nes dauguma labai jau mazai pasakoja  smile.gif linkiu sekmes ir kad tie keli ciklai pralektu kaip vejas, o gal per juos ir naturalus stebuklas uzkibs  biggrin.gif

Net nezinau, kazkaip neisivaizduoju, reikia pasiskaitineti g.gif Turbut gali tada jei gydytoja taip sake.. bet tai kur mm tada ? Kur jis desis per mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 23, 08:45)
Folis ovuliavo tikrai, bet pries IUI, bent jau taip gyd. sake  smile.gif o tai ka naujas folis negali augti kol nebuvo MMM?  blink.gif o jeigu nestumas gali augti?
Tavo gyd. tikrai saunus, kad viska paaiskino, nes dauguma labai jau mazai pasakoja  smile.gif linkiu sekmes ir kad tie keli ciklai pralektu kaip vejas, o gal per juos ir naturalus stebuklas uzkibs  biggrin.gif

Foliai kiek esu skaičiuis šiaip pradeda po truputį augti jau iki mm, logiškai mąstant jei yra nėštumas foliai nebeturėtų augti.. g.gif bet neaišku ką ten pas tave gydytoja iš tikro matė schmoll.gif bet keista kodėl tada mm nėra - juk jau gimdos gleivinė turėtų būti pakankamai stora vartojus dupha ir ovuliavus foliui kad pradėtų atsidalinti, tai kas ją laiko? na kažkaip čia keistai viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 09:17)
Foliai kiek esu skaičiuis šiaip pradeda po truputį augti jau iki mm, logiškai mąstant jei yra nėštumas foliai nebeturėtų augti..  g.gif bet neaišku ką ten pas tave gydytoja iš tikro matė  schmoll.gif bet keista kodėl tada mm nėra - juk jau gimdos gleivinė turėtų būti pakankamai stora vartojus dupha ir ovuliavus foliui kad pradėtų atsidalinti, tai kas ją laiko? na kažkaip čia keistai viskas  g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif nezinau visko paaiskinimu bet tikrai kazkodel viskas keista.. g.gif g.gif
Tikiuosi Renalta jau pakeliui kraujakui smile.gif) kazkur dingo, bet manau kad reik butinai pasidaryt hcg nes vien dupho nutraukimas gali buti negerai jeigu kazkas ten tupi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 23 spalio 2013 - 09:22