Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Ramune Ski @ 2013 10 22, 11:34)
Sveikos,

na ka, turiu aš igi šiandien IUI, jau antrą.. bet sakau jau paskutinę.. kaip mesiu viską.. kaip bus taip.
Turtas prastas su Letrizole.. 1 folis 22,5mm, bet gleivine puse bedos 8,2.. tai gal įvyks tas stebuklas. ( 1-ą kartą turėjau 2 folius.. ir nieko verysad.gif)

Noriu paklausti ar imdavote išeigines dienas po IUI, kad pailsėti.. nes aš tai prėjusį kartą pralaksčiau, prisistresavau.. tai sakau, gal dėl to..

Sveikos.. na va jau gyva po vakar smile.gif
Buvau pas Žiobaką, folis dar buvo neovuliavęs, bet sakė jau tuoj.. tuoj.. procedūra sklandžiai praėjo, ir gydytojas ir sesutė labai rūpestingi.. palinkėjo, kad užkibtų šį kartą smile.gif ... MB turtas ne stebuklas, bet greitaeigių jau buvo 36proc (praėjusi buvo tik 10 proc..)
Tad laukia ilgas laukimas.. eh tos 2 savaites..Duphas. gersiu nuo ketvirtadienio po 2 tabletes, nors ir progesteronas mano geras..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune Ski: 23 spalio 2013 - 10:10
Sveikos

QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 22, 23:31)

Man skyre dufa nes zemas progesteronas tik 10 buna ciklo pabaigoje, tai po 2 tab. gert 20dienu, bet sake taip geriausiai iki men. gert, nors as skaiciau kad merginos geria ir nestumo metu 3 men. tai ziuresim kas ten bus. Del vyro turto tai ka as galiu pasakyt nezinau kuo tiket, pries men. mums nustate letini prostatyta gerem antbiotikus ir hormonus apie men. pries 2 sav. vel darem tyrimus tai kalbejau su gyd. sake nieko gero turtas labai prasta vistiek yra uzdegimas, sakiau tai ZZ bet sake bandysim vakar tai rezultatai buvo labai keisti 45 miln. as kaip supratau ir A+ B net 92 proc. bet as netikiu tokiais rezultatais kazkas ne taip, nors as tikiuosi kad vis gi yra pagerejimas, vyras geria cinka, vit C 1g folio rugsti, ir daug vendens, dar nusipirkau riesutu brazilisku tai tesiam gydyma. Bet as manau kad cia laimes dalykas su nestuke.gif , kai kas turejo labai gerus rezultatus ir nepastojo, o kai kas turejo blogus ir pastojo. Tai tikiuosi kad mums visoms kas dabar bande ir bando pasiseks isvisti issvajotus II pagaliukus.

QUOTE(Renalta @ 2013 10 23, 09:45)

Jeigu neateis mmm tu nenoretum pas kita gyd. nueit kad paziuretu, gal vis gi nestuke.gif

QUOTE(Ramune Ski @ 2013 10 23, 11:09)

Tau irgi skyre dufa nors dar nebuvo O, keitai cia bet gal jie zino ka daro wub.gif

Mano BT siandien 6 ryto buvo 37,1 tai manau, kad O jau iviko bandysiu dabar matuoti kiekviena diena blush2.gif

Dar turiu labai dideli nora padaryt NT rytoj kad nors karta pamatyt II pagaliukus ax.gif
Atsakyti
Labas,

Turiu as dupho namie, gal pagert, net nezinau kaip elgtis, skirti jo man neskyre, bet cia ziuriu geriate beveik visos... unsure.gif

Gal kuri zinote koks turi buti minimalus vyro turtas IUI LT? Tiesiog idomu ar labai skiraisi nuo cionyksciu standartu.

Misheliina2, puikus vyro rezultatai, cia po atplovimo bigsmile.gif ? Jusu geresni su nustatyta liga, nei musu be jokiu ligu doh.gif Reikia SB tempt kazkur, kad istirtu normaliai, nieko as nesuprantu kodel tokie blogi rezultatai schmoll.gif

Siandien kazkoks lyg niezulys, lyg pestejimas mane pradeda ten kankinti, kad tik jokia bjaurybe neprisikabintu unsure.gif Ar galima kazin kokias zvakutes naudoti, gal yra susidurusiu...?

Renalta, laukiam atomazgos kartu su tavim, labai jau viskas ten pas tave idomiai vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 11:37)
Labas,

Siandien kazkoks lyg niezulys, lyg pestejimas mane pradeda ten kankinti, kad tik jokia bjaurybe neprisikabintu unsure.gif  Ar galima kazin kokias zvakutes naudoti, gal yra susidurusiu...?

Renalta, laukiam atomazgos kartu su tavim, labai jau viskas ten pas tave idomiai vyksta g.gif

Panašu, kad Candida albicansis suaktyvėjo (grybelis) arba lactobacilų sumažėjo. Jei pasidarytum tepinėlį-būtum įsitikinusi. Nuo grybelio man asmeniškai gerai padeda Canifug žvakutės (veiklioji medžiaga Clotrimazolis) naudojant po 1 nakčiai 3-6 dienas.

QUOTE(Ramune Ski @ 2013 10 23, 10:09)
Sveikos.. na va jau gyva po vakar smile.gif
Buvau pas Žiobaką, folis dar buvo neovuliavęs, bet sakė jau tuoj.. tuoj.. procedūra sklandžiai praėjo, ir gydytojas ir sesutė labai rūpestingi.. palinkėjo, kad užkibtų šį kartą smile.gif ... MB turtas ne stebuklas, bet greitaeigių jau buvo 36proc (praėjusi buvo tik 10 proc..)
Tad laukia ilgas laukimas.. eh tos 2 savaites..Duphas. gersiu nuo ketvirtadienio po 2 tabletes, nors ir progesteronas mano geras..

O kelintą c.d. darė IUI, ir ciklo trukmė kokia? Nesidarei OT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 23 spalio 2013 - 12:28
O kelintą c.d. darė IUI, ir ciklo trukmė kokia? Nesidarei OT?
[/quote]

Dariausi 13c.d ( ciklas 28d., kaip laikrodis) bet pas mane su stimuliuojančiais, gerioau letrizole 5d, tada ovitrelis buvo antradienį ir kaip suprantu ovuliacijoa po 36val.. +-, o IUI atliko kai buvo lygiai 30val. praėję nuo ovitrelio.. sakė jau tuoj ovuliuos..žiūrėjo ehoskopu..
Atsakyti

Panašu, kad Žiobakas pataikė su IUI diena, beliko sulaukti gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 23 spalio 2013 - 12:40
Katause, tai taip, butu, aisku, labai gerai pasidaryti tepineli, bet as jau bijau atsiprasineti is darbo, nebezinau ka sakyt... unsure.gif Kaip sprendziate sia dilema, beje?
Na musu vizitai visuomet ispuola durnu laiku – nei pries darba, nei po, nei per pietu pertrauka, tai vis tenka galva sukti kaip cia pasiteisinti. Atostogu nesinori naudoti vizitams, kurie trunka vos keliolika minuciu, bet va nusigauti nuo mano darbo iki klinikos per kamscius trunka vos ne 1.5 valandos doh.gif
Turiu namie zvakuciu, lyg tai micro-kazkas vadinasi, bet bijau savavaliskai naudoti, nors uzdegimas matyt labiau kenkia, nei zvakutes g.gif

Dar man paaiskinkit, tai IUI yra kada geriausia daryti pries O, O metu ar jau po O, visai susibalamutinau g.gif Manes, blyn, neapziurejo su echoskopu pries IUI, nors buvo KB, ir is pojuciu sprendziu, kad O ivyko pirmadieni po pietu, o IUI tik antradieni vidurdieni buvo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 13:58)

O tu kada suleidai Ovitrelli?
Atsakyti
Vidurnakti sekmadieni unsure.gif IUI buvo po 36val nuo susileidimo
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2013 10 22, 19:19)
Ramiai. As pastojau su 8mln.. Po pirmosios IUI,tad prasau daugiau optimizmo mergyt wub.gif

pas maniski 1 ml 9 mln jei iseina 5ml padaryti (visas buna 45 mln), buvo ir 3 ml ir tada 1ml buvo po 13 mln, sakykit koki kieki pacios spermos suleidzia per iui? ar visa kiek vyras isspaudzia? g.gif nes jei iseis jam 5 ml, butu gaila jei tik kokius 2 ml iliestu... sad.gif planuojames iui daryti 4u.gif pas mus problemele su judrumu (A+B tik 24 proc.)
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 12:58)
Katause, tai taip, butu, aisku, labai gerai pasidaryti tepineli, bet as jau bijau atsiprasineti is darbo, nebezinau ka sakyt...  unsure.gif  Kaip sprendziate sia dilema, beje?
Na musu vizitai visuomet ispuola durnu laiku – nei pries darba, nei po, nei per pietu pertrauka, tai vis tenka galva sukti kaip cia pasiteisinti. Atostogu nesinori naudoti vizitams, kurie trunka vos keliolika minuciu, bet va nusigauti nuo mano darbo iki klinikos per kamscius trunka vos ne 1.5 valandos doh.gif
Turiu namie zvakuciu, lyg tai micro-kazkas vadinasi, bet bijau savavaliskai naudoti, nors uzdegimas matyt labiau kenkia, nei zvakutes g.gif

Dar man paaiskinkit, tai IUI yra kada geriausia daryti pries O, O metu ar jau po O, visai susibalamutinau g.gif Manes, blyn, neapziurejo su echoskopu pries IUI, nors buvo KB, ir is pojuciu sprendziu, kad O ivyko pirmadieni po pietu, o IUI tik antradieni vidurdieni buvo unsure.gif

Na aš nepulčiau tavo vietoj tų žvakučių iškart taip naudot - gali juk būt visai ne pienligė, o šiaip po IUI susidirginę viskas (juk ten ir skėtiklius deda ir šiaip kiša visokias nesąmones doh.gif ). Man po IUI irgi buvo toks kažkoks nemalonus jausmas ten, bet paskui viskas susitvarkė savaime rolleyes.gif o kaip išskyros (spalva. kvapas, konsistencija ir kt.) pakitę? aš tavo vietoj geriau kokių spanguolių arbatos pagerčiau arba žvakutes bent jau tas su gerosiomis bakterijomis (profilaktiškai kur yra) vartočiau, nes tos priešgrybelinės oj koks brudas doh.gif maža ką ten gali paskui sau ir pakenkt "besigydydama" pati. O man kažkaip visada pavyksta po darbo įsiprašyt pas gydytoją - kai privati klinika tai yra didesnis pasirinkimas, bet jau IUI irgi teko išsiprašinėt (aišku nesakant tikrosios priežasties).. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 13:54)
Na aš nepulčiau tavo vietoj tų žvakučių iškart taip naudot - gali juk būt visai ne pienligė, o šiaip po IUI susidirginę viskas (juk ten ir skėtiklius deda ir šiaip kiša visokias nesąmones  doh.gif ). Man po IUI irgi buvo toks kažkoks nemalonus jausmas ten, bet paskui viskas susitvarkė savaime  rolleyes.gif o kaip išskyros (spalva. kvapas, konsistencija ir kt.) pakitę? aš tavo vietoj geriau kokių spanguolių arbatos pagerčiau arba žvakutes bent jau tas su gerosiomis bakterijomis (profilaktiškai kur yra) vartočiau, nes tos priešgrybelinės oj koks brudas  doh.gif maža ką ten gali paskui sau ir pakenkt "besigydydama" pati. O man kažkaip visada pavyksta po darbo įsiprašyt pas gydytoją - kai privati klinika tai yra didesnis pasirinkimas, bet jau IUI irgi teko išsiprašinėt (aišku nesakant tikrosios priežasties)..  ax.gif

Jei yra grybas, arbatėlės nepadės, o negydomas labiau išvešės. Jei Bella Donna vaistinėlėj turi Mycomax (jie būna tik geriamų piliulių pavidalu, skiriami 1 piliulę 1 k. per mėn), reiškiasi žino pojūčius, kai yra grybas. O stiprieji priešgrybeliniai vaistai yra Mycomax, Mycosyst. Žvakutės, ovulės nėra tas stiprusis brudas.
Tepinėlį padaro ir iš karto rezultatus pasako bei dėl gydymo konsultuoja Eugenijos ginekologijos klinikoj, jie dirba ilgai, jei jau blogai galima įsiprašyti po darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 23 spalio 2013 - 14:20