Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 10 23, 14:45)
pas maniski 1 ml 9 mln jei iseina 5ml padaryti (visas buna 45 mln), buvo ir 3 ml ir tada 1ml buvo po 13 mln, sakykit koki kieki pacios spermos suleidzia per iui? ar visa kiek vyras isspaudzia?  g.gif nes jei iseis jam 5 ml, butu gaila jei tik kokius 2 ml iliestu... sad.gif planuojames iui daryti  4u.gif pas mus problemele su judrumu (A+B tik 24 proc.)

daktare sake, kad daro is viso kiekio, t.y. darytu is 5 ml
Atsakyti
Aciu, merginos uz patarimus, as ne LT doh.gif
Pasiskambinau i klinika, tiksliau zinute palikau, tikiuosi perskambins greitai, nes ne tik kad niezti, bet ir isskyru atsirado tokiu vandeningu ir kvapas toks neteisingas unsure.gif
Turiu spanguoliu tableciu ir sulciu naturaliu, bet jauciu jos nebepades schmoll.gif
Geriamu jokiu neturiu, turiu tik zvakutes, geruju bakteriju ir tas mycro (ot pavadinimas kaip uzkrito doh.gif ).
Atsakyti
Tik parašiau žinutę ir žiūriu jau Bella Donna parašius smile.gif na jei ir išskyros pakitę tai tikrai būtinai pasitark su gydytoja ką šiuo atveju daryt ir ką galima vartot g.gif O spanduolių tabletikės man asmeniškai superinis dalykas kai tik pradedu jaust kokius nemalonius pojūčius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 23 spalio 2013 - 14:33
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 14:25)
Aciu, merginos uz patarimus, as ne LT doh.gif
Pasiskambinau i klinika, tiksliau zinute palikau, tikiuosi perskambins greitai, nes ne tik kad niezti, bet ir isskyru atsirado tokiu vandeningu ir kvapas toks neteisingas unsure.gif
Turiu spanguoliu tableciu ir sulciu naturaliu, bet jauciu jos nebepades schmoll.gif
Geriamu jokiu neturiu, turiu tik zvakutes, geruju bakteriju ir tas mycro (ot pavadinimas kaip uzkrito doh.gif ).

doh.gif tiksliai, tu iš NO?
Atsakyti
Mergaitės turiu vieną klausimėlį kuris mane neramina unsure.gif gal kuri esate susidūrusios? gydytoja vis mato pas mane cistą, bet jinai sakė yra ne kiaušidėje, o kažkur pilve tarp kiaušidės ir kiaušintakio verysad.gif gydytoja sakė ją stebės g.gif kaži galvoju kaip ją išvaryt lauk reik? rolleyes.gif ar nieko blogo stimuliacija nepadarys kad su cista pilve darom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 23 spalio 2013 - 14:45
Sveikos, mergaitės 4u.gif
na, ka- bloginsiu ir aš IUI statistika. Šįryt bt nukrito visiškai (nors gražiai gal tik trejetą dienų buvo uzkilusi), nt neigiamas. Tai gal šiandien man jau nebegerti dufo- nebeverta? g.gif nuo sekmadienio pradėjo labai, labai šviesiai ir negausiai tepti, o vakar ir šiandien jau rudai tepa doh.gif endo savo nagus visu gražumu rodo... Ir iš vis, labai neramina ir nepatinka tie tepimai- po trijų mm dienų dar keturias d. teplioja, prieš mm anksti irgi pradeda tepti... Kažin ar del tu tepliojimu man IUI pavyks...
Atsiprašau, kad cia taip neigiamai rašau, ryškus pms'as prasidėjo doh.gif

Visoms, kas jau po IUI- sėkmingo finišo 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 12:58)
Na musu vizitai visuomet ispuola durnu laiku – nei pries darba, nei po, nei per pietu pertrauka, tai vis tenka galva sukti kaip cia pasiteisinti.

Aš tai labai džiaugiuosi, kad visas apžiūras ir procedūras galiu pasidaryt jau po darbo - atidirbu, greit užkremtu, nusiprausiu ir tiesiu taikiniu pas gydytoją rolleyes.gif Beje, patogus priėmimo laikas buvo vienas iš klinikos pasirinkimo kriterijų.
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 23, 14:48)
Sveikos, mergaitės 4u.gif
na, ka- bloginsiu ir aš IUI statistika. Šįryt bt nukrito visiškai (nors gražiai gal tik trejetą dienų buvo uzkilusi), nt neigiamas. Tai gal šiandien man jau nebegerti dufo- nebeverta? g.gif nuo sekmadienio pradėjo labai, labai šviesiai ir negausiai tepti, o vakar ir šiandien jau rudai tepa doh.gif endo savo nagus visu gražumu rodo... Ir iš vis, labai neramina ir nepatinka tie tepimai- po trijų mm dienų dar keturias d. teplioja, prieš mm anksti irgi pradeda tepti... Kažin ar del tu tepliojimu man IUI pavyks...

Kažkokia visai jau nesėkminga spalio pradžia su IUI, visai nekokia statistika verysad.gif Saule, laikytis ir toliau tęsk kelionę svajonės link 4u.gif

Man irgi tie tepimai jau pabodo, dėl to ir darysiuos histero. O tau diagnozuota endo?

Jei esi įsitikinus, kad nesilauki, tai jau ir nereikia dufo gert.
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 14:45)
Mergaitės turiu vieną klausimėlį kuris mane neramina  unsure.gif gal kuri esate susidūrusios? gydytoja vis mato pas mane cistą, bet jinai sakė yra ne kiaušidėje, o kažkur pilve tarp kiaušidės ir kiaušintakio  verysad.gif gydytoja sakė ją stebės  g.gif kaži galvoju kaip ją išvaryt lauk reik?  rolleyes.gif ar nieko blogo stimuliacija nepadarys kad su cista pilve darom?

Aš tai tik kiaušidėje turėjau. Manau, jei būtų kažkas negerai ir nebūtų galima stimuliuotis, tai gydytoja būtų pasakiusi smile.gif

Dar tuo pačiu noriu pasiklausti dėl tavo tepimų iki histero. Prieš kiek laiko jie atsirado ir kokios spalvos buvo? Bandau sau pritaikyt visokius polipus ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 23, 15:51)
Papildyta:
Aš tai tik kiaušidėje turėjau. Manau, jei būtų kažkas negerai ir nebūtų galima stimuliuotis, tai gydytoja būtų pasakiusi  smile.gif

Dar tuo pačiu noriu pasiklausti dėl tavo tepimų iki histero. Prieš kiek laiko jie atsirado ir kokios spalvos buvo? Bandau sau pritaikyt visokius polipus ir t.t.  rolleyes.gif

Nu aš kažkaip taip ir galvoju kad gal kai ne kiaušidėj ne taip pavojinga, todėl leidžia stimuliuotis g.gif bet va nepaklausiau gydytojos kurioj pusėj ta mano cista, nes esu pastebėjusi, kad kairė mano kiaušidė kažkaip nenori dirbt - dešinė subrandina kiekvieną mėn, o kairėj nieko schmoll.gif sakau gal ten toj pusėj ta cista kliudo g.gif na aišku čia mano fantazijos doh.gif

Žinok tie tepliojimai įvairiai būdavo - kartais būdavo mm pirmą dieną, o kartais ir ne, o va mm pabaigoj visada priešpaskutinę ir paskutinę dieną tepdavo tokiom na net nežinau kaip apibūdint kakavinės spalvos išskyrom na jų nebūdavo daug, bet vis išlįsdavo po truputį.. verysad.gif kažkaip jos man prieš keletą metų atsirado, bet iš pradžių nekreipiau į jas dėmesio - galvojau kad ten tiesiog paskutinėm dienom tas kraujas rusvesnis būna nes baiginėjasi mm... unsure.gif o pas tave kokios jos?
Atsakyti
Ryt zygiuoju atgal i klinika tepinelio daryt, daktare telefonu sake, kad taip neturetu but doh.gif Manau galiu jau nurasyt pirma IUI schmoll.gif

Cygnus apibudinai grynai tokius tepliojimus, kurie buna man mmm pasibaigus, rudi/kakaviniai nera ypac gausus, bet 1/2 dienas teplioja jau normalioms mmm pasibaigus. Tiesa, kas keisciausia, man jie prasidejo tik po LP, pries tai nieko panasuas gyvenime nera buve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 23, 17:51)
Papildyta:
Kažkokia visai jau nesėkminga spalio pradžia su IUI, visai nekokia statistika  verysad.gif  Saule, laikytis ir toliau tęsk kelionę svajonės link  4u.gif

Man irgi tie tepimai jau pabodo, dėl to ir darysiuos histero. O tau diagnozuota endo?

Jei esi įsitikinus, kad nesilauki, tai jau ir nereikia dufo gert.
Papildyta:

Taip, prieš metus su trupučiu po lap operacijos diagnozavo I stad. endo. Bet po metų nežinia kaip ji ten isbujojo pas mane, nes girdėjau, kad geriausias jai vaistas nėštumas.
Man is kart po IUI, kažkokia prastoka nuotaika ir nuojauta kamavo. Nes po pirmos apžiūros 12cd. folis buvo jau ant ribos (23mm), gleivinė irgi gera- o sekantį rytą jau bt buvo pakilusi (man ji visada po ov. pakyla), tada ovitrelle leidausi ir dar sekancia dieną (vakarop) pati procedūra. Mano visi požymiai rodo, kad truputį pavėluotai pati procedūra buvo daroma... doh.gif na bet ka dabar, lieka tikėtis, kad sekantis IUI nusiseks...
O jums klinika duoda atsisviesti tą lapą, kur surašyti visi procentai apie vyro turtą prieš ir po atplovimo? Nes kiek aiškino prieš procedūra, tai po procedūros as nebepamenu tikslių tu skaičių ir % doh.gif kažkaip norėtųsi turėti tą informacija...
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 14:43)

Mn irgi IUI buvo po 36val. as jau irgi pradejau jausti kazkoki niezuli g.gif
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 23, 17:12)

Saule laikykis
As paprasiau kopijos, tai man ZZ atsviete lapuka, kur viskas surasyta, galvoju gerai ga toki turet g.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 16:02)
Žinok tie tepliojimai įvairiai būdavo - kartais būdavo mm pirmą dieną, o kartais ir ne, o va mm pabaigoj visada priešpaskutinę ir paskutinę dieną tepdavo tokiom na net nežinau kaip apibūdint kakavinės spalvos išskyrom na jų nebūdavo daug, bet vis išlįsdavo po truputį..   verysad.gif kažkaip jos man prieš keletą metų atsirado, bet iš pradžių nekreipiau į jas dėmesio - galvojau kad ten tiesiog paskutinėm dienom tas kraujas rusvesnis būna nes baiginėjasi mm...  unsure.gif o pas tave kokios jos?

Labas rytas, pagaliau mažasis savaitgalis 4u.gif

Pas mane tie tepliojimai, kaip ir Bella Donnai, po LP prasidėjo. Iš pradžių dieną, paskui 2, o dabar net 3 pirmas mm dienas tepa šviesiai rudomis išskyromis, jų visai nedaug būna, kartais atrodo, kad net su tokio kaip smėliuko priemaišom būna, baiginėjasi irgi rudai, tik tamsiau, šį kartą tai kokia kaip purvino kraujo spalva. Per mm ir krešuliukų pasitaiko, nors jų ir iki LP būdavo. Iki šiol gydytojai nekreipė dėmesio į tuos tepliojimus, atseit taip būna... Bet dabar tai jau aiškiai kažkas negerai, jei 2 IUI nepavyko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 23, 16:12)
O jums klinika duoda atsisviesti tą lapą, kur surašyti visi procentai apie vyro turtą prieš ir po atplovimo? Nes kiek aiškino prieš procedūra, tai po procedūros as nebepamenu tikslių tu skaičių ir % doh.gif kažkaip norėtųsi turėti tą informacija...

Mums duoda kopiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 24 spalio 2013 - 07:11