QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 23, 12:58)
Na musu vizitai visuomet ispuola durnu laiku nei pries darba, nei po, nei per pietu pertrauka, tai vis tenka galva sukti kaip cia pasiteisinti.
Aš tai labai džiaugiuosi, kad visas apžiūras ir procedūras galiu pasidaryt jau po darbo - atidirbu, greit užkremtu, nusiprausiu ir tiesiu taikiniu pas gydytoją

Beje, patogus priėmimo laikas buvo vienas iš klinikos pasirinkimo kriterijų.
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 23, 14:48)
Sveikos, mergaitės
na, ka- bloginsiu ir aš IUI statistika. Šįryt bt nukrito visiškai (nors gražiai gal tik trejetą dienų buvo uzkilusi), nt neigiamas. Tai gal šiandien man jau nebegerti dufo- nebeverta?

nuo sekmadienio pradėjo labai, labai šviesiai ir negausiai tepti, o vakar ir šiandien jau rudai tepa

endo savo nagus visu gražumu rodo... Ir iš vis, labai neramina ir nepatinka tie tepimai- po trijų mm dienų dar keturias d. teplioja, prieš mm anksti irgi pradeda tepti... Kažin ar del tu tepliojimu man IUI pavyks...
Kažkokia visai jau nesėkminga spalio pradžia su IUI, visai nekokia statistika

Saule, laikytis ir toliau tęsk kelionę svajonės link
Man irgi tie tepimai jau pabodo, dėl to ir darysiuos histero. O tau diagnozuota endo?
Jei esi įsitikinus, kad nesilauki, tai jau ir nereikia dufo gert.
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 23, 14:45)
Mergaitės turiu vieną klausimėlį kuris mane neramina

gal kuri esate susidūrusios? gydytoja vis mato pas mane cistą, bet jinai sakė yra ne kiaušidėje, o kažkur pilve tarp kiaušidės ir kiaušintakio

gydytoja sakė ją stebės

kaži galvoju kaip ją išvaryt lauk reik?

ar nieko blogo stimuliacija nepadarys kad su cista pilve darom?
Aš tai tik kiaušidėje turėjau. Manau, jei būtų kažkas negerai ir nebūtų galima stimuliuotis, tai gydytoja būtų pasakiusi
Dar tuo pačiu noriu pasiklausti dėl tavo tepimų iki histero. Prieš kiek laiko jie atsirado ir kokios spalvos buvo? Bandau sau pritaikyt visokius polipus ir t.t.