Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(darlia25 @ 2013 10 21, 17:36)
primenu kad laukiu krepseliu su Siuslerio druskomis arba kt vokieciu prekemis is vokieciu vaistines www.bio-apo.de 4u.gif  4u.gif  4u.gif
dalinsimes 16,90 eur siuntima

biški klausimas gal ir ne į temą: o kodėl perkate šiuslerį ir kitką iš šios pardės? Aš kažkaip visad perku iš buvusio aposparer.de , nes čia siuntimas mažesnis daugiau nei 1.5 karto, tarkim islamoos ir žymiai pigiau, umckaloras sirupas pigesnis g.gif
Tad man "pasistojo" klausimas, o kas pigiau tame www.bio-apo.de g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 10 21, 20:18)
Gal priklauso nuo tašės dydžio, aš siunčiau didelę gariuninią - mokėjau 20sv.  4u.gif

Niu cia tokia maza gariunine biggrin.gif
Ispakavau. Taigi tilpo 5 pakuotes sampunu, 10 saldainiu deziu ir dar pakampem prikaisiota lauktuviu deziu dezuciu thumbup.gif Zodziu, mano saldainiai ir sampunai kainavo popigiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Manau nereikai verkti dėl batų ir dėl tepalo ax.gif Vadinasi reikia plėsti asortimentą, o ne užsiciklinti vienu produktu ax.gif na man tie dejavimai, dėl to,kad žmonės rado pigiau ir kitiem reklamuoja juokingi atrodo 4u.gif Čia kaip straipsnis buvo,kad TBS produkcija pigią jei kas perka, tai ji yra vogta laugh.gif O kad iš Anglijos 5kart pigiau atsisiunčia žmonės tai nevalia buvo sakyt ... ax.gif ir šiaip kas ieško, tas randa 4u.gif Smagu,kad šioj temutėj pasidalina merginos gerais pasiūlymais ir sutaupo viena kitai litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 21, 20:35)
biški klausimas gal ir ne į temą: o kodėl perkate šiuslerį ir kitką iš šios pardės? Aš kažkaip visad perku iš buvusio aposparer.de , nes čia siuntimas mažesnis daugiau nei 1.5 karto, tarkim islamoos ir žymiai pigiau, umckaloras sirupas pigesnis g.gif
Tad man "pasistojo" klausimas, o kas pigiau tame www.bio-apo.de  g.gif

todėl, kad gaunasi pigiau Šiusleris imant ne viena pakuotę ir umckalor pigiau, kad ir centai thumbup.gif dabar dar prieš šventes dovanų praktiškiems žmonėms Kalėdinių, tai jau ne vienas ir ne du eurai susitaupo, o dar jei kompanija susidaro nemaža, kad siuntimas po eurą ar du gaunasi vienam žmogui tai tikrai nepalyginsi su jūsų minėta vaistine
Nieko prieš ją neturiu, bet tiesiog skaičiuoju ir matau kur pigiau, nors siuntimas ir atrodo didesnis 4u.gif
pvz Prospan 100 ml visu euru pigiau -tik 2.98
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 21 spalio 2013 - 20:17
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 21, 21:09)
Manau nereikai verkti dėl batų ir dėl tepalo  ax.gif  Vadinasi reikia plėsti asortimentą, o ne užsiciklinti vienu produktu  ax.gif  na man tie dejavimai, dėl to,kad žmonės rado pigiau ir kitiem reklamuoja juokingi atrodo  4u.gif  Čia kaip straipsnis buvo,kad TBS produkcija pigią jei kas perka, tai ji yra vogta laugh.gif O kad iš Anglijos 5kart pigiau atsisiunčia žmonės tai nevalia buvo sakyt ...  ax.gif  ir šiaip kas ieško, tas randa  4u.gif  Smagu,kad šioj temutėj pasidalina merginos gerais pasiūlymais ir sutaupo viena kitai litus  4u.gif

be abejo saunu - bet bandau suprast ir anos puses "sirdgela" lotuliukas.gif nugi abydna kai kas nors ima ir nunesa is po panoses planuota versliuka, o jau kaip su tomis kovoja - kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni ar isprusimo lygi... 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal pasidalinsit info mirksiukas.gif Kur ieškot lentynų su dėžėm vaikų žaislams sudėti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 10 21, 19:21)
bet nedidelė suma šia siūloma akcija ir ne metams  blush2.gif

vat tai jau reik skambins draudimui ir padraskyt akis kodel cia uz dyka tik 10 tukst draudzia ir tik iki kovo 1d g.gif doh.gif lotuliukas.gif
nugis jei norit dideliu sumu ir metam ar daugiau visad galit apsidraust bet kurioj draudimo bendrovej. oi tie lietuviai, negana ir negana.
as apdraudziau savo merginas bet tikiuos kad neteks pasinaudot tuo draudimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O iš allegro.pl gal žinot kas užsakinėja? Atsiprašau jei ne i tema sad.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2013 10 21, 21:12)
todėl, kad gaunasi pigiau Šiusleris imant ne viena pakuotę ir umckalor pigiau, kad ir centai  thumbup.gif  dabar dar prieš šventes dovanų praktiškiems žmonėms Kalėdinių, tai jau ne vienas ir ne du eurai susitaupo, o dar jei kompanija susidaro nemaža, kad siuntimas po eurą ar du gaunasi vienam žmogui tai tikrai nepalyginsi su jūsų minėta vaistine
Nieko prieš ją neturiu, bet tiesiog skaičiuoju ir matau kur pigiau, nors siuntimas ir atrodo didesnis 4u.gif
pvz Prospan 100 ml visu euru pigiau -tik 2.98

jo jo ...nors siuntimas ir brangesnis, bet pacios druskos pigesnes ir dar jeigu kompanija susidaro - tai siuntimas irgi gaunasi pigiai. ir dar druskoms yra junginiai (pvz. 3 druskos po 400tab. tik 14.80) tai jau visai susitaupo.
Atsakyti
QUOTE(DinaraMi @ 2013 10 21, 21:36)
jo jo ...nors siuntimas ir brangesnis, bet pacios druskos pigesnes ir dar jeigu kompanija susidaro - tai siuntimas irgi gaunasi pigiai. ir dar druskoms yra junginiai (pvz. 3 druskos po 400tab. tik 14.80) tai jau visai susitaupo.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 10 21, 20:15)
Mamytės, gal pasidalinsit info mirksiukas.gif Kur ieškot lentynų su dėžėm vaikų žaislams sudėti? Ačiū 4u.gif

IKEA smile.gif super puikios lentynos ir dėžės visa TROFAST serija 4u.gif Turim ir džiaugiamės smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 10 21, 10:18-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 10 21, 10:18)
sorry mamkos uz off topica, bet ar as cia viena Linos kliente pasigedau jos temos? g.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 21, 11:21)
nezinau ir as kur ta tema dingo..Klausiau Linos tai nieko neatsake siuo klausimu schmoll.gif

smile.gif+2013 10 21, 11:48-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 10 21, 11:48)
As parasiau pastu, man atrase, kad pykstasi su modernatoriais, del to jie specialiai is kersto istryne. Ir kad nuo berods treciadienio ji savaite atostogaus

Limcamcos tema buvo uždaryta dėl susikaupusių skolų. Šiandien už temą visos skolos buvo sumokėtos, tema vėl atidaryta.
Atsakyti