Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 30, 18:25)
Raportuoju: nėr darže česnakų. Jau kyla minčių, kad teks pavasarį naujai sėt  cool.gif

biggrin.gif
taigi - džiaugtis reik tik!!!! Aš ir dabar - rašau ir nervuojuos juos per langą matydama doh.gif - išstypę, banguoja nuo siaučiančio vėjo laugh.gif
4u.gif Gaudvile, su antru įrašu po niku!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 01, 15:25)
tai nuo šitų turėtų agrodanga padėt  unsure.gif

Be šansų. Mes į šiltnamį užsivežėm juodžemio, neva labai gero doh.gif Su tūkstančiais miniatiūrinių šliužų doh.gif Lauke nors ir yra jų nemažai, bet nieko, nu bet šiltnamyje nuo tos žemės doh.gif Net visų aštrių pipirų vaisius graužė. Mutantai kažkokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 12 01, 17:40)
Be šansų. Mes į šiltnamį užsivežėm juodžemio, neva labai gero doh.gif Su tūkstančiais miniatiūrinių šliužų doh.gif Lauke nors ir yra jų nemažai, bet nieko, nu bet šiltnamyje nuo tos žemės doh.gif Net visų aštrių pipirų vaisius graužė. Mutantai kažkokie biggrin.gif

Baisu. Reikia naikinti, rase kad su alum, atseit megsta jie ir eina gert ir paskesta tuose indeliuose.Pati nebandziaum nes pas mane nera ju. Alu atskiest, kvapas jo vilioja.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 12 01, 16:40)
Be šansų. Mes į šiltnamį užsivežėm juodžemio, neva labai gero doh.gif Su tūkstančiais miniatiūrinių šliužų doh.gif

UI user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 30, 18:25)
Raportuoju: nėr darže česnakų. Jau kyla minčių, kad teks pavasarį naujai sėt  cool.gif

Nėra ir pas mane sudygusių. Vakar net susirietusi žiūrinėjau - anei vieno išlindusio nėra. Suuuudigs irnesakyk.gif taip kaip ir šį pavasarį su arbūzais nutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 12 02, 07:56)
Nėra ir pas mane sudygusių. Vakar net susirietusi žiūrinėjau - anei vieno išlindusio nėra. Suuuudigs  irnesakyk.gif taip kaip ir šį pavasarį su arbūzais nutiko smile.gif

pas mane matyt siemet susidare darze kazkoks palankus mikroklimatas. pilna pupu, zirniu pridygusiu ir kitokios gerybes galvas kelia. ko niekad nebuvo per visus 4 metus...sprindzio dydzio cesnakai sitam fone jau atrodo visiska norma, o ne isimtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 12 02, 08:45)
pas mane matyt siemet susidare darze kazkoks palankus mikroklimatas. pilna pupu, zirniu pridygusiu ir kitokios gerybes galvas kelia. ko niekad nebuvo per visus 4 metus...sprindzio dydzio cesnakai sitam fone jau atrodo visiska norma, o ne isimtis biggrin.gif

tai gal ir žiemos nebus? Va, vakar žaibai ir perkūnai trankėsi - kuo ne pavasaris?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 02, 09:55)
tai gal ir žiemos nebus? Va, vakar žaibai ir perkūnai trankėsi - kuo  ne pavasaris?

nu, kad metereologai uz savaites rimta ziema pazadejo g.gif . jei neatsauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 12 02, 09:07)
nu, kad metereologai uz savaites rimta ziema pazadejo g.gif

tai čia vienam straipsny. O kitam sakė, kad bus šilta smile.gif Kažkoks labai sudėtingas jų darbas šiais metais - vis sunku pataikyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 02, 10:11)
tai čia vienam straipsny. O kitam sakė, kad bus šilta  smile.gif  Kažkoks labai sudėtingas jų darbas šiais metais - vis sunku pataikyt mastau.gif

Taip, sunku jiems, bet snd Kaune saulute zeme ritinejasi biggrin.gif kol kas g.gif
Atsakyti
ir iki Vilniaus atsirito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 12 01, 17:40)

Vištos arba antys tik gali pagelbėt - visos kitos priemonės schmoll.gif
Atsakyti