Na ir ka, siandien ir as praejau pro savo darza, is leto, pasivaiksciodama, uzmaciau, kad pradejo ir mano cesnakai dygti... Tai kiek supratau is cia pasisakiusiu, jau derliaus nebelaukti? Is naujo gal jau nebesodinsiu, nebespes isisaknyti man jie
QUOTE(zikas1970 @ 2013 11 22, 16:34)
Na ir ka, siandien ir as praejau pro savo darza, is leto, pasivaiksciodama, uzmaciau, kad pradejo ir mano cesnakai dygti... Tai kiek supratau is cia pasisakiusiu, jau derliaus nebelaukti? Is naujo gal jau nebesodinsiu, nebespes isisaknyti man jie
Bus tu cesnaku. As pernai sodinau rugsejo pabaigoj (!!!) irgi sudyge buvo, derlius puikus, o uzsnigo tik su lig pirma ziemos diena

QUOTE(Kulke @ 2013 11 22, 16:29)

Ir dar agurklės, porai, raudonėlis, pekino kopūstai, net vienas nususęs kalafioras yra

bus tu cesnaku miegokit ramiai ir ruoskites kaledom
Na geriau cesnakai ziemoja ir maziau issala kai yra isisaknyje,bet neisleide antzemines dalies
Siemet pasodinau Lietuviska veisle cesnaku (su visais dokumentais turincia)tad ziuresiu ar bus skirtumas

Siemet pasodinau Lietuviska veisle cesnaku (su visais dokumentais turincia)tad ziuresiu ar bus skirtumas
nu ka aplankiau savo cesnakus...isdygo 3 is antros sejos
tai kol kas visai gerai laikosi sakyciau

Šiandien darderlių nuiminėjau. Parsivežiau iš lauko dėžę aisbergo ir romėnų salotų, brokoliuką radau. Svogūnėliai atžėlė kaip reikiant. Petražolių dar nepjoviau.
o aš šiandien kaip tik gailėjausi, kas salotų rudenį nepasisėjau
Būtų iki šio laiko dar augusios ir augusios..

QUOTE(Paladė @ 2013 11 25, 07:52)
mano česnakai nesudygo. pakilnojau mulčą tikėdamasi blogiausio, ale 3xtpfu nieko sudygusio neužmačiau. gal gerai užklojau, šviesos nemato ir nekiša nosių 

o aš nieko neradusi sunerimau,kad gal ir neišlįs visai

QUOTE(Kulke @ 2013 11 22, 16:59)
Bus tu cesnaku. As pernai sodinau rugsejo pabaigoj (!!!) irgi sudyge buvo, derlius puikus, o uzsnigo tik su lig pirma ziemos diena 

QUOTE(blakstiena5 @ 2013 11 22, 22:21)
bus tu cesnaku miegokit ramiai ir ruoskites kaledom
Na geriau cesnakai ziemoja ir maziau issala kai yra isisaknyje,bet neisleide antzemines dalies

aciu, nuraminot

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 25, 08:48)
o aš nieko neradusi sunerimau,kad gal ir neišlįs visai
nes čia daugumai taip stipriai lenda
maniškiai sodinti 10.18 

kaip tai neišlįs

Labutis visoms daržininkėlėms
Norėjau paklausti, kurios užsisakinėjat sėklytes iš estų, per kiek laiko sėklytės atkeliauja? Užsisakiau ir aš, bet jau praėjo savaitė po apmokėjimo, o aš dar nesulaukiu siuntinuko, jau nerimauju ar išvis sulauksiu