Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Na ir ka, siandien ir as praejau pro savo darza, is leto, pasivaiksciodama, uzmaciau, kad pradejo ir mano cesnakai dygti... Tai kiek supratau is cia pasisakiusiu, jau derliaus nebelaukti? Is naujo gal jau nebesodinsiu, nebespes isisaknyti man jie
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 11 22, 16:34)
Na ir ka, siandien ir as praejau pro savo darza, is leto, pasivaiksciodama, uzmaciau, kad pradejo ir mano cesnakai dygti... Tai kiek supratau is cia pasisakiusiu, jau derliaus nebelaukti? Is naujo gal jau nebesodinsiu, nebespes isisaknyti man jie

Bus tu cesnaku. As pernai sodinau rugsejo pabaigoj (!!!) irgi sudyge buvo, derlius puikus, o uzsnigo tik su lig pirma ziemos diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 11 22, 16:29)
drinks_cheers.gif  Mano irgi dar nemiega, pilnu tempu zaliuoja petrazoles, svogunu laisku galybe, krapai dar biggrin.gif

Ir dar agurklės, porai, raudonėlis, pekino kopūstai, net vienas nususęs kalafioras yra biggrin.gif
Atsakyti
bus tu cesnaku miegokit ramiai ir ruoskites kaledom lotuliukas.gif Na geriau cesnakai ziemoja ir maziau issala kai yra isisaknyje,bet neisleide antzemines dalies 4u.gif

Siemet pasodinau Lietuviska veisle cesnaku (su visais dokumentais turincia)tad ziuresiu ar bus skirtumas
Atsakyti
nu ka aplankiau savo cesnakus...isdygo 3 is antros sejos g.gif tai kol kas visai gerai laikosi sakyciau
Atsakyti
Šiandien darderlių nuiminėjau. Parsivežiau iš lauko dėžę aisbergo ir romėnų salotų, brokoliuką radau. Svogūnėliai atžėlė kaip reikiant. Petražolių dar nepjoviau.
Atsakyti
o aš šiandien kaip tik gailėjausi, kas salotų rudenį nepasisėjau doh.gif Būtų iki šio laiko dar augusios ir augusios..
Atsakyti
mano česnakai nesudygo. pakilnojau mulčą tikėdamasi blogiausio, ale 3xtpfu nieko sudygusio neužmačiau. gal gerai užklojau, šviesos nemato ir nekiša nosių user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 11 25, 07:52)
mano česnakai nesudygo. pakilnojau mulčą tikėdamasi blogiausio, ale 3xtpfu nieko sudygusio neužmačiau. gal gerai užklojau, šviesos nemato ir nekiša nosių user posted image

o aš nieko neradusi sunerimau,kad gal ir neišlįs visai g.gif nes čia daugumai taip stipriai lenda g.gif maniškiai sodinti 10.18 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 11 22, 16:59)
Bus tu cesnaku. As pernai sodinau rugsejo pabaigoj (!!!) irgi sudyge buvo, derlius puikus, o uzsnigo tik su lig pirma ziemos diena  smile.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2013 11 22, 22:21)
bus tu cesnaku  miegokit ramiai ir ruoskites kaledom lotuliukas.gif Na geriau cesnakai ziemoja ir maziau issala kai yra isisaknyje,bet neisleide antzemines dalies 4u.gif

Siemet pasodinau Lietuviska veisle cesnaku (su visais dokumentais turincia)tad ziuresiu ar bus skirtumas

aciu, nuraminot wub.gif 4u.gif Ir dabar paziurejau, ne visi, bet puse isdygusiu. Dar uzvoziau ant galvu mulciaus, rodos ir taip nemazai jo pridejus, per sprindi, ale visvien islindo...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 25, 08:48)
o aš nieko neradusi sunerimau,kad gal ir neišlįs visai  g.gif nes čia daugumai taip stipriai lenda  g.gif maniškiai sodinti 10.18  g.gif

kaip tai neišlįs g.gif Ateis laikas, peržiemos ir išlįs. mano irgi panašiu laiku sodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 25 lapkričio 2013 - 09:58
Labutis visoms daržininkėlėms smile.gif Norėjau paklausti, kurios užsisakinėjat sėklytes iš estų, per kiek laiko sėklytės atkeliauja? Užsisakiau ir aš, bet jau praėjo savaitė po apmokėjimo, o aš dar nesulaukiu siuntinuko, jau nerimauju ar išvis sulauksiu unsure.gif
Atsakyti