Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

ačiū mergaitėm, kurios pasidalino mintimis apie morkas mokum ir apie sraiges 4u.gif Bandysiu sėt ankstyvam deriui - man kaip ir saintlinai kurias tik morkas iš BS pirkau, dar neteko nusivilt. Va tik čia suabejojau, nes parašyta, kad plonesnės nei kitos morkos yra, tai pagalvojau, žiūrint "ant kiek" plonesnės biggrin.gif
O dėl sraigių ... tai gal net ir antukėm pasiryžčiau, nes kelintą vasarą labai jau puola, nespėjam jų rinkt doh.gif o chemijos nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 28, 13:20)
specialiai pasiklausiau kaimyno. Pas jį vienais metais vieni česnakai gerokai sudygę buvo, kiti - visai neišlindę iki žiemos. Sakė - derlius nesiskyrė.

Aciu nuraminot 4u.gif Esu pasodinus tarp mulciuotu braskiu, tai daugiau nei puse islinde uzsale stukso nelaimeliai, ziuresim kaip pavasary bus
Atsakyti
o kazi tos antukes nenutryps derliaus, o gal net nuskabys pvz. kokiu buroku ar braskiu lapus?
Atsakyti
Sveikutės, galbūt norėtumėt atvykti į paskaitą apie pilnavertį ūkį? Ji vyks jau šį šeštadienį Kaune. Tikrai labai daug vertingos informacijos bus galima sužinoti, o jei negalite atvykti, paskaitos įrašas bus pas mane mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesa stanele: 28 sausio 2014 - 22:05
QUOTE(iewike @ 2014 01 28, 19:47)
o kazi tos antukes nenutryps derliaus, o gal net nuskabys pvz. kokiu buroku ar braskiu lapus?

jos daugeli dalyku nevalgo, pvz burokeliu lapu.
Aisku kopustai kitas reikalas, bet pas mus juos valgo tik tuomet kai supjaustai. Del gelynu nzn nes kol kas ju nera, negaliu pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusep: 28 sausio 2014 - 22:38
QUOTE(inesa stanele @ 2014 01 28, 22:04)
Sveikutės, galbūt norėtumėt atvykti į paskaitą apie pilnavertį ūkį? Ji vyks jau šį šeštadienį Kaune. Tikrai labai daug vertingos informacijos bus galima sužinoti, o jei negalite atvykti, paskaitos įrašas bus pas mane  mirksiukas.gif

My Webpage

Gaila kad savaitgalis jau suplanuotas, bet irašo labai norėčiau
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 01 29, 01:06)
Gaila kad savaitgalis jau suplanuotas, bet irašo labai norėčiau

Sveiki, aš jums parašiau į až dėl įrašo. Ir noriu pakviesti visas prisijungti prie Facebook grupės "Protingo daržo talkininkai", tikiuosi ten rasite kažką naudingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesa stanele: 29 sausio 2014 - 11:52
Sveikos gal įdomu bus paskaityti mirksiukas.gif
siaurespaukstis.lt

Atsakyti
gal zinote kur galima nusipirkti Romaine salotu seklu?
Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2014 01 29, 12:32)
Sveikos gal įdomu bus paskaityti  mirksiukas.gif
siaurespaukstis.lt

na gi kokių gražių paukštukų prisižiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 01 29, 18:22)
Labai reikia  4u.gif

Ir as noreciau. Ar Sekluvoj nera ?
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 01 29, 17:22)
Labai reikia  4u.gif

čia kartais ne šitos? g.gif

http://www.e-seklos....otos_globus?p=7

http://www.sonis.lt/...-white-1-g.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 29 sausio 2014 - 17:55