Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Aplankyta max parduotuvė ir sėklos pačios sušoko į vežimėlį ,negalvojau pirkti ir auginti baklažanų ,bet pamačiau ir prisiminiau išgirtus Violetta lunga 2 .prisiminiau įdėtą paveikslėlį ir jau turiu ,taip pat svogūnus baltus Agostana di Chioggia,Texas early grano,Wolcka,morkos Dordogne.ridikeliai Burro gigante,melionas Retato degli ortolani ir kt,,,nes 30 proc. akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 30, 14:53)
Kažin, ar yra kokia mini patisonų veislė  g.gif

aha, visos mini, kai neleidi iki bliūdo dydžio augti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 30, 16:10)
aha, visos mini, kai neleidi iki bliūdo dydžio augti  mirksiukas.gif

Tai taip, bet gal , sakau, yra kokia veislė pamažinta, kad lengviau sugaudyt tuos miniukus eitų. Iš paprastų tai bent pusė vistiek man iki bliūdų užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 30, 16:21)
Tai taip, bet gal , sakau, yra kokia veislė pamažinta, kad lengviau sugaudyt tuos miniukus eitų. Iš paprastų tai bent pusė vistiek man iki bliūdų užaugs  biggrin.gif

neteko mini matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 28, 15:46)
Ar jos bestovedamos sukirmijo, ar nurovet sukirmijusias?
Man visais metais augo kazkokios sleivos, kreivos, sukirmijusios.  Ana vasara jas sejau "apremindama" cesnaku lysve. Pasaka, o ne morkos buvo. Ir siemet kombinuosiu lysves taip, kad morkos augtu salia cesnaku arba svogunu  smile.gif Siemet meginsiu seti morkas juostoje, tikiuosi isvengsiu retinimo  doh.gif

Jau roviau pakirmijusias unsure.gif Česnakai jau sukišti iš rudens, bandysiu svogūnais aprėminti.
Iš kaimo, tai kaip suprantu apsisaugoti be chemijos nelabai yra kaip g.gif
Atsakyti
Man irgi šiemet morkos labai sukirmijusios... unsure.gif Ir jau kelintą kartą įsistikinau, kad šalia augančios morkos ir svogūnai tikri neapsaugo vieni kitus nuo kenkėjų... schmoll.gif Sirgo ir morkos ir svogūnai.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 30, 18:04)
Man irgi šiemet morkos labai sukirmijusios...  unsure.gif Ir jau kelintą kartą įsistikinau, kad šalia augančios  morkos ir svogūnai tikri neapsaugo vieni kitus nuo kenkėjų...  schmoll.gif Sirgo ir morkos ir svogūnai.

Taip, negali apsaugot kazkodel ir mano. Darau taip: pasejus uzdengiu agroplevele aklinai ir laistau per ja ir laikau kol uzauga morkos. Tada garantuotai yra apsaugotos nuo MUSES.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 30, 14:53)
Kažin, ar yra kokia mini patisonų veislė  g.gif

QUOTE(Paladė @ 2014 01 30, 16:31)
neteko mini matyt  schmoll.gif

Tikrai yra drauge pirko. Tik reik suzinot pavadinima. Nes sake jai niekaip ir nepavyko mini sugaudyt.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 01 30, 18:30)
Taip, negali apsaugot kazkodel ir mano. Darau taip: pasejus uzdengiu agroplevele aklinai ir laistau per ja  ir laikau kol uzauga morkos. Tada garantuotai yra apsaugotos nuo  MUSES.

reikės ir man dengti, nes kitos išeities nematau.. g.gif Chemijos nenoriu... schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau kažkur,kad sėjant morkas ir pabėrus kartu pupelių kavos,kvapas atbaido muselių kirmeliukus,nu pabandysiu šiemet,nusipirkus paprasčiausios
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 30, 19:10)
Skaičiau kažkur,kad sėjant morkas ir pabėrus kartu pupelių kavos,kvapas atbaido muselių kirmeliukus,nu pabandysiu šiemet,nusipirkus paprasčiausios

Manau, kad nebūtina specialiai kavos pirkt - užtektų išsidžiovint tirščius...
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 30, 19:10)

ne kirmeliukus atbaido, o morkines muses... biggrin.gif Matyt joms kvapas nepatinka ir nededa kiaušinių ten, kur kava kvepia... g.gif
Atsakyti