Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

...Fontanu aš ir nebijau, bijau tik kad esant hematomos, su aspirinu galiu dar labiau reikalus pasiblogint, va kur visa esmė, nes kai yr hematomos, reik kad jos rezerbuotųsi, o ne didėtų..Bet hematoma yr bet kokiu atveju persileidimo pradžia, tai...čia juodas galvosūkis ką daryt, be to, kiek dabar studinu intike, tai nėštumo pradžioj, randu tokią info, netgi gali paskatinti persileidimą vien dėl kraujavimo gimdoje....tai vienokie argumentai ir kitokie, net pavydžiu toms su aiškia diagnoze.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 18, 15:28)
...Na padrąsinai...bet mano bėdos esmė yr hematomos pačioj pačioj pradžioj...jei gerčiau aspiriną, jos nekrešėtų, ko gero, o dar labiau didėtų iki persiledimo, man net skirdavo su normaliu progesteronu papildomai crinoną, kad tik hem krešėtų...nežinau nė ką daryt, šiuo metu geriu tik folį plius vit planuojančioms...Dėl aspirino dar galvoju ką daryt...Kol ne  nestuke.gif teoriškai ko negert, ane., nėr kam pakenkt..Bet jei nėštumas su hematoma, tada išvis nei toliau gert, nei nutraukinėt.. doh.gif Bet vėl galvoju, antrą  nestuke.gif praradau...tai gal dabar vis dėlto ryžtis...
Ačiū už atsakymą  4u.gif o kaip gimdei,  pati  ar su cezariu? nes kaip tada cezaris kai tiek skystinamųjų... g.gif
Papildyta:

Mamos imuninės sistemos ląstelės žudikės, kurios atmetinėja nėštumą  4u.gif  Žinau gerai TPK istoriją, verta mamka ši didžiausios pagarbos už savo kelią ilgą vaikučių link  4u.gif

Abu cezariai.Pirmas ekstra,kitas planins.Pirmo metu praradau daug kraujo,bet jie ten kazkokia vena prakirto ar ka ten.Paskutinis viskas ok.Clexane nutraukiau pries dvi dienas,aspirina pries savaite.Beje su antru nestumu turejau hematoma.Niekas neliepe nutraukti,nebent kraujavimas nerealus butu.Iseidinejo iki 11 savaiciu.Na mano tas ginius/imunologas tai nieko nesake,aplamai mano situacijoj kokie gai buti pazadai?Darom viska ka galim ir tikimes,kad bus gerai.Na kol kas taip ir buvo,ir aciu Die...

ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 19 birželio 2014 - 11:23
Sveikos,reikalinga jusu pagalba..po pirmojo persileidimo ( 20 sav.) buvo diagnozuotas antifosfolipidinis sindromas.vartojant aspirina + heparina pavyko isnesiot dukryte.po 7m. pertraukos vel pastojau,vartojau anksciau paskirtus vaistus taciau nestumas baigesi prieslaikiniu gimdymu (22sav.).ar kuriai nepavyko issaugoti nestumo net ir vartojant vaistus?kada jums ivykdavo persileidimai,nestumo pradzioje ar ipusejus?busiu labai dekinga uz atsakymus.nerimauju,gal reikia ieskot ir kitu priezasciu nei vien antifosfolipidinis sindromas...
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2014 06 22, 07:32)
Sveikos,reikalinga jusu pagalba..po pirmojo persileidimo ( 20 sav.) buvo diagnozuotas antifosfolipidinis sindromas.vartojant aspirina + heparina pavyko isnesiot dukryte.po 7m. pertraukos vel pastojau,vartojau anksciau paskirtus vaistus taciau nestumas baigesi prieslaikiniu gimdymu (22sav.).ar kuriai nepavyko issaugoti nestumo net ir vartojant vaistus?kada jums ivykdavo persileidimai,nestumo pradzioje ar ipusejus?busiu labai dekinga uz atsakymus.nerimauju,gal reikia ieskot ir kitu priezasciu nei vien antifosfolipidinis sindromas...

Užuojauta. Laikykis, stiprybės ir ramybės tau.
Priežastis būtinai aiškintis reikia! Gali būti afs, bet tegul tai specai nustato. Ką dabar sako?
Atsakyti

Pirmiausia didelė užuojauta, daug teko iškentėt 4u.gif 4u.gif
Visa istorija rodo, kad kažkas tikrai yra, ir tą "kažką" būtinai reikia indentifikuoti, o paguodai, jau yra vienas vaikas, gali būt ir kitas, tą patį ir sau sakau. Dėl afs, tai jau taip, be vaistų neišnesiosi, jei yra ta diagnozė, o šalia jos irgi gali būt kad yra lydinčių ligų , nes tas tirštėjantis kraujas turi krūvas savų niuansų. Galvoju, gal riek keist vaistus, nes amžiui einant, kraujas natūraliai ima tirštėti, galbūt reikia kitų kiekių ir koncentracijų, ar kaip čia pasakyt...kažkaip galvoju, kad visgi.,..vaisiui augant didėja poreikiai mitybiniai ir t.t.. placenta vėl su savo niuansais...Manau, kad reik eit ir pas hematologus, ir pas ginius kurie dirba su AFS pacientėm. 4u.gif 4u.gif

Dabar dėl savęs..nugi pagėriau profilaktiškai šiam ciklui tą aspirin trombo ass 100 mg. Žinokite, persigandau, kokios mano dienos buvo, galiu pasakyt, vos ne kaip po abrazijos bego viskas. gerai kad vos porą dienų, nes jau maniau lėkt pagalbos ieškot...Supratau, kad tikrai vienšališkai bent mano atveju aspirino gert niekaip negalima, nukraujuosiu...Žodžiu, atsiduodu D valia, bandysiu pastot be jokių vaistų, o toliau matysime..

o beje, kaip kitoms aspirinas, tų reikalų niekaip nepaveikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 22 birželio 2014 - 08:43

as galiu teigti,kad tai afs,man del jo vos mazoji nezuduso nors ir vartojau vaistus.nestumo pradzioj prajo placenta atsokineti,bet sustojo,o i nestumo pabaiga ji atsoiko trecdali ir jai gu neikyrus pilvo skausmai ir mazosios judesiu sumazejimas buciau praradus.taip,kad AFS ir vartojant vaistus komplikuojasi.stiprus apkabinimas ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 22, 08:39)

Dabar dėl savęs..nugi pagėriau profilaktiškai šiam ciklui tą aspirin trombo ass 100 mg. Žinokite, persigandau, kokios mano dienos buvo, galiu pasakyt, vos ne kaip po abrazijos bego viskas. gerai kad vos porą dienų, nes jau maniau lėkt pagalbos ieškot...Supratau, kad tikrai vienšališkai bent mano  atveju aspirino gert niekaip negalima, nukraujuosiu...Žodžiu, atsiduodu D valia, bandysiu pastot be jokių vaistų, o toliau matysime..

o beje, kaip kitoms aspirinas, tų reikalų niekaip nepaveikė?

taip ir turi buti gimda valosi.tu patikek kaip man ji valesi po aspirino isivale per du men ir trecia men uzkibo zirniukas.nes musu kraujas tirstas visas brudas lieka gimdoj.o aspirinas isvalo ginda
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2014 06 22, 08:32)

Užuojauta console.gif laikykis, stiprybės tau!

nors skaudu prisiminti, bet aš mąstau taip - juk gydytojai turėjo pasakyti priežastį kas nutiko, ar su vystymusi viskas gerai buvo? kokia to priešlaikinio gimdymo priežastis? ar buvo kažkas su kraujotaka, placenta, vystymosi defektai? ar atliko tyrimus kažkokius po nelaimės? juk turėjo bent kažką pasakyti.

laikykis ir tikėk
Atsakyti
Paradigma, labai užjaučiu, labai sunki patirtis....
Atsakyti
Paradigma,kadangi man su abiem nestumais siutas kaklelis,kad nenutiktu kaip tau,tai galiu is savo varpines pasisakyti.Antrinu Violetai-gali buti ir afs ir salia jo einantys dalykai.As asmeniskai afs neturiu,bet turiu kitokiu imuniniu bedeliu,bet tik nestume.Na man atidziai sekti reikia imuniteta.Dazniausiai taip ir buna,kad beda viena nebuna.Jei jau yra kokie imuniniai sutrikimai,tai dazniausiai ne vieni.Tai jei turi afs,visko gali buti,kad yra ir dar kazkas.Mano ginius/imunologas aoie kaklelio sutrumpejima ir ekstra siuvima 21sav pasake,kad tai veikiausiai del imuninio disbalanso.Pradzioje organizmas nestumo bando atsikratyti vienokiais budais,velyvame-kitokiais.Ir kazkaip pastebejau is sm "kolegiu"-kas turejo tikrai nustatytu imuniniu bedu (cia sneku konkreciais tyrimais patvirtintu),tu istorijoje buvo praradimai apie 20 savaite.Vien dabar greitai galvojant su manim keturios yra.Man vos vos pavyko to isvengti.Ir dabar traukiant siulus per gimdyma,sake,kad be ju tikriausiai niekaip...
Atsakyti
sveikos, gavau atsakyma sian, neturiu as afs sad.gif is dalies nusiminiau, nes tikejaus cia mano nestumu beda verysad.gif doh.gif

o kaip uzsleptas afs? kaip atkapstyt jei toks yra? nes as iskart po persileidimo tyrima dariaus, maniau jei kas didesne tikimybe, kad parodys
gal kas turit savo tyrimo lapa ir galetumet man i pasta isegti palyginimui jei nesunku, noreciau su vok tyrimu savu pasilygint 4u.gif ? cats_british@yahoo.com
jo, cia ta aspirina gal nemaiso pagert pries pastojant, bet kai menesiu menesius lauki tu pastojimu, tai istisai kazkaip negersi juk jo sad.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif as Norvegijoje ,priziurejo ju gydytojai.Labai daug jie cia neaiskina ir nesigilina,isvis nusivyliau ju poziuriu i medicina.Keleta savaiciu pries gimdyma skundziausi skausmais,bet jie i tai demesio nekreipe,pasake - normalu,kad nestumo metu paskauda - vaisius auga.pienlige - normalu,visoms besilaukiancioms buna,gydyt nereikia.
Paeme kraujo tyrimama,dar karta tirs del AFS.
O as galvoju uz poros menesiu grizt i Lt ir vel ieskot bedeliu..Anksciau lankiausi pas Abraiti.Jis tik KMUK ar dar ir kur privacioj dirba ?Ka dar rekomenduotumet kas dirba butent sioje srityje (miestas nesvarbu)?
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2014 06 24, 10:27)
Aciu visoms  4u.gif  as Norvegijoje ,priziurejo ju gydytojai.Labai daug jie cia neaiskina ir nesigilina,isvis nusivyliau ju poziuriu i medicina.Keleta savaiciu pries gimdyma skundziausi skausmais,bet jie i tai demesio  nekreipe,pasake - normalu,kad nestumo metu paskauda - vaisius auga.pienlige - normalu,visoms besilaukiancioms buna,gydyt nereikia.
Paeme kraujo tyrimama,dar karta tirs del AFS.
O as galvoju uz poros menesiu grizt i Lt ir vel ieskot bedeliu..Anksciau lankiausi pas Abraiti.Jis tik KMUK ar dar ir kur privacioj dirba ?Ka dar rekomenduotumet kas dirba butent sioje srityje (miestas nesvarbu)?

klinikose daug mas visi gytojai jau susipaziune su AFS tai galit eiti pas birtzieti,taraseviciene,jai ka pasiskambins jam ir pasikonsultuos
Atsakyti