Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(lara86 @ 2014 07 05, 20:42)
labuka smagu tave matyti,manau ir bus tavo ta beda kuri neleido isnesioti,Kaciuaks tau viska puikiai atsake,as abu kartu heparina leidausi 0.2ml 2500TV,tau gali paskirti zibora 0.2 3500TV ir panasiai,kiekis tas pats TV didesnis,bet koki heparina gali leistis ju ta pati funkcia.apsirina geriau 150mg su abiem nestumais sveriau apie 90kg.ir man neteko girdeti apie vitaminu istutima.tu maziau skaityk kas tau neaktualu,visa kita pajausi kai pradesi vartoti vaistus.aspirina pradek gerti kuo anksciau,nepamirsk ir folines rugstiets as ja geriau po 1mg

Aciukas uz info,bet jauciu ateisiu cia dazniau pasiskaitineti ir pasiklausineti.O va nezinojau kad yra skirtumas tarp tu TV,maniau kad tik ml yra-ech kokia as zalia doh.gif Jo foline geriu,cia po 5mg liepa gert mirksiukas.gif tikiuosi kad cia buvo musu bedele ir dabar jau grisiu su sekmingu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 05, 19:56)
Aciukas uz info,bet jauciu ateisiu cia dazniau pasiskaitineti ir pasiklausineti.O va nezinojau kad yra skirtumas tarp tu TV,maniau kad tik ml yra-ech kokia as zalia doh.gif Jo foline geriu,cia po 5mg liepa gert mirksiukas.gif tikiuosi kad cia buvo musu bedele ir dabar jau grisiu su sekmingu nestuke.gif  wub.gif

jo yra skirtumasTV yra ir 2850 beroc,didziausias bent jau kuri man teko leistis del trombozes 0.2ml 3500TV.fraksi leidausi 0.4 stiprumo nepamenu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ateinu prasyti patarimo jusu 4u.gif Man paskyre gerti aspirina 100 mg ir leistis Fraxiparine 2850 IU/AXa 0.3 ml. To TV zenklo ant turkisko fraksiparino nerandu blink.gif
As geriu ryte aspirina,o leistis zadu 20 val.fraxiparine.
norejau paklausti ar cia svarbu kad jei pradejai 10val. gert aspirina tai ir turi ta valanda gert ir tas pats su fraxiparinu=ar jiems abiems svarbu visada leistis ar gert tik tuo paciu metu?
Nes siandien kazkaip per jauduli isgeriau velia aspirina ir net nepasizymejau kelinta valanda doh.gif
Eisiu pasakityt dar apie aspirina,nes as ryte isgeriu tik kavos tai idomu ar galeciau po jos kalti iskart aspirina g.gif na zodziu kiek daug neaiskumu blush2.gif
Aciu jums uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 09, 18:43)
Sveikutes 4u.gif
Ateinu prasyti patarimo jusu 4u.gif Man paskyre gerti aspirina 100 mg ir leistis Fraxiparine 2850 IU/AXa 0.3 ml. To TV zenklo ant turkisko fraksiparino nerandu blink.gif
As geriu ryte aspirina,o leistis zadu 20 val.fraxiparine.
norejau paklausti ar cia svarbu kad jei pradejai 10val. gert aspirina tai ir turi ta valanda gert ir tas pats su fraxiparinu=ar jiems abiems svarbu visada leistis ar gert tik tuo paciu metu?
Nes siandien kazkaip per jauduli isgeriau velia aspirina ir net nepasizymejau kelinta valanda doh.gif
Eisiu pasakityt dar apie aspirina,nes as ryte isgeriu tik kavos tai idomu ar galeciau po jos kalti iskart aspirina g.gif na zodziu kiek daug neaiskumu blush2.gif
Aciu jums uz patarimus 4u.gif

labuka.aspirina geriau gerk pries pat miega. aspirinui laikas nesvarbus.bet va leidziamiems gali daryti paklaida ne ilgesne nei dvi valandas:)nes aspirinas linkes dirginti skrandi.as ji gerdavau atsigulus i lova po vakarienes apie kokia 22-23val.kai pirmo vaiko laukiausi tai vaistus laisdavausi is ryto aspirinas vakare.su antru aspirinas apie 22-23,leidziami apie 19.30-21 nu i gala jau nusiteikimo reikadavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aciu labai uz Info Lara thumbup.gif Jo,as tikiu kad paskui ir nesinori jau durti o ir speju kai pilvukas islindes jau sunku i ji idurti g.gif Oje,man viskad dar nauja ir nezinoma doh.gif
As dabar dvi dienas leidziuos tai erzina kad to frexiparino adatos kazkokios nera smailios nes sunkiai isibeda i pilvuka doh.gif
grazios dieneles visoms ir Kitty dar ir cia palinkesiu viso tik pacio pacio geriausio wub.gif
Atsakyti
Afrodite, fraxiparinas į pilvą? Munrods, aš leidausi į raumenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 11, 10:18)
Afrodite, fraxiparinas į pilvą? Munrods, aš leidausi į raumenis  g.gif

visi heparinai leidziami po oda.gali i koja leistis,tik turi suiimti odos rauksle
Atsakyti
2014 07 11, 20:41
Kitty šį rytą tapo nuostabia trijų vaikučių mama smile.gif Dvynukai puikaus svorio, mergytė didesnė ir stipresnė, berniukas turės pasivyti.

sveikinimai,pagaliau 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2014 07 15, 00:06)
2014 07 11, 20:41
Kitty šį rytą tapo nuostabia trijų vaikučių mama smile.gif Dvynukai puikaus svorio, mergytė didesnė ir stipresnė, berniukas turės pasivyti.

sveikinimai,pagaliau 4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

AAAAA kaip šaunu thumbup.gif kokios puikios žinios, sveikatytės mamai ir mažiukams, ir paklusnių vaikučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasiklausti gal kam yra taip buve, man dabar eina septinta nestumo savaite, kai suzinojau, nuo 5 savaites pradejau leistis fraxi, bet siandien pradejo rusvai teplioti, gal yra kam nors taip buve? Nulekiau pas gydytoja, paziurejo, tai savaites atitinka, bet tiksliai nepasake ar sirdute plaka, "lyg ir pulsuoja, bet dar sunku teigti" pasake taip ir skyre duphastona. Esu is mazo miestelio ir gydytoja nera susidurusi su afs. Noriu paklausti ar yra kam nors taip buve? Jei taip ar jum skyre papildomai duphastona gerti? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(kristinukas25 @ 2014 07 21, 15:45)
Sveikos, noreciau pasiklausti gal kam yra taip buve, man dabar eina septinta nestumo savaite, kai suzinojau, nuo 5 savaites pradejau leistis fraxi, bet siandien pradejo rusvai teplioti, gal yra kam nors taip buve? Nulekiau pas gydytoja, paziurejo, tai savaites atitinka, bet tiksliai nepasake ar sirdute plaka, "lyg ir pulsuoja, bet dar sunku teigti" pasake taip ir skyre duphastona. Esu is mazo miestelio ir gydytoja nera susidurusi su afs. Noriu paklausti ar yra kam nors taip buve? Jei taip ar jum skyre papildomai duphastona gerti? Aciu uz atsakymus.

Aš duphaston gėriau - su afs nesusiję, čia kai hormono progesterono trūksta reikia gert. Padeda išnešioti.

Po intymo gali tepti - nes viskas jautriau ir trapiau. Arba buvusio ciklo metu. Atsipalaiduok, ilsėkis - viskas bus gerai.
Atsakyti