Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Jurgutele, po persileidimų skiria profilaktiškai, nebijok 4u.gif
Atsakyti
jus neziurekit ka ten raso,bus ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2014 08 05, 22:26)
Sveikos, daug skaičiau, matau, kad daugumai tirtas šis afs sindromas ir skirtas gydymas. Man tyrimų nustatyti šiam sindromui nedarė, bet vis tiek skyrė aspirina ir ziborą, laukiuosiu po persileidimų. Pergyvenu, ar blogiau nebus unsure.gif

Nebus.
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2014 08 07, 21:23)
jus neziurekit ka ten raso,bus ramiau smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano gydytojas kai suzinojo kad as vartoju fraxiparine ir aspirina,nustebo sako siaip skiriama kai jau yra sirdeles veikla. Bet as galvoju kad jei ne tie vaistai tikrai nebuciau sulaukusi sirdeles uzplakimo. ax.gif
Man tik neramu del vienintelio dalyko, kad medikai nepraziopsotu laiko kada man reiktu didint leidziama heparina ir kiek ji didint. ax.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti, jei prasideda persileidimas, kaži nutraukt aspirina ir zibor ar tęst vartojimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 07, 21:40)
Sutinku drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mano gydytojas kai suzinojo kad as vartoju fraxiparine ir aspirina,nustebo sako siaip skiriama kai jau yra sirdeles veikla. Bet as galvoju kad jei ne tie vaistai tikrai nebuciau sulaukusi sirdeles uzplakimo.  ax.gif
Man tik neramu del vienintelio dalyko, kad medikai nepraziopsotu laiko kada man reiktu didint leidziama heparina ir kiek ji didint.  ax.gif

Tau AFS sindromas ar dėl kitų priežasčių paskyrė?
Atsakyti
Ačiū, mergičkos 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 07, 21:40)
Sutinku drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mano gydytojas kai suzinojo kad as vartoju fraxiparine ir aspirina,nustebo sako siaip skiriama kai jau yra sirdeles veikla. Bet as galvoju kad jei ne tie vaistai tikrai nebuciau sulaukusi sirdeles uzplakimo.  ax.gif
Man tik neramu del vienintelio dalyko, kad medikai nepraziopsotu laiko kada man reiktu didint leidziama heparina ir kiek ji didint.  ax.gif

Man Abraitis sakė, kad didint dozę reikia pasiekus 70 kg.

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 08, 15:46)
Ačiū, mergičkos 4u.gif
Man Abraitis sakė, kad didint dozę reikia pasiekus 70 kg.

Dekui Kitty thumbup.gif Turesiu omenyje,nes greit tas svoris soktels blush2.gif biggrin.gif
Man pasake kad as turesiu leistis krauja skystinancius ir aspirina vartoti kai pasakiau kad turiu MTHFR geno mutacija.
Turkijoje kartojo visus afs tyrimus. As sakiau kad man jau daryta tris kartus ir viskas ok.Jie vistiek kartojo ir aciu Dievui,surado kad pas mane LAI 1 ir II yra virs normos.
Taigi dabar leidziuos ir del afs ir del MTHFR geno mutacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 08, 17:26)
Dekui Kitty thumbup.gif Turesiu omenyje,nes greit tas svoris soktels blush2.gif  biggrin.gif
Man pasake kad as turesiu leistis krauja skystinancius ir aspirina vartoti kai pasakiau kad turiu MTHFR geno mutacija.
Turkijoje kartojo visus afs tyrimus. As sakiau kad man jau daryta tris kartus ir viskas ok.Jie vistiek kartojo ir aciu Dievui,surado kad pas mane LAI 1 ir II yra virs normos.
Taigi dabar leidziuos ir del afs ir del MTHFR geno mutacijos 4u.gif

as tave biski pataisysiu heparinai kraujo neskystyna jie blokuoja kresuliu susidaryma,o va aspirinas skystyna,cia du skirtingi vaistai ir jie skirtingai veikia
Atsakyti
Kaip suprantu, nėštumo eigoje pgl A reikia didinti aspirino dozę atsižvelgiant į svorį, o heparino - ne. bet tiesą sakant, aš savavališkai aspirino nedidinau, bijojau jo baisiai ir visą nėštumą gėriau po 100, nors nuo 60 kg pasiekiau 85 ir nuo 70 turėjau gert po 150. doh.gif dabar jau porą mėn vėl sveriu 60 clap.gif bet savo 9,5 kg vaiką vos bepakeliu smile.gif

Migle, neatsakiau tau, gerai pajūry gyvenas, lyg nuolatinės atostogos, sugalvoji - ir jau prie jūros:) dabar kurį laiką Druskininkuose esu, visur man gerai smile.gif gal tavoji dukrytė jau vaikšto?
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2014 08 09, 13:22)
as tave biski pataisysiu heparinai kraujo neskystyna jie blokuoja kresuliu susidaryma,o va aspirinas skystyna,cia du skirtingi vaistai ir jie skirtingai veikia

Man nepasitvirtino afs tyrimai, bet finale paskyre heparina, aspirino ne. Kaip tik ta karta ir pavyko, nors baigesi ankstyvuoju persileidimu, dabar kyla klausimas, gal pritruko aspirino o gal heparinas pakenkti galejo, nors tuo labai abejoju.
Kaip ir jurgutele svarstau ar nereikejo vaistu nutraukti vos prasidejo kraujavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuky: 11 rugpjūčio 2014 - 14:46
QUOTE(Limi @ 2014 08 11, 11:08)
Kaip suprantu, nėštumo eigoje pgl A reikia didinti aspirino dozę atsižvelgiant į svorį, o heparino - ne.

nesuprantu, ar jo nuomonė nuo mėnuliop fazių priklauso? doh.gif g.gif man kaip tik aspirino neliepė didinti, o būtent hepariną - būtinai, tris kartus pakartojo, kad tik nepamirščiau doh.gif
Atsakyti