Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(jurgutele @ 2014 08 28, 08:30)
Nuo badymosi mano pilvas mėlynem nusėtas,  bet melyne ne kiekvienoj durio vietoj. Kaip manot, pataikau i kraujagysle ar negerai vaistus susileidziu g.gif ir tas ziboras man skausmingas doh.gif

Labas, man taip pat melynes buna bet ne visose durio vietose, as leidziuosi fraxiparina.
Atsakyti
manau, kad mėlynės kai į stambesnę kraujagyslę pataikai. aš labai tyrinėdavau kur mažiau šviečia kraujagyslių ir ten durdavau. kartais iš vis būdavo, kad nesimatydavo, kad badausi, o kartais mėlynėm pilvas nusėtas. tiesą sakant būdavo, kad duriu ir jaučiu kad sunkiai lenda, tai jau būdavo aišku, kad bus mėlynė.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 08 28, 09:59)
manau, kad mėlynės kai į stambesnę kraujagyslę pataikai. aš labai tyrinėdavau kur mažiau šviečia kraujagyslių ir ten durdavau. kartais iš vis būdavo, kad nesimatydavo, kad badausi, o kartais mėlynėm pilvas nusėtas. tiesą sakant būdavo, kad duriu ir jaučiu kad sunkiai lenda, tai jau būdavo aišku, kad bus mėlynė.

Va va, ir man buna, kad sunkiai duriasi, ten kur neiduriu ,imu kita rauksle ir vel duriu doh.gif Neskausmingų ir sėkmingų dūrių visoms 4u.gif
Atsakyti
Aš jau kelis mėnesius leidžiuosi Fraxiparine. Kartais pataikau į vietą, kad nelenda visai. Tada kitos ieškau. O mėlynių pasitaiko.
Atsakyti
kad ir juokingai skamba, bet aš jau vėl noriu badytis,bet kad mano vaikui MP tokia palaima, kad nežinau nei kaip čia suderint šitus dalykus, ot dilema rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, gal kuri turi clexane 0,4 likučių ? ax.gif galėčiau nupirkti wink.gif
Atsakyti
Camelijos el. vaistinėje Fraxiparine 0,3 ml. 93 Lt. gal kam aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelka @ 2014 09 04, 19:12)
Camelijos el. vaistinėje Fraxiparine 0,3 ml. 93 Lt. gal kam aktualu smile.gif

turbūt geriau neikeisti clexane į šį ? g.gif matau, kad veiklioji medžiaga ne ta ..
Atsakyti
Laba dienele, turiu likusio fraxiparino 0,3 ml. Rasykit zinute-temos neseku.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 08 28, 15:37)
kad ir juokingai skamba, bet aš jau vėl noriu badytis,bet kad mano vaikui MP tokia palaima, kad nežinau nei kaip čia suderint šitus dalykus, ot dilema rolleyes.gif

Limi aš su antru pastojau dar maitindama pirma. Pasikonsultuok su savo gydytoja. Leidziami i piena nepatenka, su aspirinu tik biski kitaip, bet jo mazos dozes ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 08 28, 14:37)

praskaidrinai vakarą :'))))
aš badytis nenoriu, net nukrato prisiminus.. bet iš principo būčiau nieko prieš dėl galutinio tikslo :') tik kad tas MP vis dar valdo. Nors kas dieną vis mažiau. Dilema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2014 09 05, 08:49)
turbūt geriau neikeisti clexane į šį ?  g.gif  matau, kad veiklioji medžiaga ne ta ..

vistiek ta pati daro galit keisti.ziboras ir kiti heparinai taip pat veikia
Atsakyti