Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Joviva @ 2014 08 25, 10:25)
O kiek pas mus kristianoje ta Velvet kainuoja? Beje, gal kuri jau bandete naujaja biria pudra?

velvet 149 Lt
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 25, 14:05)
Kokia čia naujoji  bigsmile.gif

Raso, pasirodys tarptautineje rinkoje rugsejo men. 4u.gif Orentacine kaina - 72eur smile.gif

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation SPF15, su mini kabuki sepeteliu.

user posted image

http://1beautynews.r...tion-osen-2014/

Megoje paskubomis perejau stendus, lyg ir maciau Chanel stende kazkokia naujiena, arba as klystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 25 rugpjūčio 2014 - 13:51
Labas,
gal kas galetu atsakyt ar chanel le volume tusas greit sutirsteja? turejau testeri - naujas buvo sviezutelis, bet labai jau greit sutirstejo..gal per 1 -1,5men, anksciau esu turejus sublimage ir inimitable tusus nu nei vienas taip greit nesutirstejo... g.gif efektas man patiko, galvoju isigyti pilna bet jei jis taip greit stengsta tai manau neverta (pvz dior extase tusas man neuzstengo ilgiau nei 6men)

ir dar noretusi atsiliepimu apie chanel poudre universelle libre 57reverie ji is 2012 holiday kolekcijos berods..gal kas bande? ar ji labai blizgi? ar efektas panasus kaip meteoritu? (kazko panasaus tikedamasi pirkau dior nude rose powder ir nusivyliau)
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 07 16, 20:15)
O kaip jums nusivalo tas Le Volume? Valant tusa sita, viskas aplink akis juoda nuvalius laaabai kruopsciai, atsikelus kita ryta vistiek paakiai ir viskas aplink akis pajuode nuo tuso  doh.gif Sakyciau, kad nusivalo jis labai sunkiai lyginant su GA.

man jis valosi labai lengvai, valau bioderma vandeniu
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 07 15, 09:11)
Prieš kelias dienas pradariau šį Chanel tušą...

Kristej pirkot? as bijau nesviezia isigyt, kazkaip kiek lt esu pirkus tusu tai gal 5 is keliu desimciu buvo sviezi biggrin.gif beje kaip tusas dabar - ar vis dar taip pat lengvai dazo? man kazkaip pergreit sutirstejo jis...
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 08 25, 13:48)
Raso, pasirodys tarptautineje rinkoje rugsejo men. 4u.gif Orentacine kaina - 72eur smile.gif

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation SPF15, su mini kabuki sepeteliu.
Megoje paskubomis perejau stendus, lyg ir maciau Chanel stende kazkokia naujiena, arba as klystu  smile.gif

O kaip įdomu, pasidomėsiu... drinks_cheers.gif

QUOTE(mimi88 @ 2014 08 27, 09:04)
Kristej pirkot? as bijau nesviezia isigyt, kazkaip kiek lt esu pirkus tusu tai gal 5 is keliu desimciu buvo sviezi biggrin.gif beje kaip tusas dabar - ar vis dar taip pat lengvai dazo? man kazkaip pergreit sutirstejo jis...

Nordstrom.com pirkau, kolkas patirštėjo, bet nuo to dažo tik dar geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 27, 13:26)
O kaip įdomu, pasidomėsiu... drinks_cheers.gif
Nordstrom.com pirkau, kolkas patirštėjo, bet nuo to dažo tik dar geriau  drinks_cheers.gif

Nauja biri pudra jau kuris laikas kristese yra smile.gif) Idomus ipakavimas toks, ne toks kaip ankstesnes, toks kaip tinkliukas yra smile.gif
Atsakyti
Na aš jau vakar įsigijau naująją Vitalumiere birią pudrą. Kaip tik vakar ir išmėginau. Naudojau be jokių makiažo pagrindų, dėjau tiesiog ant veido padengtu kremu. Šiaip galiu pasakyti, kad pirmasis pabandymas patiko, nes nesausino veido odos, oda jautėsi puikiai, neapsunkinta. Taip pat atsitaikiau spalvą (pas mane no.10). Kiek pastebėjau spalvos gana tamsokos, bet produktas geras. Ją naudoti reikia sukamaisiais judesiai tepant su kabuki šepetėliu. Dar konsultantė sakė, kad ji turi drėkinančių savybių, todėl tinka net ir sausai odai. Žiemą matysis, ar išlenda pasausėjusios vietos ar ne. Šiaip vienintelis trūkumas, kad produkto kiekis 10 g, o kaina gana didelė (berods 250Lt)
Taip pat jau turiu Chanel 2014 fall kolekcijos skaistalus, tamsų nagų laką ir lūpų blizgį. Trumpai pateiksiu savo nuomonę apie gaminius.
Nagų lakas (631 orage) - kaip ir visi Chanel nagų lakai turi unikalią spalvą, kuri tinka praktiškai prie visko. Man jis dienos metu atrodo pilkšvai mėlynas, vakare tamsiai mėlynas. Nu vienu žodžiu, tinkantis rudens ir žiemos sezonui prie visko ir betkokia proga.
Lūpų blizgis (spalva 189) - puikus pasirinkimas toms, kurios nemėgsta ryškiai dažytis lūpų, nemėgsta blizgučių, o lupų dažai yra tarsi apsauginė - pagalbinė priemonė šaltesniu sezonu. Spalva nėra nude, turi rausvumo.
O skaistalai pas mane joues contraste (spalva 80 jersey) - tai rusvi skaistalai, tinkantys gal labiau šiltesniu sezonu, tačiau kaip kontūravimo priemonė puikiai atlieka savo darbą. Taip pat kontūravimui man labai patiko chanel les beiges pudrytė (no.40). Vasarą gali būti naudojama net ir kaip bronzantas, kadangi spalva gana tamsi. Tai skaistalai gal geriau žiemai būtų buvę ružavesni.
Taip pat turiu volume tušą, apie kurį diskutavote anksčiau, tai pirmas įspūdis toks, kad mano mažoms akims perdidelis šepetėlis, reikia atsargiai ir kruopščiai dažytis, ir pas mane jis visai neskystas, gana tirštas, nors ir šviežias.
Atsakyti
Šiandien apžiūrėjau naują birią pudrą, patiko wub.gif Tik ant rankos pabandžiau, nes pati pasidažius buvau, tai nenorėjau kraut keliais aukštais pudrų biggrin.gif Pakuotė patiko, kaip skirstosi ant odos irgi patiko....
Dar sužavėjo kažkokia nauja (o gal nenauja) makiažo bazė wub.gif Jau oda kokia lyyyyygi paliko, tikrai jos norėsiu wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 rugpjūčio 2014 - 15:05
Norika, gal si baze toki gera ispudi paliko? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 28 rugpjūčio 2014 - 15:29
Jo jo, šita nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2014 08 28, 14:00)

Taip pat turiu volume tušą, apie kurį diskutavote anksčiau, tai pirmas įspūdis toks, kad mano mažoms akims perdidelis šepetėlis, reikia atsargiai ir kruopščiai dažytis, ir pas mane jis visai neskystas, gana tirštas, nors ir šviežias.

pirkot kristej? va as ten ir bijau neskysta nusipirkt, reikes laukt kur keliausiu vel kur nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2014 08 27, 10:04)
ir dar noretusi atsiliepimu apie chanel poudre universelle libre 57reverie ji is 2012 holiday kolekcijos berods..gal kas bande? ar ji labai blizgi? ar efektas panasus kaip meteoritu? (kazko panasaus tikedamasi pirkau dior nude rose powder ir nusivyliau)

Nu ne, į Guerlain meteoritus visai nepanašu. Daugumą meteoritų galima ir dienai subtiliai pritaikyti, o ši pudra suteikia tokį blizgesį, panašiai kaip pas pramoginių šokių šokėjas ar čiuožėjas ant ledo būna kūnas išblizgintas. Man panašiau į Nuxe Huile Prodigieuse dry oil in golden shimmer. Tik nuxe bronzinės spalvos. Kažkas panašaus. Vilniuj ši limitkė ne kiekvienoj Kristėj buvo/tebėra.

Kokie įspūdžiai iš praūžusios naujos kolekcijos pristatymo su Chanel konsultantėm?
Aš buvau, tikėjausi daugiau... unsure.gif O jei apie pačią naują kolekciją, tai labiausiai patiko nauji šešėliai, pabandžiau ant rankos, superinė pigmentacija, minkštučiai, o jau dailūs rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 27, 14:26)
Nordstrom.com pirkau, kolkas patirštėjo, bet nuo to dažo tik dar geriau  drinks_cheers.gif

Ar apsimoka Chanel pirkti Nordstrom? Pigiau išeina?
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2014 08 28, 16:30)
pirkot kristej? va as ten ir bijau neskysta nusipirkt, reikes laukt kur keliausiu vel kur nors biggrin.gif

As pirkau Kristeje, nei skystas, nei tirstas, normalios konstistencijos. Labai graziai dazo thumbup.gif

NORIKA, mane ta baze irgi sudomino, reiks isbandyti. Kaip tik ipusejau Guerlain baze, bus proga isigyti Chanel, jei patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 28 rugpjūčio 2014 - 17:33