Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Kiek jums laiko Rouge Coco Shine?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 09 29, 20:03)
Kiek jums laiko Rouge Coco Shine?

Labai greitai dingsta ir nieko nevalgant, negeriant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 09 29, 21:10)

Taip taip, pasidažau, apsirengiu rūbus, susidedu į rankinę daiktus, pasiimu telefoną, apsiaunu batus, užsisagstau paltą, žiūriu...lūpos nepadažytos rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiuo metu naudoju ir esu laaabai patenkinta Hydra Beauty Gel Creme
user posted image
iš pradžių dvejojau pirkti, nes prisiskaičiau užsienio forumuose, kad kitoms sudėtis bloga pasirodė, bet surizikavau ir taip džiaugiuosi thumbup.gif oda puikiai sudrėkinta, kremas greit įsigeria, vėsina, suteikia "lift" poveikį wub.gif patiko žymiai labiau už Sisley cucumber cream, kuris dar ir vos ne dvigubai brangesnis schmoll.gif
Atsakyti
Reikia nuomones apie kompaktine pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 09 29, 21:10)

drinks_cheers.gif pritariu del laikymosi, bet man ju tekstura patinka, nesausina lupu, spalvytes grazios wub.gif Baigineju 54 (boy) numeriuka, noreciau 87 pabandyti, bet kazkaip gaila tiek moketi del pusvalandzio ant lupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 09 29, 20:16)
Taip taip, pasidažau, apsirengiu rūbus, susidedu į rankinę daiktus, pasiimu telefoną, apsiaunu batus, užsisagstau paltą, žiūriu...lūpos nepadažytos rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Kaip ilgametė normalių lūpdažių fanė galiu rekomenduoti Lancome L'Absolu Rouge, viskas vietoj, niekur nedingsta, perku taip dažnai, kad neretai pasiimu du vnt. tos pačios spalvos, kad visur būtų po ranka, net jei pamiršiu vienoj rankinėj, bus kitoj. rolleyes.gif
Atsakyti
Kas pudryte sausai odai parekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(paparace123 @ 2015 02 08, 19:09)
Kas pudryte sausai odai parekomenduotumete?

Chanel Vitalumiere, jei nereikia didelio maskavimo
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 09, 14:50)
Chanel Vitalumiere, jei nereikia didelio maskavimo

Svarbu, kad labai nesausintu, nes dabar taip isausejo oda, kad pleiskanoti pradejo. Aciu labai, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paparace123: 09 vasario 2015 - 19:00
Hey, Kristulkoj jau pavasario kolekcija atsirado smile.gif Niekas nieko nebandėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 02 09, 20:39)
Hey, Kristulkoj jau pavasario kolekcija atsirado smile.gif Niekas nieko nebandėte? smile.gif

Bandziau lupdazi, na ir ka.... jis mane suviliojo, nors ir sakiau, kad daugiau nepirksiu tu coco shine, bet naujai spalvai turbut neatsisipirsiu. 98nr. tobulas pavasariui thumbup.gif
Atsakyti