Kiek jums laiko Rouge Coco Shine?
QUOTE(Malena @ 2014 09 29, 20:03)
Kiek jums laiko Rouge Coco Shine?
Labai greitai dingsta ir nieko nevalgant, negeriant

QUOTE(Joviva @ 2014 09 29, 21:10)
Taip taip, pasidažau, apsirengiu rūbus, susidedu į rankinę daiktus, pasiimu telefoną, apsiaunu batus, užsisagstau paltą, žiūriu...lūpos nepadažytos

O aš šiuo metu naudoju ir esu laaabai patenkinta Hydra Beauty Gel Creme

iš pradžių dvejojau pirkti, nes prisiskaičiau užsienio forumuose, kad kitoms sudėtis bloga pasirodė, bet surizikavau ir taip džiaugiuosi
oda puikiai sudrėkinta, kremas greit įsigeria, vėsina, suteikia "lift" poveikį
patiko žymiai labiau už Sisley cucumber cream, kuris dar ir vos ne dvigubai brangesnis

iš pradžių dvejojau pirkti, nes prisiskaičiau užsienio forumuose, kad kitoms sudėtis bloga pasirodė, bet surizikavau ir taip džiaugiuosi

Reikia nuomones apie kompaktine pudra

QUOTE(Joviva @ 2014 09 29, 21:10)

QUOTE(Malena @ 2014 09 29, 20:16)
Taip taip, pasidažau, apsirengiu rūbus, susidedu į rankinę daiktus, pasiimu telefoną, apsiaunu batus, užsisagstau paltą, žiūriu...lūpos nepadažytos 

Kaip ilgametė normalių lūpdažių fanė galiu rekomenduoti Lancome L'Absolu Rouge, viskas vietoj, niekur nedingsta, perku taip dažnai, kad neretai pasiimu du vnt. tos pačios spalvos, kad visur būtų po ranka, net jei pamiršiu vienoj rankinėj, bus kitoj.

QUOTE(paparace123 @ 2015 02 08, 19:09)
Kas pudryte sausai odai parekomenduotumete?
Chanel Vitalumiere, jei nereikia didelio maskavimo
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 09, 14:50)
Chanel Vitalumiere, jei nereikia didelio maskavimo
Svarbu, kad labai nesausintu, nes dabar taip isausejo oda, kad pleiskanoti pradejo. Aciu labai, pabandysiu

Hey, Kristulkoj jau pavasario kolekcija atsirado
Niekas nieko nebandėte?

QUOTE(dewofsoul @ 2015 02 09, 20:39)
Bandziau lupdazi, na ir ka.... jis mane suviliojo, nors ir sakiau, kad daugiau nepirksiu tu coco shine, bet naujai spalvai turbut neatsisipirsiu. 98nr. tobulas pavasariui