Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Malena @ 2014 08 28, 16:41)
Ar apsimoka Chanel pirkti Nordstrom? Pigiau išeina?

Buvo akcija - perki du, trečią išsirenki nemokamai biggrin.gif Tai jamiau du Chanel ir vieną MAC 3D tušiukus, vidutinė tušo vertė gavosi gal 60-65Lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 rugpjūčio 2014 - 18:02
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 28, 17:24)
Jo jo, šita  nail.gif  biggrin.gif

Nenauja, bet superine, turiu ja, labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 28, 19:06)
Nenauja, bet superine, turiu ja, labai patinka wub.gif

Tai prasau placiau pakomentuoti, kas per geris 4u.gif
Atsakyti

Lisa Eldridge video pristatymas naujosios birios pudros smile.gif

https://www.youtube....h?v=6HdH3r1TYn0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 29 rugpjūčio 2014 - 17:01
QUOTE(Joviva @ 2014 08 28, 19:41)
Tai prasau placiau pakomentuoti, kas per geris 4u.gif

Greitai susigeria, ilgiau islieka makiazas, nenuplaukia, graziau ir lygiau pasidengia krempudra. Turejau viena krempudra, kuri man buvo per tamsi, tai dabar maisau sia baze su krempudra, kad pasviesintu, tai labai graziai sis mixas uzsitepus atrodo, veidukas lygesnis atrodo ir pan. wub.gif Tik nervina, kad buteliukas be dozatoriaus ar pompeles, yra mentele, bet nenaudoju jos, nelabai man patogu, nesuprantu, kodel nebuvo galima pagaminti buteliuko su dozatorium, zymiai patogiau butu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 30, 10:43)
Tik nervina, kad buteliukas be dozatoriaus ar pompeles, yra mentele, bet nenaudoju jos, nelabai man patogu, nesuprantu, kodel nebuvo galima pagaminti buteliuko su dozatorium, zymiai patogiau butu g.gif  ax.gif

Na bent jau stende buteliukas su pompele g.gif Pasigooglinau, tai suprantu tas multi-use su pompele, o tas kitas sheer - be pompeles.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 30, 14:57)
Na bent jau stende buteliukas su pompele  g.gif Pasigooglinau, tai suprantu tas multi-use su pompele, o tas kitas sheer - be pompeles.... unsure.gif

Aaa, tai busiu susimaisius, pas mane yra sheer, daug kam uzkliuvo, kad sheer be pompeles, tai ta multi use su pompele padare ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kiek pas mus Kristėj skaistalai Joues Contraste kainuoja?
nes šnd Douglase užsklausiau, sako 149 lt, o man lyg atrodo kad jie apie 170 turetų kainuot?
Atsakyti
Kiek aš suvokiu, tai jie turėtų panašiai kainuoti, nebent ten kokia akcija. Nes viena ause girdėjau, kad Douglas Chanel gauna iš Kristianos...
Atsakyti
Sakykit damos, a turim pas save (Kristianose mūsų) Illusion d'Ombre šešėlį "New Moon"? Jei taip, tai kokia kaina? Naršiau ir netyčia "susidūriau" su juo, ir beveik apsiseilėjau.. biggrin.gif Jau toks grožis wub.gif
user posted image
Bet kažkur skaičiau, kad lyg ir buvęs limituotas jis, tai matyt jau ir nebėra biggrin.gif Gal yra kažkas panašaus į šį? Kad ir kitų gamintojų..
Atsakyti
lygiai tokia pat spalvyte turi isadora seseliai,dezuteje trys spalvos buna 4u.gif
Atsakyti
Mano pats mylimiausias Chanel balzamas lupoms,net nereikia jokio blizgio,toks superinis daikciukas,lupos sudrekintos ,tviska wub.gif Tikrai bus kartojamas ne karta wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti