Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 27, 02:50)
Zalias man tobulas (na tik dregmei nera labai atsparus), o rozinis nepatiko - is esmes lyg ir vienodi sepeteliai, patys tusai labai panasus (juodoj pakuotej taip pat), bet zalias man geriausias is visu triju. Kazkaip detaliau jau neatsimenu, bet PF temoj paieskok, tikrai busiu rasius.

Dėkui 4u.gif Jaučiu, pačiai teks pirkt abu ir pamėgint, kuris labiau patinka, nes žaliam jokių priekaištų neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu paprašyti jūsų išbandytos natūralios dekoratyvinės kosmetikos top'ų 4u.gif
Labiausia patikusi ir tikusi:
1. skysta pudra
2. biri pudra
3. akių tušas
4. akių peštukas
5. akių šešėliai
6. lūpdažis
7. lūpų blizgis
8. lūpų balzamas

Nes pati sumąsčiau pereiti prie natūralios kosmetikos naudojimo, o pasirinkimas įvairus, nežinau nuo ko pradėt, tai jūsų patarimai būtų labai gera pagalba pradžiai. ax.gif Domina tik Lietuvoje galima įsigyti kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 18:59)
Nes pati sumąsčiau pereiti prie natūralios kosmetikos naudojimo, o pasirinkimas įvairus, nežinau nuo ko pradėt, tai jūsų patarimai būtų labai gera pagalba pradžiai.  ax.gif Domina tik Lietuvoje galima įsigyti kosmetika smile.gif

Apie tušą kaip tik kalbėjom keliais post'ais aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 11 27, 20:02)
Apie tušą kaip tik kalbėjom keliais post'ais aukščiau  mirksiukas.gif

taip, aš tai perskaičiau 4u.gif , bet nelabai radau, kur jį galima nusipirkti Lietuvoje?
Atsakyti
Bandau smile.gif

1. skysta pudra - neradau ir nebenaudoju, perėjau prie birios mineralinės;
2. biri pudra - Lily Lolo (nežianu ar yra LT) kai pilnesnė piniginė arba benecos, kai tuštesnė smile.gif
3. akių tušas - Phyts (berods nėra Lt) arba dr. Hauschka, jei pakanka nedramatiškų blakstienų smile.gif;
4. akių peštukas - benecos, dr. Hauschka;
5. akių šešėliai - dr. Hauschka;
6. lūpdažis - nenaudoju;
7. lūpų blizgis - benecos visai naudotini, jei atsirenki spalvą;
8. lūpų balzamas - Aubrey Organics, Eco desire.
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 19:47)
taip, aš tai perskaičiau 4u.gif , bet nelabai radau, kur jį galima nusipirkti Lietuvoje?

Oi, pamiršau, kad Jums Lietuvoj reikia doh.gif Būna, kad forume narės pardavinėja, kažkur yra tema Dalinamės ekologiška kosmetika ar pan., pasekit ją, gal užtiksit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 19:47)

Esu mačiusi masinių pirkimų portalų pasiūlymuose - bet neseku jų dažnai, gal ten kartą ar du ir tebuvo pasirodę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 19:59)
noriu paprašyti jūsų išbandytos natūralios dekoratyvinės kosmetikos top'ų 4u.gif

Kai aš perėjau prie natūralios kosmetikos, būtent su dekoratyvine turėjau daugiausiai vargo, kol atradau tai, kas labiausiai patinka, o ir tai dar ne viską atradusi esu rolleyes.gif

Skysta pudra - neatradau dar sau tinkamos, iš bandytų pats neblogiausias buvo Laveros makiažo pagrindas
Biri pudra - Dr. Hauschka
Akių tušas - liūdžiu, bet neatradau sau tobulo ir jau praradau viltį atrast. Kartais naudoju Borlind tušą, bet jis tik paryškina spalvą ir kiek pailgina, visai neatsparus drėgmei, kaip ir visi kiti bandyti ekologiški tušai
Akių pieštukas - Benecos
Akių šešėliai - vienareikšmiškai Dr. Hauschka, puikiai pigmentoti, gerai laikosi, namažas spalvų pasirinkimas
Lūpdažis - vis dar paieškose
Lūpų blizgis - 100% Pure geriausia, ką teko bandyti, dar visai neblogi yra Uoga Uoga blizgesiai, tik trumpokai laikosi
Lūpų balzamas - Uoga Uoga
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 19:59)
1. skysta pudra
2. biri pudra
3. akių tušas
4. akių peštukas
5. akių šešėliai
6. lūpdažis
7. lūpų blizgis
8. lūpų balzamas

1. Terre d'oc 'bb cream' - dar neseniai turiu, bet labai patinka. Spalva man biskiuka per tamsi ir i rausvuma, tai zadu pirkt sviesesni nr (jis i geltonuma) ir maisyt - manau tada tobulai gausis. Nors ir bb cream, bet man pakanka maskavimo, veidukas labai graziai atrodo.
2. Everyday Minerals 'semi matte' uzbaigimo. Kazkada Bare Minerals labai patiko, bet EM dabar labiau patinka.
3. Physicians Formula zalias lapelis. Dar Dr. Hauschka 'volume' smagus buvo, bet jau naturalesnis (labai panasus i si yra Gabriel ir Zuzu Luxe - tarp siu skirtumo nematau, nes gamintojas tas pats).
4. Turiu Dr.Hauschka ir Benecos- Hauschka labiau patinka.
5. Man rodos nera tobuliausios sudeties, bet Physician's Formula 'nude' paletes - nebeeksperimentuoju su spalvos, dazymosi technikom, tai man ju per akis. O ir akys mano jautrios, tai sie nei alergizuoja, nei nuplaukia, nei subega (pagrindo nenaudoju).
6. Sula, UNE ir Juice Beauty. Nors bendrai imant, tai vistik nenaturaliu lupu priemoniu pas mane daugiau - su naturaliom sunkiau teksturas/spalvas atsirinkt... Tiesa, Juice Beauty turimas labai minkstas, tai siltuoju metu laiku problematiska kazkur nestis, nes tyzta.
7. Visai nieko buvo Burt's Bees (su aplikatorium, jie is tirstesniu), bet siuo metu neturiu nei vieno naturalaus, tai turbut isvada, kad nei vienas labai nesuzavejo.
8. Crazy Rumours, Burt's Bees ir Siera Bees. Nors cia pasirinkimas begalinis ir mazai nuvilianciu.
Atsakyti
1. skysta pudra - sakyčiau, Dr. Hauschka
2. biri pudra - Everyday Minerals, Hauschka, Lily Lolo
3. akių tušas - Hauschka, Annemarie Borlind
5. akių šešėliai - Hauschka, Everyday Minerals

Benecos turi nemažai dekoratyvinės kosmetikos, bet nesu bandžiusi. ax.gif

Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau susidariau sąrašiuką, nuo kurio pradėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldikava: 28 lapkričio 2013 - 08:53
[quote=saldikava,2013 11 27, 19:59]
sveikos 4u.gif

1. skysta pudra
2. biri pudra
3. akių tušas
4. akių peštukas
5. akių šešėliai
6. lūpdažis
7. lūpų blizgis
8. lūpų balzamas

1. Physicians Formula BB kremas neblogas buvo (sausesnei odai).
2. Honeybee Gardens presuota - super.
3. Physicians Formulas zalias.
4. Inika
5. Dr. Hauscka
6. Benecos
7. Une
8. Burts Bees
Atsakyti