Nu nežinau, iš kur pas jus tokia informacija dėl vandens niekur gyvenime nesu radusi, kad kokosų aliejų sudarytų vanduo maža to, visą žiemą naudojau kokosų aliejaus pagrindo maitinamąjį kremą. Nu ir nenušalau lyg ir
Merginos, gal kurį naudojot Lavera kremą su spalva "Trend Sensitive"? Arba gal galite patarti ką atradusios super gero? Baiginėjasi Madara Moon Flower, ieškau kažko panašaus
Sveikos, na, aš irgi norėčiau parašyti keletą atsiliepimų apie natūralią kosmetiką...
Visų pirma, tai Laveros Trend Sensitive makiažo pagrindas, spalva Honey 03. Nieko gero apie jį pasakyti negaliu, išties, ne, gal tik kad kvapas visai nieko. O šiaip bandžiau tepti ir ant sausos odos, ir ant pateptos kremu - negražiai tepasi, dalis kremo sušoka į rutuliukus ant veido, kai bandau jį tolygiau paskirstyt, tai gaunasi nei į tvorą, nei į mietą. Čia buvo mano pirmas natūralus bandytas makiažo pagrindas, tai taip nusivyliau, kad toliau bijau kažką pirkti - visgi pinigų mėtymas gaunasi, o dažniausiai išmėginti tokių kremų neina, nes jie platinami tik internetu. Beje, gal kas turit atsiliepimų apie 100pure makiažo pagrindą arba toninį kremą?
Benecos ilginamasis tušas man irgi nepatiko, šiaip dažo maloniai, bet nė kiek neilgina, tiesiog padažo blakstienas tiek, kiek jų yra. Jos vos vos ryškesnės atrodo, o aš mėgstu dideles, tai po poros kartų irgi padėjau į šalį.
Aubrey Organics kremas jautriai veido odai man laaaabai patiko, jau antrą buteliuką naudoju. Nors mano oda nėra jautri, vis tiek puikiai tinka, greit susigeria, turtinga sudėtis, na, vienu žodžiu, auksas. Žadu išbandyti tos pačios linijos kremą normaliai veido odai.
Giovanni šampūnas Smooth as silk toks 50/50, nieko gero, nieko blogo, bent jau man erzina odą, bet dauguma šampūnų taip ir kol kas neatradau tokio, nuo kurio pleiskanų nebūtų.
Giovanni kondicionierius raudoniems plaukams malonus visai, bet irgi, nieko vau.
Giovanni magnetizuojanti kaukė - labiausiai patikęs Giovanni produktas, planuoji išbandyti ir tos pačios linijos šampūną, nes labai pastebimas efektas mano plaukams, jie iškart tokie pamaitinti, švelnūs, na, labai patinka.
Uoga uoga aliejus plaukams tamsioji pusė - vienas mylimiausių, patinka, kad sudėtyje yra dilgėlių, pamaitina plaukus, na, bet čia turbūt dauguma aliejų panašiai veikia.
Nonique kūno kremai - nelabai žinau, ar jų sudėtis gera, tačiau yra ir ekologiškų ingredientų. Na, nepatiko man, kvapai tokie sintetiniai pasirodė, ypač bananinio, drėkina pusėtinai, tikrai nekartočiau.
Sveikos, na, aš irgi norėčiau parašyti keletą atsiliepimų apie natūralią kosmetiką...
Visų pirma, tai Laveros Trend Sensitive makiažo pagrindas, spalva Honey 03. Nieko gero apie jį pasakyti negaliu, išties, ne, gal tik kad kvapas visai nieko. O šiaip bandžiau tepti ir ant sausos odos, ir ant pateptos kremu - negražiai tepasi, dalis kremo sušoka į rutuliukus ant veido, kai bandau jį tolygiau paskirstyt, tai gaunasi nei į tvorą, nei į mietą. Čia buvo mano pirmas natūralus bandytas makiažo pagrindas, tai taip nusivyliau, kad toliau bijau kažką pirkti - visgi pinigų mėtymas gaunasi, o dažniausiai išmėginti tokių kremų neina, nes jie platinami tik internetu. Beje, gal kas turit atsiliepimų apie 100pure makiažo pagrindą arba toninį kremą?
dr hauschka makiazo pagrindas neblogas, nelaiko visa diena ir maskavimo nera tokio ,kaip nuo daugumos nenaturaliu, bet visumoje sutvirtinus pudra dar, tai geras efektas buna. o pabandyti testeriu tikrai yra tiek vilniaus akropolio eurovaistineje, tiek biosaloj ir kitur turbut butu,kur prekiaujama dr hauschka .
Reiks bandyt gal tada kai baigsis Amlos. Turi jie dar man rods nuo pleiskanų šampūną.
Pakomentuokit savo bandytus argano aliejus, reikia naują išsirinkt. Turėjau iki šiol tą vokišką kažkokį iš Sveikų Produktų, liko mažiau nei pusė buteliuko, bet negaliu ant veido naudot, labai nemalonus jausmas, pasikeitė kvapas (galiojimas dar geras). Sunaudosiu likutį plaukų galams turbūt, o veidui reikėtų kito. Įdomu - verta švaistyt pinigus JMO arganų aliejui (biotekoj - 118lt, jei neklystu) ar bandyt geriau kokį Acure Organics argano aliejų? http://www.iherb.com...-oz-30-ml/36391
Man Acure Organicsarganas labai patinka - 2 ar 3 sunaudojus esu. Ir poveiki jauciu, ir kaina gera, ir toks kaip turi but (nors is tikro dabar kvapo nebejauciu, o pirmakart bandant tai buvo fe). Apie JMO tik is atmintiea rasysiu - kazkada i ji ziurejau, bet lyg kiekis didokas ir kaina nemaza. Turejau dar kazkada Naturelle d'Argan argano alieju, tai sitas nepatiko, nes visai bekvapis buvo ir siaip kazkoks keistas...
Gal galit rekomenduoti kokį natūralų kremuką ar aliejuką vaiko išsausėjusiai odelei? Pati tepiau su simondsijų aliejuku, bet nebuvo poveikio, gydytoja rekomendavo vaistinėje spec. kremą, stipriai maitinantį, bet jo pagrindinė sudedamoji dalis mineral oil ir dar ten visokių brudų. Vaikui metukai, tai nenoriu jokių chemijų, o pati pasigaminti dar neturiu pakankamai žinių, tik pradedu rinkti info Būčiau dėkinga už patarimus
Merginos, gal kurį naudojot Lavera kremą su spalva "Trend Sensitive"? Arba gal galite patarti ką atradusios super gero? Baiginėjasi Madara Moon Flower, ieškau kažko panašaus
Turėjau Laveros, bet pardaviau. Nelabai patiko, nes visų pirma atspalvis nelabai tiko. Dar man jis toks "sausas" pasirodė, negražiai dengė Madaros man atrodo geresnis už laveros