Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Brilliancy @ 2014 02 28, 14:19)
Merginos, gal kurį naudojot Lavera kremą su spalva "Trend Sensitive"? Arba gal galite patarti ką atradusios super gero? Baiginėjasi Madara Moon Flower, ieškau kažko panašaus  bigsmile.gif

Galiu rekomenduoti Terre D'Oc BB kremą. Lengvai pasiskirsto, labai gražiai atrodo ant veido.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 03 08, 18:12)
Galiu rekomenduoti Terre D'Oc BB kremą. Lengvai pasiskirsto, labai gražiai atrodo ant veido.

Kokia jūsų oda? Kaip maskuoja? 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Terre d'Oc bb kremui thumbup.gif Tik as labai sviesi esu, o nusipirkau antra spalvyte, tai teko ir pirma pirktis, kad butu pamaisymui, nors vasara manau ir antra viena naudosiu. Mano oda sausa. Maskavimas sio krmeo labai geras, sakyciau jau kaip pudra, ne tik iprastas kremas su spalva.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 08, 20:43)
Prisidedu prie pagyru Terre d'Oc bb kremui  thumbup.gif Tik as labai sviesi esu, o nusipirkau antra spalvyte, tai teko ir pirma pirktis, kad butu pamaisymui, nors vasara manau ir antra viena naudosiu. Mano oda sausa. Maskavimas sio krmeo labai geras, sakyciau jau kaip pudra, ne tik iprastas kremas su spalva.

O iš kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 03 09, 18:26)
O iš kur perkate?

Dabar mačiau jam nuolaida juara.lt
Paskaičius atsiliepimus ir aš susigundžiau, bet prieš 15 min užsisakiau BareMinerals kompaktinę, tai su šia reiks pakentėt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 03 08, 18:47)
Kokia jūsų oda? Kaip maskuoja?  4u.gif

Terre D'Oc yra Juaroj, dabar kaip tik 20 proc. nuolaida smile.gif Dar yra naturisimo.com ir lovelula.com, bet ten tik likučiai.
Mano oda sausa, maskavimo pakanka.
Dar jų lūpų blizgesiai man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 03 09, 17:26)
O iš kur perkate?

Viena pirkau lovelula.com, kita juara.lt. Loelula dabar tik tamsiausia spalva sale likusia teturi, nes issiparduoda. Kadangi norejau sviesesnes ir nepapilde, tai rasiau jiems - pasirodo, kad keiciasi tiekejas ar kazkaip pan ir del to nebetures Terre d'Oc bent kolkas. Manau su juara nuolaidom irgi gali panasios priezastys but.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 09, 19:01)

doh.gif tada gal reikia nusipirkti kol neišnyko biggrin.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš tą Terre D'Oc BB kremą. High hopes bigsmile.gif

Bio Salos parduotuvėje jis dar pigiau. Nors pati pirkau Juaroj, nes reikėjo daugiau iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 09, 17:01)
Viena pirkau lovelula.com, kita juara.lt. Loelula dabar tik tamsiausia spalva sale likusia teturi, nes issiparduoda. Kadangi norejau sviesesnes ir nepapilde, tai rasiau jiems - pasirodo, kad keiciasi tiekejas ar kazkaip pan ir del to nebetures Terre d'Oc bent kolkas. Manau su juara nuolaidom irgi gali panasios priezastys but.

Tikiuosi, kad nedings iš Juaros Terre D'Oc... Anksčiau irgi būdavo nuolaidos periodiškai.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2014 03 12, 16:28)
Užsisakiau ir aš tą Terre D'Oc BB kremą. High hopes  bigsmile.gif

Bio Salos parduotuvėje jis dar pigiau. Nors pati pirkau Juaroj, nes reikėjo daugiau iš ten.

Vakar apžiūrėjau Juaroj jį, bet susilaikiau kažkodėl. Ačiū už nuorodą, matyt reiks imti kol tokia kaina bigsmile.gif
Beje, baltaodės kurią spalvą imti? g.gif
Atsakyti
Lauksiu atsiliepimų iš visų, perkančių Terre D'Oc BB 4u.gif Įdomu, kaip tinka riebesnei, mišriai odai g.gif
Atsakyti