QUOTE(ginnntare @ 2014 04 02, 20:21)
Ms.Blonde, aciu.
O gal Jus galetumet isskirti , tarkim, 5 pacias paciausias priemones, kurias naudojate, kurias kartojate ar kurios paliko didziausia ispudi...
Jusu ilgesne patirtis tikrai idomi... 

O gal Jus galetumet isskirti , tarkim, 5 pacias paciausias priemones, kurias naudojate, kurias kartojate ar kurios paliko didziausia ispudi...

Mes galetumem ta padaryt

Jei is deko, tai Everyday Minerals pudra kartojama nuolat - kolkas kitos neieskau, nors noru sarase turiu pora, kurias idomu pabandyt butu (taip pat EM sepeteliai labai patinka). Minetas Vapour 'illusionist' maskuoklis - manau subaigus vel kartosiu, nes patinka kaip paskaistina paakius. 100% Pure antakiu priemone - kartoju ja, nieko geriau neradau. Dabar Sante antakiu peistuka esu nusipirkus, bet vienas nera tobulas jis man (geras, bet ne tobulas), tai kartais kombinuoju su tuo 100% Pure ir man buna wow efektas. Dr. Hauschka pilkas akiu piestukas - retokai naudoju toki daikta, dabar gal tik kiek dazniau ir breziu tik apacioje, tai pilkas man tobulai atrodo (nenoriu per ryskiai + labai sviesios odos esu, tai juoda per daug man). Akiu tusas - Physician's Formula 'organic wear' serijos zalias lapelis (yra dar juodas ir ruzavas, visi labai panasus, bet man zalias vistiek pats paciausias). Kartotas kelis kartus, sandeliuke vel stovi. Vienintelis minusas, kad neatsparus dregmei. Nagu lakai (kiek jie naturalus gali but) vienareiksmiskai Priti NYC - graziai dengiasi, greitai dziusta ir issilaiko labai ilgai. Tik kolkas neperku nauju spalvu, nes nera kur gyvai apziuret, o kainos sukeltos (neminint dar to fakto, kad pas mane jau turbut 150 buteliuku laku bus susikaupe