Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ginnntare @ 2014 04 02, 20:21)
Ms.Blonde, aciu. smile.gif

O gal Jus galetumet isskirti , tarkim, 5 pacias paciausias priemones, kurias naudojate, kurias kartojate ar kurios paliko didziausia ispudi...  4u.gif  Jusu ilgesne patirtis tikrai idomi...  smile.gif

Mes galetumem ta padaryt biggrin.gif Prasom drasiai tujint mane. O domina dekoratyvine kosmetika ar aplamai?

Jei is deko, tai Everyday Minerals pudra kartojama nuolat - kolkas kitos neieskau, nors noru sarase turiu pora, kurias idomu pabandyt butu (taip pat EM sepeteliai labai patinka). Minetas Vapour 'illusionist' maskuoklis - manau subaigus vel kartosiu, nes patinka kaip paskaistina paakius. 100% Pure antakiu priemone - kartoju ja, nieko geriau neradau. Dabar Sante antakiu peistuka esu nusipirkus, bet vienas nera tobulas jis man (geras, bet ne tobulas), tai kartais kombinuoju su tuo 100% Pure ir man buna wow efektas. Dr. Hauschka pilkas akiu piestukas - retokai naudoju toki daikta, dabar gal tik kiek dazniau ir breziu tik apacioje, tai pilkas man tobulai atrodo (nenoriu per ryskiai + labai sviesios odos esu, tai juoda per daug man). Akiu tusas - Physician's Formula 'organic wear' serijos zalias lapelis (yra dar juodas ir ruzavas, visi labai panasus, bet man zalias vistiek pats paciausias). Kartotas kelis kartus, sandeliuke vel stovi. Vienintelis minusas, kad neatsparus dregmei. Nagu lakai (kiek jie naturalus gali but) vienareiksmiskai Priti NYC - graziai dengiasi, greitai dziusta ir issilaiko labai ilgai. Tik kolkas neperku nauju spalvu, nes nera kur gyvai apziuret, o kainos sukeltos (neminint dar to fakto, kad pas mane jau turbut 150 buteliuku laku bus susikaupe biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 balandžio 2014 - 20:38
O aplamai... biggrin.gif

Is deko tik pudra pakeiciau i Dr. Hauschkos, nes po alergijos, oda pasidare labai kaprizinga, na neskaitant kremu, paakiu kremu ir pan, kuriuos ir teko keisti i naturalius. O visi piestukai, seseliai dar naudojas seni... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2014 04 02, 22:10)
O aplamai...  biggrin.gif

Is deko PF seselius naudoju, nera tobulai geros sudeties, bet mano kaprizingoms akims tinka, o ir dazausi seseliais retai. Bet akiu tusai (isskyrus ta mineta PF) ir lupu priemones pas mane nenaturalus liko - neatrandu naturaliu tokiu, kad labai labai patiktu.

Na o aplamai, tai veidui n kartu kartojamas Earth Science 'a'-d-e' prausiklis - man jis tobulai viska nuprausia. Nors neseniai pradejau naudot Melvita 'gentle cleansing jelly' prausikli, tai itariu gali nurungt ES (bet ir kaina sio trigubai didesne). Tonikus retai naudoju, bet odai kakzokio poveikio nuo ju nejauciu, tai nuolat turiu Thayers hamamelio tonika ir man pilnai uztenka jo pravalyt veida po prausimo. Is aliejuku isskirciau Acure Organics argano alieju. Laaabai patikes dalykas yra Kvapu Namu nerolio eliksyras - jis ir AO arganas man vieninteliai aliejai veidui, kur naudoju ir jauciu, kad kazkas kitaip. Kiti aliejukai buna tik tiek, kad tepi. Pats paciausias sveitiklis veidui Suki 'exfoliating cleanser' (ar pan vadinas) - labai skalsus, tai ir kaina atsiperka. Bet norint kazko tokio pigiau, tai rekomenduociau Andalou Naturals sveitikli - kvapas kiek skiriasi, bet is esmes laabai panasus produktai. Veido kremai - Weleda 'almond' ziemai, JMO 'spf30' ir Acure Organics kremai. Sveiktikliais, kaukes patiko 100% Pure kiek teko isbandyt, nors as kazkaip isvis retokai kaukes naudoju....

Kunui Suki sveitiklis - brangus, bet tobulas ir joks kitas jam neprilygsta. Na ir kitu geru esu bandzius, bet jie nera tokie, kad kazkuo issiskirtu ir negaleciau savos gamybos sveitikliu pakeist. Losjonai/pieneliai/kremai/aliejai - Evan Healy kuno aliejus, JMO kuno pienelis, 100% Pure kuno kremai, Weleda losjonai. Del prausikliu kaip ir neisranki as ax.gif

Plaukams patinka JMO detangler'iai (citrus neroli labiau), Andalou Naturals, Dessert Essence ir Madre Labs sampunai bei kondicionieriai. Earth Science plauku kauke kartojama n kartu, nors naudoju kaip kondicionieriu.

Kimberly Sayer 'ultra light moisturizer spf30' - neseniai atrastas ir be galo patinkantis kremukas. Teko keleta kitu produktu meginelius turet, tai vieni labiau patiko, kiti maziau. Manau bandysiu kazka daugiau sios firmos isigyt.

Atrodo viskas, bet jei ka prisiminsiu papildysiu 4u.gif
Atsakyti
Mrs. Blonde, kur perkate Vapour maskuokli?
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2014 04 03, 11:14)
Mrs. Blonde, kur perkate Vapour maskuokli?

Kai reikejo, tai pigiausiai amazon.com radau (t.y. Nebuvo taxu ir siuntimas nemokamas). Dar tikrai jo yra spiritbeautylounge.com, naturisimo.com (cia ir meginiu turi) ir berods beauty.com. Paguglinus turetu daugiau ismest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 balandžio 2014 - 13:50
O ar tik nepasikeitė Acure Organics argano aliejaus pakuotė? Visur nuotraukose yra užsukamas buteliukas su pipete, bet nesenai skaičiau keletą nepatenkintų atsiliepimų, kad pakeista pakuotė - buteliukas su pompa dabar, kuri išlašina per daug aliejaus g.gif

Beje, kiek bukas klausimas - o koks turi būti kvapas tikrai gero, kokybiško argano aliejaus? Bekvapis ar koks? Visur kiek skaičiau, informacija gan varijuoja - vienur rašo, kad jei bekvapis - skiestas ir nekokybiškas, kitur, kad jei smirda - irgi blogai, o dar kitur - kad abudu yra gerai, skiriasi apdirbimo būdai ar kažkas panašaus biggrin.gif
Atsakyti
Aha, pakeitr pakuote, bet naujosios dar nebandziau.

O argano kvapas man vaistiskas toks - pirmakart tai poslykstis buvo, bet dabar ipratus ir nebeuzuodziu. Bet koks tikrai turi but tai ne nezinau... Turejau Naturelle d'Argan argana visiskai bekvapi, tai nepatiko ir konsistencija kiek kitokia, ir poveikio nejauciau g.gif Nors lyg sertifikuotas, tai viskas ok turetu but.
Atsakyti
Turi turėti kvapą argano aliejus. ax.gif
Atsakyti
Pirmas buteliukas Acure Organics argano aliejaus buvo bekvapis, o dabartinis jau su kvapu g.gif unsure.gif
Atsakyti
Maniškis arganas irgi turi kvapą. Pirmą kartą tepant pasirodė šlykštokas, bet dabar pripratau, kažkoks lyg vaistų kvapas ir tiek, net nebelabai jaučiu.
Atsakyti
Gal kas bandėt MyChelle Dermaceuticals maskuoklius? (nuotrauka didelė,tai keliu nuorodą)
http://www.vitacost....17291001759.jpg
Įdomu, porų nekimštų? Buvau visai susidomėjus uoga uoga maskuokliais, bet paskaičius, kad kitoms poras užkimšo, vargiai ar bebandysiu jau jį.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 04, 22:27)
Gal kas bandėt MyChelle Dermaceuticals maskuoklius? (nuotrauka didelė,tai keliu nuorodą)
http://www.vitacost....17291001759.jpg
Įdomu, porų nekimštų? Buvau visai susidomėjus uoga uoga maskuokliais, bet paskaičius, kad kitoms poras užkimšo, vargiai ar bebandysiu jau jį..  ax.gif

Maskuoklio nebandzius, bet shimmer'is tokioj tubelej visai nesuzavejo schmoll.gif Nesmagiai tepesi, nelygiai be to.

Nors Mychelle skincare visai nieko, 'fruit enzyme' sveitiklis man labai patiko ir dar kelis produktus kartojus esu.
Atsakyti