Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

prasau patarimo, ieskau gero dezodoranto nuo prakaito vyrui ir moteriai :

pagrindiniai reikalai:

1. Kad sulaikytu prakaitavima
2. Neteptu drabuzeliu
3. Kvepetu

Pirkui sia produkcija, kaip viena is rekomenduojamu, vyrui nepatinka kvapas, as kartais panaudoju.

user posted image
Atsakyti
Mergaites, rekomenduokit kauke ar sveitikli, kuri gerai pravalytu veido poras. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos... Perskaičiau visą temą, bet apie akamuti produkciją tik prieš pabaigą šiek tiek buvo kalbama..Gal naudojančios gali pasidalinti patirtimi, nuomonėmis? Beje, domina ir galiojimo laikas, nes jų puslapyje nerašo, o prekes gausiu tik kitą savaitę... Viliuosi, kad nebus baisiai trumpas ir spėsiu sunaudoti..Ar ir jų muilų galiojimo laikas trumpas? O gal, jei laikysiu neatidarius, galios truputį ilgiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2014 06 28, 20:50)
Sveikos... Perskaičiau visą temą, bet apie akamuti produkciją tik prieš pabaigą šiek tiek buvo kalbama..Gal naudojančios gali pasidalinti patirtimi, nuomonėmis? Beje, domina ir galiojimo laikas, nes jų puslapyje nerašo, o prekes gausiu tik kitą savaitę... Viliuosi, kad nebus baisiai trumpas ir spėsiu sunaudoti..Ar ir jų muilų galiojimo laikas trumpas? O gal, jei laikysiu neatidarius, galios truputį ilgiau?  blush2.gif

Priemones laikykite vėsiai ir "kabinkite" ne su pirštu o su lentele medine, plastmasine ar keramikine. Taip tikrai prailginsit galiojimą, nes "neužnešite" mikrobų biggrin.gif

O šiaip ant pakuotės tikrai turi būti galiojimo laikas smile.gif Kai gausite, pasižiūrėkite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 28 birželio 2014 - 19:35
QUOTE(bu_bu @ 2014 06 28, 19:34)
Priemones laikykite vėsiai ir "kabinkite" ne su pirštu o su lentele medine, plastmasine ar keramikine. Taip tikrai prailginsit galiojimą, nes "neužnešite" mikrobų biggrin.gif

O šiaip ant pakuotės tikrai turi būti galiojimo laikas smile.gif Kai gausite, pasižiūrėkite smile.gif

bet juk ir ant mentelės tų mikrobų yra... nebent dezinfekuojat prieš naudojimą, o juk rankos plaunamos prieš tepant kremą ir pan... g.gif o jei ne, tai kur tų mentelių galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2014 06 28, 21:38)
bet juk ir ant mentelės tų mikrobų yra... nebent dezinfekuojat prieš naudojimą, o juk rankos plaunamos prieš tepant kremą ir pan... g.gif o jei ne, tai kur tų mentelių galima įsigyti?

Nežinau, čia tik patarimas jie labai jaudinatės dėl galiojimo. Nusipirkit paprastų medinių mentelių (maistui kur būna) ir galėsit išmest panaudojus. Arba dezinfekuokit su purškalu dezinfekuojančiu. Arba spiritinių servetėlių nusipirkit ir nusivalykit vis tą pagaliuką. Vienu žodžiu, išeičių daug biggrin.gif Pati asmeniškai stengiuosi pirkti kremus ne dubenėliuose o tūbelėse arba su vakumine pompa. O jei jau turiu ką indelyje tai tiesiog švariai nusiplaunu rankas ir kabinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 06 28, 19:43)
Nežinau, čia tik patarimas jie labai jaudinatės dėl galiojimo. Nusipirkit paprastų medinių mentelių (maistui kur būna) ir galėsit išmest panaudojus. Arba dezinfekuokit su purškalu dezinfekuojančiu. Arba spiritinių servetėlių nusipirkit ir nusivalykit vis tą pagaliuką. Vienu žodžiu, išeičių daug biggrin.gif Pati asmeniškai stengiuosi pirkti kremus ne dubenėliuose o tūbelėse arba su vakumine pompa. O jei jau turiu ką indelyje tai tiesiog švariai nusiplaunu rankas ir kabinu biggrin.gif

ok... ne tai, kad jaudinuosi, bet nesiteplioju kiekvieną dieną... bet spėju, kad pusę metų bent jau tai tikrai galios..būtų sočiai..na, žodžiu, bus matyt..gausiu ir vyrą tepliot, jeigu ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 06 28, 13:05)
prasau patarimo, ieskau gero  dezodoranto nuo prakaito vyrui ir moteriai :

pagrindiniai reikalai:

1. Kad sulaikytu prakaitavima
2. Neteptu drabuzeliu
3. Kvepetu

Pirkui sia produkcija, kaip viena is rekomenduojamu, vyrui nepatinka kvapas, as kartais panaudoju.

user posted image

Naturalus dezodorantai prakaitavimo nestabdo, tik neutralizuoja bloga kvapa.

As naudoju si: http://www.iherb.com...22?rcode=aza599

Vyrui siulyciau toki: http://www.iherb.com...=2?rcode=aza599
Atsakyti
Mano vyras jau kokius 5 vnt. šių sunaudojęs, labai jam patinka ax.gif

user posted image

http://www.iherb.com...4...r=null&ic=2

O aš jau 3ią naudojų Tom's su citrinžole. Užsipirkau dar 3 vnt. kai nuolaida buvo. Tobulas man jis, geresnio neradau thumbup.gif

user posted image

http://www.iherb.com...L...r=null&ic=1
Atsakyti
merginos, kokias krempudras, makiazo bazes eko esate atradusios? Kaip as pavargau nuo to netobulo veido smile.gif norisi maskavimo, odos sulyginimo ir kitu geru dalyku..
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 06 28, 23:10)
merginos, kokias krempudras, makiazo bazes eko esate atradusios? Kaip as pavargau nuo to netobulo veido smile.gif norisi maskavimo, odos sulyginimo ir kitu geru dalyku..

Physicians Formula CC cream. Tobulas. Mano oda misri, i sausuma. Puikiai pamaskuoja, issilaiko visa diena. Galetu buti daugiau spalvu pasirinkimui, bet siaip puikus produktas!

Papildyta:
As naudoju si: http://www.iherb.com...22?rcode=aza599

Rimtai, Jums jis geras? Man vienas prasciausiu kada bandytu. Nesu radusi geresnio nei Aubrey organics Vitamin C.
Papildyta:
http://www.iherb.com...L...r=null&ic=1
[/quote]

Pirmas ingredientu sarase - propylene glycol. Toms, kurios iesko ekologiskenes priemones, sis nera geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 06 28, 19:42)
O aš jau 3ią naudojų Tom's su citrinžole. Užsipirkau dar 3 vnt. kai nuolaida buvo. Tobulas man jis, geresnio neradau  thumbup.gif

Nuo jusu buvau nusiziurejusi Weledos Sage dezodoranta, saket isimylejot ji, tai negi meile baiges? biggrin.gif kaip tik esu i krepsa isimetus ji, tai gal visgi neprasidet man su juo? unsure.gif

QUOTE(eleonorra @ 2014 06 28, 21:47)
1Physicians Formula CC cream. Tobulas. Mano oda misri, i sausuma. Puikiai pamaskuoja, issilaiko visa diena. Galetu buti daugiau spalvu pasirinkimui, bet siaip puikus produktas!

2. Rimtai, Jums jis geras? Man vienas prasciausiu kada bandytu

1. O sudetis jo gera? Ir apie kuri kalbat: sita ar stai sita ? Turbut, apie pirmaji, nes antrojo sudetis net man, nelabai didelei sudeciu superzinovei, atrodo nekazka...

2. Ir man jis labai geras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 28 birželio 2014 - 23:07