Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rezi @ 2013 11 21, 09:49)
gal gali parodyt, kur matei realias foto?  ax.gif

As pagooglinau paveiksliukus ir radau kazkuriam bloge. Va cia yra 951, 952 (nors ji tikrai sviesesne nei sioj foto), 952 (va cia sakyciau atitinka spalva).
Atsakyti
aš kelis kartus bandžiau 951, tai irgi nepasakyčiau, kad labai šviesi spalva smile.gif gerai, kad tas kremas šiek tiek prisitaiko prie odos atspalvio, nors iš pradžių atrodo tamsokas tepant. dėl maskavimo sutinku - beveik kaip krempudros, aš dar EM biria ant viršaus perbraukiu ir išvis puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2013 11 20, 15:37)
Aš naudojau A'kin jautriai odai. Patiko. Du buteliukus sunaudojau. Dar turėjau su citrinžole berods (lemongrass), bet nepamenu, koks jo poveikis buvo. smile.gif Šiaip man patiko šios firmos šampūnai. Mielai dar nusipirkčiau pabandymui.

man Akin leave in kondicionierius taip nepatiko, kad praktiškai atmušė norą pirkt daugiau ką nors iš jų biggrin.gif tas lemongrass gal purinantis koks?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 11 21, 15:06)
tas lemongrass gal purinantis koks?

Aš sakau, nepamenu, koks jo poveikis buvo. Šiaip jis greitai besiriebaluojantiems plaukams skirtas. Bet sunaudojau iki galo, tai vadinasi, tiko. biggrin.gif Nes kai kuriuos netinkančius šampūnus SB įsūdau, kaip kad Sante ar Logona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 21 lapkričio 2013 - 16:24
QUOTE(micefee @ 2013 11 21, 16:22)
Aš sakau, nepamenu, koks jo poveikis buvo. Šiaip jis greitai besiriebaluojantiems plaukams skirtas. Bet sunaudojau iki galo, tai vadinasi, tiko. biggrin.gif Nes kai kuriuos netinkančius šampūnus SB įsūdau, kaip kad Sante ar Logona.

labai pažįstama situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš atsiliepimu apie Terre D'oc BB kremą. Mane jis labai sužavėjo, gražiai pasidengia, pakankamai maskuoja, oda tokia gaivi ir švytinti atrodo, ir išsilaiko tikrai pakankamai ilgai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Padariau klaida ir pirma karta po 3 metu naudojimo natur kosmetikos nusiprkau paprasta veido krema ... po pirmo naudojimo iskeliavo i siuksledeze schmoll.gif
Hauschkos dabar emiau miniukus ne vienas neuzkabino schmoll.gif
Visada Weleda produkcija nenuvildavo tai galvoju isbadyti nebandyta Almond serija.
Kas bandete Migdolu serijos krema nera jis labai, labai riebus? ar tinka kasdieniams naudojimui ? ir dar lavera kremai domina : Lavera Skincare Lavera Calendula Mattifying Balancing Cream ir Lavera Skincare
Lavera Wild Rose 24h Moisturising Cream 4u.gif

O kokie jusu kremu favoritai, geriausi is geriausiu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 11 21, 17:06)
aš kelis kartus bandžiau 951, tai irgi nepasakyčiau, kad labai šviesi spalva smile.gif gerai, kad tas kremas šiek tiek prisitaiko prie odos atspalvio, nors iš pradžių atrodo tamsokas tepant. dėl maskavimo sutinku - beveik kaip krempudros, aš dar EM biria ant viršaus perbraukiu ir išvis puikiai smile.gif

O kaip jo tonas? I geltonuma?

QUOTE(Cherry_ @ 2013 11 23, 15:07)
Visada Weleda produkcija nenuvildavo tai galvoju isbadyti nebandyta Almond serija.
Kas bandete Migdolu serijos krema nera jis labai, labai riebus? ar tinka kasdieniams naudojimui ?

O kokie jusu kremu favoritai, geriausi is geriausiu ?  4u.gif

Man Weleda migdolu kremas labai patinka ziema, bet nepasakysiu, kuri tiksliai perku. O gal dabar jau vienas belikes, nes seniau pora budavo.

Siaip JMO 'spf 30' man pilnai uztenka kaip kremo - naudoju istisus metus, pernai ir dali ziemos ji naudojau ir man uzteko drekinimo. Dar Andalou Naturals 'bb' kremas (bespalvis) smagus, bet jis tirstesnis, sunkiau skirstosi. Acure Organics kremai patike. Na o daugiau kaip ir nelabai atsimenu - per pora metu pagrinde sie naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 11 23, 14:07)
Lavera Wild Rose 24h Moisturising Cream  4u.gif

šito kvapas stiprus - toks lyg ir rožių, bet saldumo neišpasakyto. ir jaučias gan ilgai užsitepus. šiaip nieko, nors atrodo riebus, bet greit susigeria. tačiau dėl to kvapo tikrai nepirkčiau schmoll.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 23, 17:53)
O kaip jo tonas? I geltonuma?

į gelsvumą atrodė smile.gif man buvo nupilę pabandymui, tai kol parsinešiau namo jis patamsėjo ir tapo kone rudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 11 23, 18:59)
šito kvapas stiprus - toks lyg ir rožių, bet saldumo neišpasakyto. ir jaučias gan ilgai užsitepus. šiaip nieko, nors atrodo riebus, bet greit susigeria. tačiau dėl to kvapo tikrai nepirkčiau schmoll.gif

O man kaip tik kvapas patiko biggrin.gif Anksčiau man rožių kvapas asocijavosi su šleikščiais pigiais bobučių kvepalais, o po šio kremo įsigijimo pakeičiau nuomonę, kad ir rožių kvapas gali būti malonus. Ir šiaip kremu esu patenkinta, oda buvo pasausėjus, tai tikrai pakankamai padrėkina, greitai susigeria.
Papildyta:
Ir dar Laveros rožių kaukę veidui turiu, tai superinė, oda tokia švelni lieka po jos.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2013 11 23, 20:38)
O man kaip tik kvapas patiko  biggrin.gif Anksčiau man rožių kvapas asocijavosi su šleikščiais pigiais bobučių kvepalais, o po šio kremo įsigijimo pakeičiau nuomonę, kad ir rožių kvapas gali būti malonus. Ir šiaip kremu esu patenkinta, oda buvo pasausėjus, tai tikrai pakankamai padrėkina, greitai susigeria.
Papildyta:
Ir dar Laveros rožių kaukę veidui turiu, tai superinė, oda tokia švelni lieka po jos.

va kaip skirtingai smile.gif man rožės hauschkoj nebent patinka, labai skiriasi nuo laveros rožių kvapo smile.gif
Atsakyti
Gal yra galinčių realiai palyginti Physician's Formula Jumbo lash ir Fake Out? g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 11 26, 23:51)
Gal yra galinčių realiai palyginti Physician's Formula Jumbo lash ir Fake Outg.gif 

Zalias man tobulas (na tik dregmei nera labai atsparus), o rozinis nepatiko - is esmes lyg ir vienodi sepeteliai, patys tusai labai panasus (juodoj pakuotej taip pat), bet zalias man geriausias is visu triju. Kazkaip detaliau jau neatsimenu, bet PF temoj paieskok, tikrai busiu rasius.
Atsakyti