Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2013 10 26, 21:44)
Mergaites junkites prie vitacost, labai nedaug truksta iki free  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisijungiau su 22 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote is cia zieda .... ?
http://www.overstock...amp;searchidx=0

Kaip ten su dydziais ? Jei gerai suprantu, jei LT nesioju 16, tai turetu tikti 6 ?
Atsakyti
Mergaites, kazkas pirkot landsendo zieminius tuos batukus botus, kaip jie nesiojasi ? ar kojos nesala ? ar ne kieti batai ? nebus taip, kad vaikui nukritus nesugebes atsistoti, nes batas kaip akmuo kietas ir kojos sulenkti neeina ? nez niekur nerandu padoriu sniego batu kad kaina litais butu apie 100 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 27, 00:52)
Mergaites, kazkas pirkot landsendo zieminius tuos batukus botus, kaip jie nesiojasi ? ar kojos nesala ? ar ne kieti batai ? nebus taip, kad vaikui nukritus nesugebes atsistoti, nes batas kaip akmuo kietas ir kojos sulenkti neeina ? nez niekur nerandu padoriu sniego batu kad kaina litais butu apie 100 lt.  doh.gif

as pirkau, bet mes dar tik nesiosim juos ax.gif man jie nekieti, labai mieli, lengvi, dailus thumbup.gif kazkaip tikiuosi kad jie bus normalus zieminukai ax.gif ir kaina isejo padori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 26, 23:52)
Mergaites, kazkas pirkot landsendo zieminius tuos batukus botus, kaip jie nesiojasi ? ar kojos nesala ? ar ne kieti batai ? nebus taip, kad vaikui nukritus nesugebes atsistoti, nes batas kaip akmuo kietas ir kojos sulenkti neeina ? nez niekur nerandu padoriu sniego batu kad kaina litais butu apie 100 lt.  doh.gif

Mano dvi dukros jau du sezonus atnesuojo siuos:
http://www.landsend....boots/id_243088

Tai siais metais abidvi vel praso nupirkt tokius pacius, mat is tu jau isaugo. Labai patogu apsiauti, lengvi, tikrai pakankamai silti (jei -30 ner ko i lauka eit biggrin.gif ). Beje, ir nesiojasi puikiai - mazoji dvi ziemas tuos pacius nesiojo, o dabar padovanojom kitai mergaitei.
Mums jie yra geriausi kiemo ar slapdribos batai.
Aisku salia dar turim Bearpaw ir Columbia.

Gaila dabar ju kaina padidinta, neseniai buvo po 19.99+20% nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2013 10 27, 09:40)
Mano dvi dukros jau du sezonus atnesuojo siuos:
http://www.landsend....boots/id_243088

Tai siais metais abidvi vel praso nupirkt tokius pacius, mat is tu jau isaugo. Labai patogu apsiauti, lengvi, tikrai pakankamai silti (jei -30  ner ko i lauka eit  biggrin.gif ). Beje, ir nesiojasi puikiai - mazoji dvi ziemas tuos pacius nesiojo, o dabar padovanojom kitai mergaitei.
Mums jie yra geriausi kiemo ar slapdribos  batai.
Aisku salia dar turim Bearpaw ir Columbia.

Gaila dabar ju kaina padidinta, neseniai buvo po 19.99+20% nuolaida.

Nelabai suprantu, o tai kam dveji vienodi batai? Juk columbia šiltumas ir principas batų = Landsend batams g.gif

Papildyta:
Su 100 istrizaine ar tiks 8 dydis siu dzinsu? g.gif
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart
Atsakyti
Sveiki ar parinktumet carters?
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 10 27, 10:56)
Nelabai suprantu, o tai kam dveji vienodi batai? Juk columbia šiltumas ir principas batų = Landsend batams g.gif

aga ir man rodos tai batai vienodi tik firmu skirtingu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 10 27, 11:17)
aga ir man rodos tai batai vienodi tik firmu skirtingu  g.gif

Hmm..na sakyciau nevienodi. Koks kainos skirtumas, toks skirtumas ir kokybeje bei patogume. Man nepatiko Landsend, jie is ekonominio varianto, pvz, apauti vaika I koki purvabridi, jei geresniu batu gaila. Taip, apsiauti juos lengva, bet gal cia vienas didesniu privalumu. Ir del silumos abejociau. Sakyciau labiau tinkami iki kokios minus 5-8, toliau jau hmmm.. g.gif Galit uzmetyti akmenimis, taciau tarp Bearpaw/Columbia/Soreliu ir Landsend zieminuku vaikams tikrai nedeciau lygybes zenklo.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 10 27, 11:23)
Hmm..na sakyciau nevienodi. Koks kainos skirtumas, toks skirtumas ir kokybeje bei patogume. Man nepatiko Landsend, jie is ekonominio varianto, pvz, apauti vaika I koki purvabridi, jei geresniu batu gaila. Taip, apsiauti juos lengva, bet gal cia vienas didesniu privalumu. Ir del silumos abejociau. Sakyciau labiau tinkami iki kokios minus 5-8, toliau jau hmmm.. g.gif  Galit uzmetyti akmenimis, taciau tarp Bearpaw/Columbia/Soreliu ir Landsend zieminuku vaikams tikrai nedeciau lygybes zenklo.

Reabilitacijai: kadangi LT uz tokia kaina ir tokiu negauti vaikams ziemai (Gariunu asortimento nezinau), tai viskas ten su jais OK, aisku nereikia tiketis kazko TOKIO.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 10 27, 10:23)
Galit uzmetyti akmenimis, taciau tarp Bearpaw/Columbia/Soreliu ir Landsend zieminuku vaikams tikrai nedeciau lygybes zenklo.

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 26, 23:52)

LT Gariunuose kiek girdejau Demar batai pigiau, nei SM pardavinejami. Kiek atsiliepimu girdejau, tai nei viena nesiskunde.
Atsakyti