QUOTE(izide @ 2013 10 27, 12:23)
Hmm..na sakyciau nevienodi. Koks kainos skirtumas, toks skirtumas ir kokybeje bei patogume. Man nepatiko Landsend, jie is ekonominio varianto, pvz, apauti vaika I koki purvabridi, jei geresniu batu gaila. Taip, apsiauti juos lengva, bet gal cia vienas didesniu privalumu. Ir del silumos abejociau. Sakyciau labiau tinkami iki kokios minus 5-8, toliau jau hmmm..

Galit uzmetyti akmenimis, taciau tarp Bearpaw/Columbia/Soreliu ir Landsend zieminuku vaikams tikrai nedeciau lygybes zenklo.
o jei jus turejot ir landsend ir columbia tai tikrai galit palyginti, as sakykim columbia turejau bet daugiau nezinau ar pirkciau, nes nepasakyciau kad labai jau silti jie buvo, mano vaiko koja juose visuomet buvo kazkokia sudrekusi ir vesi

va sorel su veiloku taip silti labai bet ir sunkus

del lansend negaliu nieko gero ir blogo sakyt nes neturejau o siemet dar nenesiojom, jei palyginti su columbia aprasu tai tie patys 200 gr insulate ideti kurie kaip suprantu cia del silumos?

del kailiniu bearprow tai aisku jie kitokie cia jie nelyginami tikrai, o be to mes ju ir netureje bet gundomes

va man paciai ziema visada salta ir neturejau nei batu nei striukes su kuriais komfortiska butu ir nesalta visai

toks jau organizmas matyt
ai va dar sitie man atrodo faini, vis gundziausi bet nebuvo atsiliepimu o dabar yra ir gana geri

gal pasiimti kai bus kaina gera raso iki -40 salcio
http://www.sierratra...;colorFamily=01
o dar priedo del landsend pas mane jie salotiniai tai jau kokie grazus

fgal juodi, melyni tamsus ir atrodo prastai bet va sie tai nuostabus